Makarov Egor jelentkezése a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tito

Újonc
2019. 09. 19.
187
521
V4 karakter
Aldo Massi
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Tamásnak hívnak. ~

[#2] Korod:
~ 15 éves vagyok jelenleg. ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ A SeeMTA szerverein 2017-ban kezdtem el játszani. LV-n jelenleg több mint 30.000 játszott percem van (https://imgur.com/a/QZtthNn ), míg v3-on kb. 6.000, viszont a v2-őn csak 2020.-ban (2 napja kezdtem, https://imgur.com/a/GoBNYFv ), ezért most van https://imgur.com/a/RUkZsgF .~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem voltam sem admin jailben, sem bannolva. https://imgur.com/a/FWPmgEk ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért szeretnék a frakció tagja lenni, mert eddig a többi szerveren, amin játszottam mindig illegál frakcióban voltam. Illetve ki szeretném próbálni magamat egy rendvédelmi frakcióban, olyan szerveren, amelyen elég sokan játszanak. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Már van tapasztalatom a rendvédelmi frakciókban, persze kisebb szervereken voltam, eddig csak (60-140 játékosszám). Egy kevés tanulással, szerintem simán lehetnék, olyan jó mint a többi tag.~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Tamásnak hívnak. 15. életévemet töltöm jelenleg. Szabadidőmben rengeteget biciklizek, illetve videójátékokkal játszok, kiskorom óta "függő" vagyok. Jelenleg középiskolába járok, ahol közlekedésgépész szakon vagyok. A legtöbbet GTA:SA-val játszok, de néha-néha becsúszik egy kis Valorant, Minecraft, GTA V, illetve TRDS. Eddig SeeMTA v3-on, illetve Las Venturason játszottam. Kedvencem a Las Venturas, hiszen ott sok mindenre büszke vagyok, amit elértem. Ott elég sok frakcióban megfordultam, pl. Redline, LVMS. V3-on nem volt hosszú életem, hiszen egy félreértés miatt kitiltottak a szerverről, lassan már 7 hónapja. Céljaim vannak a szerverrel kapcsolatban, legfőbb, hogy egyszer admin lehessek a szerveren. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Makarov Egor ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Oroszország, Moszkva. 1992. 02. 20. ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határok, vámok ellenőrzése. Végrehajtja az adókkal kapcsolatos feladatokat. Pénzmosás, illetve terrorizmus-t megelőzi. Adó-visszaigénylés vagy adó-visszatérítés. Vámjogi kötelező befizetések megállapítása, beszedése, nyilvántartása, végrehajtása, visszatérítése. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszóllítom, hogy húzodjon félre, állítsa le a gépjármű motorját. Félreállok mögé, odasétálok a gépjármű sofőrjéhez, közlöm vele, nevem, rendvédelmi szerv nevét, rendfokozatom, illetve jelvényszámomat. A személyazonosságot igazoló okmányokat elkérem, ellenőrzöm, hogy nincs-e jelenleg is tartó büntetett előélete. Amennyiben mindent helyesnek találok, megköszönjük a közreműködést és tovább engedem az útjára, ha nem stimmel valami, akkor a jogi szempotok szerint járok el. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Jelenleg nincs ismeretségem az állományban. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Gyors feladatmegoldó képesség ismeretlen feladatokkal eggyaránt. Leginkább csapatban szeretek dolgozni. Nem félek a fegyvertől, illetve annak használatától. Kiválóan vezetek járműveket, persze 1-2 óra kitapasztalás után. Nagyon sok sikeres akcióm volt már az évek alatt, hiszen ez előtt Las Venturas-ban dolgoztam a Las Venturas Sheriff Department-nél, mint Detective Supervisor! ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro, illetve környező települések, ezeknek a környéke. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha a célszemély többszöri (3) felszólításra sem engedelmeskedik, akkor sokkoló fegyveremet használhatom, de ha közelembe ért és ezek után sem érzem magam biztonságban (meg akar támadni), akkor használhatom éles lőfegyverem, abban az esetben, ha nála is van fegyver. Sokkolómat, ha nincs. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ https://imgur.com/a/6acDM2w ~

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Burak

JackV2

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
359
52
LV karakter
Eddie D Brewster
V2 karakter
Amiyah Vermillion
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Makarov Egor !
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Lola Mawyd
Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.