Mahlik Lawson - Victoria Stephens [Levi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

sickheart

Újonc
2019. 01. 20.
59
64
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Mahlik Lawson

Panaszra tett személy InGame neve:
Victoria Stephens

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NONRP , szereltetésre vetemedtem ekkor szembeállt velem mentős kolega aki velem szembe sávban próbálkozott átjönni, mert a másik oldalt egy vontatós autó parkolt, én nyilván nem álltam félre mert makacs vagyok , ekkor felkapcsolta a villogót és dudált mintha muszály lenne megállás nélkül. Behúztam a kézi féket hogy még véletlenül se akarjon eltolni, ekkor átment rajtam de úgy hogy körübelül 2percig az autóm tetején állt és dudált közben folyamatosan. Szerintem nem így kelett volna megoldani a dolgokat szerintem szabálysértést követett el az illető.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/Frh8Y2F

Megjegyzés:
Nincsen, tények magukért beszélnek a képen minden látható admin válaszát várom. Direkt nem hívtam admint hogy ne zavarjam ezzel a piti dologgal a munkájukat.

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Szia, a panaszkönyvet én fogom bírálni, várom az érintett válaszát 24 órán belül.

Dino.

Egy igazi Raptor
Támogató
2019. 01. 10.
706
422
Harc
V4 karakter
Dr. Robert Rauschenberg
Hali, nem adott nekem helyet mikor megkülömböztető jelzést használtam, egyébként ez ic ügy, szóval a pk-nak semmi értelme, várom az admin további válaszát.

sickheart

Újonc
2019. 01. 20.
59
64
Igazad van, teljesen IC ügy az hogy te átmész egy mentős autóval egy másik autón de még azért elidőzöl rajta egy darabig ezzel "bosszút állva". Nem is a szirénázásodon volt a hangsúly mellesleg.

Dino.

Egy igazi Raptor
Támogató
2019. 01. 10.
706
422
Harc
V4 karakter
Dr. Robert Rauschenberg
De akkor is IC Ügy, meg te vagy a híbás, mivel egy mentő elött behúzod a kéziféket, mikor szirénázik és megkülömbeztető jelzést használ és még a "Itt az Országos Mentőszolgálat, azonnali hatállyal adjon helyet a megkülömböztető jelzéssel haladó gépjérműnek" erre sem reagáltál.

• Vicces
Reactions: East Maxwell

sickheart

Újonc
2019. 01. 20.
59
64
De szerinted erre ez a megoldás hogy te átmész az autómon? Ez mennyire reális? És ne haragudj nagyon látszódott hogy szándékosan kapcsoltad be a "megkülönböztető jelzést" csak hogy ezzel kovácsolj magadnak előnyt ami nyilván IC ügy és le is jött nekem, ezért nem tágítottam.

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Nos attól még mert akadályoz nem fogsz rá állni valakinek az autójának a tetejére főleg nem mentővel.
Victoria Stephens büntetése 60 perc adminjail "NonRP-s vezetés indokkal".
A büntetést kiosztottam, a panaszt zárom, helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.