Elutasítva Mack Flynn --> Norby

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ronee.

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
394
583
22
V4 karakter
𝘛𝘩𝘦𝘰 𝘖𝘴𝘣𝘰𝘳𝘯𝘦
zoldlogo.png

Neved:
< Mack Flynn >

A ban időpontja:
< 2021-10-23 15:24:27 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Norby >

A ban oka:
< OOC kereskedelem. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Lassan 1 éve történt a dolog, a bannom után teljesen elment a kedvem a játéktól, ezért nem írtam eddig UB kérelmet, aztán V3-on kezdtem el játszani, ott annyira nem éreztem jól magam. Szeretnék Lv-re visszatérni, és megbeszélni ezt az ügyet, mivel tudom, hogy aznap több ember is kapott ban-t, egy régi barátom miatt. Viszont az a kedves barátom elfelejtette említeni, hogy ő ooc kerezett. Ami engem illet, úgy beszéltük meg, hogy a közelgő v4 miatt én veszek tőle "névreszóló" kupont, ami őszintén megmondva egy autó lett volna, ami az új moddal jön. Én megbíztam benne, és odaadtam neki. Igazából nem gondoltam, hogy emiatt ban-t kapok, mivel a vagyonom nagyjából 10%-át tette ki amit odaadtam neki. Egyáltalán nem terveztem OOC kerezni, nagyjából 7 ezer órát töltöttem a szerveren, akkor se untam még a játékot, amikor a ban-t kaptam, lettek volna még terveim. Ezt a kérelmet egy barátom ösztönözte, mivel én ezelőtt nem láttam sok esélyt a feloldásra. Teljesen megértem, mivel más szemmel OOC kereskedelmnek tűnik az egész dolog. Köszönöm, ha elolvastad. >

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.