Malik Wonlay - James Ryen [Kavics]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bold

Újonc
2019. 01. 27.
14
2
V4 karakter
Durad Borisov
LV karakter
Borbely G Brendon
V2 karakter
Trevis David

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Malik Wonlay

Panaszra tett személy InGame neve:
James Ryen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Elloptam egy tekes vontatókocsit, eltelt egy 10perc visszagetelt Markus, odajött egy random katona és tartotta rám az m4et miközbe visszageteltek TEK HQ-ra, kiszállok a kocsiból, előveszi a sokkolót a katona hogy lesokkoljon össze vissza funolja magát, amikor előveszi a sokkolót lövöldözik rám, előveszem a coltot hogy lelőjem mert sokkolóra elővehetem, lelövöm, felszedi a katonát Markus, előveszi az m4et, megint lelövöm mert lőtt, megkérdezett Markus hogy miért funolok miközbe a katona csinálta az egészet, megkérdeztem markust hogy ha ő funol akkor én mér ne, ezután még én kaptam jailt 120percre Tek HQ-n lövöldözésért.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/EWrLO4d

[2019-02-03 00:42:41] [Output] : Markus: (( Egy TEK hq-n majd elkezdesz lövöldözni? ))
[2019-02-03 00:43:02] [Output] : Markus: (( Azok után, hoy az admin visszagettelte a kocsit? ))
[2019-02-03 00:43:09] [Output] : Malik Wonlay: (( és lőtt rám sokkolóval ))

Megjegyzés:
Válaszod

Utoljára szerkesztve:

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Na most döntsd el légyszíves hogy Markusra vagy James Ryan-re teszed a panaszt?

Ha Markusra teszel panaszt, akkor nem ide kell nyitni hanem Ide !

James Ryan-től várom a választ 24 órán belül, miért lőtt rád sokkolóval, mikor admin gettelt vissza HQ-ra.

Danny

Újonc
2019. 01. 10.
25
6
V4 karakter
James Ryen
Szép napot!
Nos hol is kezdjem ezt az egészet...,Először is nem katona hanem Kommandós, második nem tudom neked hol volt ebbe fun.. ha neked az fun hogy le akarlak sokkolni akkor sajnálom. Eléggé nonszensz ellopni egy TEK tulajdonába lévő gépjárművet. Miután egy 10 perces keresés után nem találtam sehol a vontatót ahol meghaltam, szóltam adminnak hogy legyen szíves vissza getelni a kocsit... ez meg is történt, majd az fogadott hogy benne ülsz a kocsiba. Majd kérdeztem tőle ooc hogy ezt hogy gondolta, nem sok választ kaptam majd IC szóltam neki hogy szálljon ki a kocsiból, közbe sokkolót fogtam rá, majd mikor kiszállta a kocsiból leakartam sokkolni de nem jött össze, erre előkapta a coltot és fejbe lőtt... (ic nem volt semmi szándékom vele csak szimplán kivinni a központból) majd egy másik srácot is lelőtt aki központba volt. Majd szóltam Markusnak hogy ez történt, jött felszedett majd a srác megint lelőtt, igen az m4 et elővettem véletlenül majd reflexből újratöltöttem, nem akartalak téged lelőni se rád lőni mert szerintem eléggé NONos volt a mit ott csináltál, ezért is szóltam Markusnak. Részemről ennyi, Várom Kavics válaszát, bírálását!

Bold

Újonc
2019. 01. 27.
14
2
V4 karakter
Durad Borisov
LV karakter
Borbely G Brendon
V2 karakter
Trevis David
Figyelj én nem láthatom a felélesztés utáni m4 ujratöltésed szándékát és azt se láttam hogy ooc indokkal leakarsz sokkolni miután elvittem, bevallom ezzel nont követtem el hogy elvittem a kocsit, utólagosan észre is vettem, de akkor ne azzal az indokkal kerüljek aj-be hogy én lövöldözök tek hq-n mikor full ooc volt az egész téma . irl se getelnek vissza a tek hq-ra majd sokkolnak le hogy kivigyenek, hanem admin odagetel, elbírálja és ha úgy látja , kigetel a tek hqról /szankciót oszt (amit meg is kaptam, csak szerintem nem éppen a megfelelő módon), én azt gondoltam azér tartasz rám m4 et meg sokkolót mert leakarsz csukni nemhogy kivinni. ha nem vetted volna elő megint az m4et nem lőttem volna viccen kívül. ha ooc indokkal geteltetsz oda akkor ne akarj kivinni ic

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Kedves James Ryan!

OOC indokból lett vissza gettelve a vontató, nem viszed át IC-be a dolgot.
Ha meg nem válaszol OOC szolsz továbbra is Markusnak hogy gettelje ki HQ-ról!

Panaszt jogosnak ítélem meg, Ryan vedd ezt egy szóbeli figyelmeztetésnek! Ne te kezdj bele cselekvésbe, szólj adminnak! Ha már admin alapból volt ott mivel gettelte a kocsit!

Malik te meg ha gondod van Markus admin intézkedésével akkor PK-t kell rá rakni.
Zárom/Helyezhető!​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.