Makarow Sergej jelentkezés lapja

Rozman

Újonc
2023. 12. 02.
3
0
Cegléd
V2 karakter
Makarow Sergej
nav.png

NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
Jelentkezési Formanyomtatvány

I. SZEMÉLYES ADATOK
(Ezen a részen az IC személyes adataid megadására van szükség. Kérjük, ügyelj a pontos kitöltésre!)
1. Teljes neve: Makarow Sergej​
2. Születési helye, ideje: See City, 2003.11.12​
3. Személyigazolvány száma: 46549525
4. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel? Igen​
5. Lakcím: See City Growe St 1.​
6. Telefonszám: 36221334913​
7. E-mail cím: makarow.sergej1@gmail.com
8. Magasság: 198cm​
9. Testsúly: 80kg​
10. Nem: Férfi​
11. Csatolja kézzel írott önéletrajzát! ((Legalább 50-100 szóból kell álljon.)): Személyesen átadom.​

II. TANULMÁNYOK
1. Legmagasabb iskolai végzettség: Érettségi​
2. Intézmény neve: See city, Rodeo középiskola.​
3. Végzettség elvégzésének ideje: 2023.09.08​
4. Beszél idegennyelveket? Alap fokon​

III. OOC KÉRDÉSEK
1. Hogy szólíthatunk és korod: Balázs, 21 éves vagyok.​
2. Csatolj linket az UCP-ről (bannok, névváltások, adminjailek): https://imgur.com/qX00yDS https://imgur.com/6FQsnd1
2.1 Hány játszott percel rendelkezel SeeMTA V2 szerverén? 4409 perc​
2.2 Naponta mennyi időt tudnál eltölteni a szerveren? 3-4 óra​
3. Mióta játszol a SeeMTA V2 szerverén? Régen játszottam nagyon sokat, voltam is a nav-ban de behalt a gépem így most térnék vissza.​
4. Milyen frakciókban fordultál meg eddig SeeMTA V2-n, illetve miért léptél ki belőlük? NAV​
5. Mesélj magadról ((legalább 5 mondatban)): Balázsnak hívnak 21-éves vagyok, katona ként szolgálok jelenleg, Cegléden élek már két éve a párommal, régebben extreme rollereztem ahol elég szép eredményeket hoztam, több hobbym is van amit szivesen csinálok szabadidőmben ezekhez sorolnám a gépezést, vezetést.​
6. Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Már akkor tetszett maga az rp amit nyomtunk, és szeretnék vissza térni.​
8. Milyen karaktert RP-znél nálunk? ((Legalább 50 szóból kell álljon.)) Erős igazság érzet, egy elég komoly tagot szeretnék hozni, aki mindent betart és betartat. Minőségi Rp-t szeretnék hozni ami elengedhetetlen egy Roleplay szerveren.​

Az aláírásommal igazolom, hogy a kérelemben megadott adatok teljes mértékben megfelelnek a valóságnak. Nem tartalmaz kétes vagy nem bizonyítható állításokat, továbbá teljeskörűen tisztában vagyok a frakció szabályzatával, amelyet alaposan átolvastam.
Kelt: 2025.04.08.
Makarow Sergej