Mael Amar --> Hector Valadez Lugo [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Astr0

Újonc
2020. 08. 07.
41
142
Pécs
V4 karakter
Bjorn Vidhr
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Mael Amar

Panaszra tett személy InGame neve:
Hector Valadez Lugo

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG, üldözték két frakciótársam, majd én kiszálltam a hummeremből, lelőni az egyedüli navost, aki szállt be épp a kocsijába, majd a panaszra tett személy, nem kevés kilométeren keresztül követett, tudván hogy van nálam fegyver, és lelőhetem, mert követ. Ő ezt nem vette figyelmében, aranybank elött, elfordult jobbra, én balra, majd utánnam fordult, ami látszik a videón is.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/cig2hp | https://streamable.com/oy8at9

Megjegyzés:
Várom az admin válaszát, alapjáraton, emiatt, megnézett egy rendőr egység, üldöztek, majd jail lett a vége.

Astr0

Újonc
2020. 08. 07.
41
142
Pécs
V4 karakter
Bjorn Vidhr
Ja bocs, na az volt, hogy lelőtték a társaimat, én az utolsó egységet, majd ezt látta Hector, és követet jó sokáig, hogy bejelentsen, majd miután megtette a bejelentést, elfordult, békén hagyva engem. Majd egy lámpánál leafkoltam, hogy írjak reportot Hectorra, azért amit tett. Majd Maise Burns-ék észrevették hogy ott áll a bejelentett kocsi, aztán rámfordultak, üldöztek, a bejelentés miatt... Aminek az lett a vége, hogy elkaptak.

Gino Toscana

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
59
53
V4 karakter
Gino Toscana
LV karakter
Hector Valadez Lugo
V2 karakter
Hector Valadez Lugo
Szia, előzményt nem tudtam, mikor oda érkeztem láttam, hogy megöltél egy rendőrt, majd elhajtottál azért követtelek biztonságos távolságból csak, hogy rp-el leolvassam a rendszámodat és megtegyem a bejelentést, miután sikerült a rendszámot megjegyezni, abba hagytam a követésedet te mentél jobbra, én balra. Ezzel úgy gondolom nem követtem el PG-t, mivel te is autóban voltál vezettél egyedül, én pedig mögötted haladtam folyamatosan fokozott figyelemmel.

• Vicces
Reactions: Cselee

Astr0

Újonc
2020. 08. 07.
41
142
Pécs
V4 karakter
Bjorn Vidhr
Szia, előzményt nem tudtam, mikor oda érkeztem láttam, hogy megöltél egy rendőrt, majd elhajtottál azért követtelek biztonságos távolságból csak, hogy rp-el leolvassam a rendszámodat és megtegyem a bejelentést, miután sikerült a rendszámot megjegyezni, abba hagytam a követésedet te mentél jobbra, én balra. Ezzel úgy gondolom nem követtem el PG-t, mivel te is autóban voltál vezettél egyedül, én pedig mögötted haladtam folyamatosan fokozott figyelemmel.
Igen, lelőttem, majd az a "biztonságos távolság" az pár méterre se volt tőlem...

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Az, mert közelebb megy hozzád, hogy lenézze a rendszámot és utánna elmegy más fele és bejelent nem hősködés. Ha pedig ezt észrevetted, simán el tudtad volna intézni IC.
A videókon nem látszik semmi érdemleges dolog, amivel lehetne is kezdeni valamit, csak annyi, hogy befordul utánnad, majd megelőz és hogy lelőssz egy rendvédelmist.
A panasz jogtalan.
Zárom, szép hétvégét.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.