- 2023. 01. 21.
- 24
- 32
- V4 karakter
- Thung Drake
Panasztevő InGame neve:
► Mac Drake ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Ard Schweiger, Natasha Schweiger, Denaro Gates ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Igazoltatást kezdeményeztek velem szemben a címben említett játékosok. Történet kezdete az volt, hogy beálltak mögém megkülönböztető jelzéssel NAV-os autóval, én azonnal félre álltam, majd kiszálltam a járműből, hogy megtudjam miért állítottak meg. Ahogy szálltam ki már sokkolót vettek elő, melynek használatára nem is szólítottak fel előzetesen, és ezt követően felszólítottak, hogy szálljak vissza az autóba. Én az IG karakteremmel nevettem, majd válaszoltam, hogy jó, majd ezután rögvest le is sokkoltak és meg is bilincseltek. 1. problémám
Ezután bármilyen figyelmeztetés nélkül megvizsgálták a ruházatomat és mikor észlelték, hogy nincs nálam semmi levették a bilincset. Megnézték a csomagteret is ahol ugyancsak nem találtak semmit. Ezután tájékoztattak arról, hogy milyen "vádpontok" vannak velem szemben amire meg is bírságoltak. Jogosítvány nélküli vezetés, forgalmi engedély hiánya, személyazonosító igazolvány hiánya, rendőrrel szembeni tiszteletlenség. Amikor megkérdeztem, hogy miért voltam tiszteletlen, illetve, hogy hogy tudnék navossal szemben rendőri tiszteletlenséget elkövetni nem kaptam érdemi választ. 2. problémám
Ezt követően megkértek, hogy szálljak vissza az autóba, amelyet egyáltalán nem értettem már. Ahogy beszálltam az autóba be kopogott az egyik említett játékos, lehúztam az ablakot és további szép napot kívánt nekem. A másik játékos mondta, hogy viszontlátásra. (teljes fejetlenség)
El indultam az autóval kb 10 méterrel arréb leparkolni, mikor is utánam jöttek és ugyanúgy megállítottak. Szokás szerint már sokkolóval, azonnali felszólításokkal éltek velem szemben. Mindenzt ismét nem értettem, hiszen egyáltalán nem voltam ellenszegülő, látták is, hogy nincs nálam fegyver stb.
Elmondásuk alapján rendőri utasítás megszegése miatt bevisznek, így is történt. Még mindig nem értem, hol volt rendőr a történetben de már mindegy is.
A kiallgatás során tájékoztatott az egyik érintett a jogaimról, miszerint bármi amit mondok felhasználható velem szemben a bíroságon. Megkérdeztem, hogy lesz bíróság is? Erre nem volt a válasz. (én már teljesen elvesztettem itt a fonalat)
Összességében. Szörnyen rossz tapasztalat volt három személy együttes "intézkedése során". Úgy gondolom, hogy ennyi hibavétés megengedhetetlen egy RP során, mert ez az egész frakcióit minősíti egyben. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://file.io/ir48ZhvBqJkt https://ibb.co/56xLWxM ◄
Megjegyzés:
► Nincs ◄