Makar Jermoraj - Tranes[FA/SA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ducimarci1222

Újonc
2019. 03. 05.
4
0
LV karakter
Makar Jermoraj
zoldlogo.png

Neved:
< Makar Jermoraj >

A ban időpontja:
<
zjRplkK.png
2018-12-12 19:13:31
>

A ban időtartama:
< Örök: 2030-12-31 13:12:12
ZVCkuhf.png
>

Neve, aki bannolt:
< Tranes >

A ban oka:
< S.G.H. feladatok elrontása. Szerel? DM.
rRr4zD1.png
>

Amiért szeretnéd az unbant:

< Mindenek elött szeretnék bocsánatot kérni az admin team-től a viselkedésemért. Nem nagyon van mentségem , és nem is akarok mentegetőzni. Mielött elkövettem a DM-et, épp az SGH-sok számára megadott időt próbáltam teljesíteni, de már előre láttam, hogy nem lesz meg a kellő percem. Sajnos ez nem az első esetlett volna.. attól tartottam, hogy hiába leszek fent ma egésznap nem lesz meg a kellő időm, így lehet kibannolnak SGH feladatok elrontásáért. Egyszerűen pánikba estem , és megelégedtem a "sorsommal" fogtam és túl akartam lenni rajta. Nem akartam mindenki elött hallani, hogy ki vagyok csapva. Így megtettem ezt az undorító lépést.. Mi elött kibanoltak nagy volt a szám én voltam a kemény fiú. Viszont pár hétre a ban után le esett mekkora baromságot csináltam.. Féltem UB-t írni egész idáig, de nem bírtam tovább hiányzik a közösség és a szerver. Muszáj megpróbálnom ha sikerül ha nem. Remélem egy utolsó esélyt tudok kapni, mert ha igen megesküszöm, hogy többet ez soha, de soha nemfog elő fordulni. >

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.