Maczak Tamas jelentkezési lapja a W-taxihoz!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

CTL9King00707

Újonc
2019. 04. 09.
3
2
22
V4 karakter
Maczak Tamas
W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<

Jelentkező teljes neve:

< Maczak Tamas >

Édesanyja leánykori neve:
< Maczak Dóra >

Születési helye,ideje:
< 1983.02.23 See City Korházába születtem. >

Bejelentett lakcíme:
< Motelben lakók. >

Telefonszáma:
< 387611983590 >

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Természetesen rendelkezek. >

Van tapasztalata a munka terén?:
< Igen van. >

Önéletrajz (5-10 mondat):
<
Nevem: Maczak Tamas és 1983.02.23-n születtem. Édesanyám neve: Maczak Dóra, édesapám neve: Maczak Dávid.
Én amikor elkezdtem járni a Los Santos-i Általános Iskolába akkor már érdeklődtem az autók után.
Mindig amikor lehetett vettem magamnak egy kisautó gyűjteményt amikor gyerek voltam, és mindig imádtam amikor kocsiba ültem be.
Amikor felnőttem és sikeresen lettem a jogosítványomat annak nagyon örültem és szorgosan dolgoztam az első kocsimért és azóta volt több kocsim és mindegyik kocsimat szerettem. Azóta amikor megszereztem kocsimat azóta imádok csak hobbiként furikázni a városban és szívesen összevonnám ezt a hobbimat a munkámal.

>

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:

< Kárpáti Tamás >

Hány éves vagy?:
< 18 éves vagyok. >

Játszott perceid száma?:
< 17777 percem van a szerveren. >

Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< https://imgur.com/huN5eHV>

Mesélj magadról (5-10 mondat):
< Az én nevem Kárpáti Tamás és rólam azt kell tudni hogy egy visszafogott ember vagyok akit érdekel a számítógépes játékok és ezen kívül a gépszerelés, a programozás és a hálózat is és a gépek szerelése is érdekel meg az autók. Jelenleg Csepelen élek egy egy Informatikai Szakgimnáziumba járok. legtöbb időmet a gép előtt töltöm és ez idő alatt tanulom a programozást/hálózatott és az időm nagy részét játszász fedi le. Ahogy említettem gép használata kívül érdekel még az autók. Sok kocsit szeretek és szeretek videókat nézni vagy játszani olyan játékkal ami kocsit lehet vezetni/tuningolni. Van kedvenc kocsim méghozzá: a Dodge Charger R/T '69 , de elektromos kocsiból meg az Opel Ampera a kedvenc kocsim és ezt is próbálom majd elérni az életembe. >

Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< Természetesen hogy elolvastam a szabályzatot.
>
Jelentkező aláírása:
Maczak Tamas

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.