Elutasítva Maliko Hassen - Munyoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tato31.6

Újonc
2024. 02. 12.
8
1
Toulouse
V4 karakter
Maliko Hassen
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Maliko Hassen

A ban időpontja:
2024.05.20

A ban időtartama:
örök

Admin neve, aki bannolt:
Munyoz

A ban oka:
Anti Afk

Amiért szeretnéd az unbant:
Elsősorban is elnézést szeretnék kérni amiért ilyen dolgot csináltam természetesen én vagyok csak a hibás erre mentség nincs.Viszont nagyon sokat gondolkodtam az elmúlt fél évben és nagyon megbántam,nem gondoltam volna hogy mit is jelent ez a szerver.Hülye voltam és rosszul cselekedtem de szeretnék ismét jókat rp-zni a közösségel,barátokkal,esetleg új barátokat,szerezni frakciók felé nyitni tisztességel!Nagyon hiányzik a szerver és hogy ennyi mindenról lemaradok a hülyeségem miatt,látom az új eventeket és hogy virul a szerver a sok játékost mindenki boldog,szeretnék én is vissza kerülni ebbe a közzöségbe,százezerszer is kérhetnék bocsánatot elismerem,de megigérem hogy mostmár be tartom rendesen a szabályokat és elfogadom a büntetéseket,egy utolsó esélyt kérnék hiszen nagyon hiányzik a szerver és nem fogok soha többet csalódást okozni!

Megjegyzés:
Előre is köszönöm hogy időt szántál rám és elolvastad,természetesen bármennyi admin jailt elfogadok nem számit mennyi!Mégegyszer nagyon sajnálom amit tettem!

• Tetszik
Reactions: Alan

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 682
4 718
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Nem tudok többet leírni mint amit Vito pár nappal ezelőtt már leírt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.