NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
Jelentkezési Formanyomtatvány
I. SZEMÉLYES ADATOK
(Ezen a részen az IC személyes adataid megadására van szükség. Kérjük, ügyelj a pontos kitöltésre!)
1.
Teljes neve: Makarow Sergej2.
Születési helye, ideje: See City, 2003.11.123.
Személyigazolvány száma: 465495254.
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel? Igen
5.
Lakcím: See City Growe St 1.6.
Telefonszám: 36221334913
8.
Magasság: 198cm9.
Testsúly: 80kg10.
Nem: Férfi11.
Csatolja kézzel írott önéletrajzát! ((Legalább 50-100 szóból kell álljon.)): Személyesen átadom.II. TANULMÁNYOK
1.
Legmagasabb iskolai végzettség: Érettségi2.
Intézmény neve: See city, Rodeo középiskola.3.
Végzettség elvégzésének ideje: 2023.09.084.
Beszél idegennyelveket? Alap fokonIII. OOC KÉRDÉSEK
1.
Hogy szólíthatunk és korod: Balázs, 21 éves vagyok.2.
Csatolj linket az UCP-ről (bannok, névváltások, adminjailek): https://imgur.com/qX00yDS https://imgur.com/6FQsnd1
2.1
Hány játszott percel rendelkezel SeeMTA V2 szerverén? 4409 perc2.2
Naponta mennyi időt tudnál eltölteni a szerveren? 3-4 óra3.
Mióta játszol a SeeMTA V2 szerverén? Régen játszottam nagyon sokat, voltam is a nav-ban de behalt a gépem így most térnék vissza.4.
Milyen frakciókban fordultál meg eddig SeeMTA V2-n, illetve miért léptél ki belőlük? NAV5.
Mesélj magadról ((legalább 5 mondatban)): Balázsnak hívnak 21-éves vagyok, katona ként szolgálok jelenleg, Cegléden élek már két éve a párommal, régebben extreme rollereztem ahol elég szép eredményeket hoztam, több hobbym is van amit szivesen csinálok szabadidőmben ezekhez sorolnám a gépezést, vezetést.6.
Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Már akkor tetszett maga az rp amit nyomtunk, és szeretnék vissza térni.8.
Milyen karaktert RP-znél nálunk? ((Legalább 50 szóból kell álljon.)) Erős igazság érzet, egy elég komoly tagot szeretnék hozni, aki mindent betart és betartat. Minőségi Rp-t szeretnék hozni ami elengedhetetlen egy Roleplay szerveren.Az aláírásommal igazolom, hogy a kérelemben megadott adatok teljes mértékben megfelelnek a valóságnak. Nem tartalmaz kétes vagy nem bizonyítható állításokat, továbbá teljeskörűen tisztában vagyok a frakció szabályzatával, amelyet alaposan átolvastam.
Kelt: 2025.04.08.
Makarow Sergej
Kelt: 2025.04.08.
Makarow Sergej