Luna D Scott jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

zdaniz1

Újonc
2021. 06. 10.
4
1
V4 karakter
Luna D Scott
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<<Daninak hívnak. IG nevem: Luna D Scott. 15 éves vagyok.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<<11.000 Percel rendelkezem.>>
Mi az SGH feladata?
<<Az SGH feladata a játékosok és az adminok segítése, ha valamit szeretnének kérdezni azt az SGH-nak tudják feltenni, aki adott helyzetben válaszol vagy továbbítja a kérdést. Ha például szüksége van a játokosnak Fő/Szuper admin segítségre, ír egy pm-et majd azt továbbítja az érintett fél felé. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<<Szeretném segíteni a játékostársaimat, valamint a nagyobb adminok vállárol levenni a terhet, hogy tudják intézni a nagyobb ügyeket és ne a kisebb kérdésekkel keljen foglalatoskodniuk. >>
Miért pont téged válasszunk?
<<2018-ban regisztráltam az első roleplay szerverre. Szerintem elég sok tapasztalatot szereztem és nagyon jó a problémamegoldó képességgel rendelkezem. Szeretek csapatban dolgozni, problémákat megoldani. Nagyon türelmes vagyok és szeretek segíteni.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<<Napi 3-4-5 Órát tudnék az SGH-ra fordítani, hétvégén többet is.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<Negatív: 1, Sajnos túl sokat gondolkozom olyan dolgokon amiken nem kellene. 2, Néha túl gondolom a dolgokat. 3, Feledékeny vagyok néha. Pozitív: 1, Nagyon szeretek dolgozni és mindenből kiveszem a részem. 2, Szeretek segíteni embereken. 3, Mindig is csapatjátékos voltam ezért nagyon jól dolgozom csapatban.>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<<
Igen nagyon szeretnék a későbbiekben adminisztrátor pályára lépni.
1, Szeretném segíteni a szerver közösséget és nagyobb gondokat is megoldani.
2, Szeretném megkönnyebbíteni a jelenlegi adminok feladatát.
3, Figyelném a szerver közösséget és próbálnám betartatni a rendet.
4, Jelenleg is nagyon sokan funolnak a szerveren és ezt a közösséget a minimálisra csökkenteni.
5, Nagyobb rangal jobban tudnám figyelni a szerver közösséget.
>>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<<
Szia! Ez a szerver a való életen alapul, amit Roleplay néven neveztek el. A Roleplay lényege az, hogy úgy állj a karaktered életéhez ahogyan a való életben is tennéd.
Ezek alatt azokat a dolgokat értem, amiket nem tennél meg a való életben azt a játékbeli életedben se tedd meg. Itt gondolok olyanokra, hogy csak funbol ne ölj embert,
mert nem szabad, ennek a pontos megnevezése. (DM: DeathMatch-Ok nélküli ölés. A szerveren találsz egy IC és egy OOC chatet. Az IC másnéven In Character a karaktereden
belüli dolgok Pl: Egy üzlet során a karaktered beszél ekkor az IC chatet használod. De ha PL egy adminnal beszélgetsz mert van valami gondod akkor az OOC (Out of Character)
chatet használod. Szép lassan elmagyaráznám neki a kezdő dolgokat, hogy ne kövessen el a szabályzatnak ellentmondó dolgot.
Természetesen elmondanám neki, hogy olvassa el a szabályzat minden pontját és elmondanám neki, hogy mielőbb olvassa 1-2x végig, mert a szabályzat nem tudása nem mentesít
a büntetése alól.
>>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<<
Elsőnek megkérném, hogy küldjön bizonyítékot arról, hogy mi történt, ha csak azért kér mert nincs kedve futni ezért nyilván nem kaphat. Ha ténylegesen van bizonyítéka
PL: bebugolt valahova, akkor továbbítanám az üzenetet egy adminnak, mivel nekem nincs jogom, vagy megkérném, hogy keressen fel egy admint.
>>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.

<< A Válaszom ez lenne: Szia! a szabályzat egyik pontján sincs leírva, hogy a rablónak egy bizonyos szintet el kellene érnie a rabláshoz. Amint írtad IC szíd és mivel ez ott történt, IC ügy.>>

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: paul.

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.
Személyes megjegyzés: Kevés a perced.. ha decemberben felkeresel és arányosan nőtt a játszott perced,az UCP-d pedig tiszta maradt,akkor decemberi hónapban keress fel engem.

• Tetszik
Reactions: justcody
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.