Luke Quince Panaszkönyve---> Jin Adminisztrátorra.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

M3rk22

Aktív fórumozó
Támogató
2023. 08. 26.
270
474
Nyíregyháza
V4 karakter
-
LV karakter
Luke Quince
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Neved:
<
Luke Quince >

Panaszra tett Admin neve:
<
Admin[1]Jin >

Panasz oka:
<
Helytelen bírálat.

Sziasztok. PF-es vagyok IC dolgomat végeztem, lefoglaltam pár autót amit teljesen jogosan tettem majd
találtam Fort Carson területén egy szabálytalan parkoló Merdecedes GT63S-t amit lefoglaltam majd megjelent "Amer Al Moustafa, Jabbar Al Moustafa, Tommy Pierson." Onanntól kezdve folyamatosan követtek, próbálták gátolni a munkavégzésemet. Folyamatosan Packer elé álltak, rám húzták a kormányt, majd Campelték a telephelyünket kifelé menet belém pukkantak majd "szakad a nevetéstől" (xdztek) ami alapból NonRP-nek minősűl. NonRP
Folyamatosan rontják a másik játékélményét amit videókkal bizonyíték nem az első eset már amit csinálnak. Admint hívtam mivel már túl sok volt ez nekem amit műveltek, figyelte is őket mindent látott bele tereltek engem az oszlopba, "videó"majd folyamatosan beálltak elém egy több tonnás járműszállító elé Videó - folyamatosan ezeket csinálták amit úgy gondolok nem RP-s. Adminügynél,folyamat OOC stílus generál "[01:49] Tommy Pierson: (( xdd )) [01:49] Tommy Pierson: (( ne haragudj ))"

Az Adminisztrátor nem vizsgálta át teljesen az ügyet pedig a videóban minden látható, úgy tudom hogy a srácok kaptak már figyelmeztetést Actim Adminisztrátortól--
minden este el játszák valamelyik playerrel. IC nem értik hogy ez az én munkám és amiket csinálnak azt hiszik hogy az "RP" ami egyátalán nem fér bele az RP kereteibe.
Videó

Szinte az Adminisztrátor mindent elnézett nekik következmények nélkül lezárta ezt az egészet én úgy gondolom hogy azért ezek Súlyos dolgok már amiket csináltak.
AdminÜGY

(szerkesztettem mivel a videók valamiért nem voltak elérhetők)

Ha szükséges napi logot tudok küldeni.
>

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Csatoltam. >

Megjegyzés:
<
Köszönöm a bírálást. >

Utoljára szerkesztve:

Amer

Barangoló
2019. 01. 10.
86
172
LV karakter
Amer Al Moustafa
3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasztevő, vádlott írhat hozzá! -Timoo
Szia. Mivel részese voltam az ügynek, ezért lenne egy-két észrevételem.

1. Honnan szedted ezt , hogy a Actim admintól figyelmeztetést kaptam/kaptunk volna? Mind OOC-n és itt panaszba is beleírtad.

2. A videókat teljes egészbe rakd ki, mivel te is húzogattad a kormányt emlékeim szerint . Lemaradnak a videók eleje, végéig .

• Vicces
Reactions: Natasa

Jin

Újonc
SzerverAdmin
LV
2020. 03. 20.
10
18
V4 karakter
Randeiorus Gaines
LV karakter
Naomi Ayane
Szia!
Campelték a telephelyünket kifelé menet belém pukkantak majd "szakad a nevetéstől" (xdztek) ami alapból NonRP-nek minősűl.
A videón, valóban a telephely mellett álltak, mivel az előző ügyben, szóba jött, hogy hogy s mint tudnak panaszt tenni IC. Amikor kimész a kapun, bármiféle körültekintés nélkül kihajtasz a Hammer elé, aki a felsőbbrendű úton jön. Az autó elejét találták, nempedig a közepét, esetleg hátulját. Pontosan, ugyanabban a másodpercben történik az ütközés, mint amikor a Packer eleje, elhagyja a járdát.
Folyamatosan rontják a másik játékélményét amit videókkal bizonyíték nem az első eset már amit csinálnak
Mindhárom érintett UCP-jét átnéztem, és mindhárom teljesen tiszta, igen magas szintekkel. Visszamenőleg, semmi logot, videót, képet nem tudtál Nekem mutatni arról, hogy ez mindennapos lenne.
videó Admint hívtam mivel már túl sok volt ez nekem amit műveltek, figyelte is őket mindent látott bele tereltek engem az oszlopba,majd folyamatosan beálltak elém egy több tonnás járműszállító elé videó
Első videó; Hátrafelé nézel, és látod, hogy a Hammer, gyorsabban jön, mint Te. Abban a pillanatban, te is 167-el mentél, azzal a több tonnás kamionnal, semmibe nem tartott volna elengedni, az utána történő fékezéseket, és a STOP táblánál való megállást, nem mondanám szabálytalannak. Eléd, egyszer álltak be, amíg néztelek, amikor Rendőrség előtt mentetek, nagyjából ~30 km/h közeli tempóval, továbbá egyáltalán nem satufékkel. Senki nem jött szemből, álltatok, miért nem kerülted ki?
Második & YouTube videó; Lakott területen kívül mentek, ahol a maximálisan megengedett sebesség, 90 km/h. A videón látszik, hogy a Bugatti, miután megelőzött, nagyjából ekkora értékre állt rá. Te gyorsabban mentél, mint Ő (Mivel 93 km/h-nál csökkent köztetek a távolság) és ahelyett, hogy balról megelőzted volna, te lementél a jobbra, majd mellette haladtál, egy egysávos úton, a homokban, és ahelyett, hogy visszalassítottál volna, átlag ~110 km/h-ás tempóval haladtál ,neki az oszlopnak, úgy, hogy a Bugatti végig a sávot tartotta, és végig láttad ott az oszlopot.
Adminügynél,folyamat OOC stílus generál
Egyáltalán nem éreztem azt, hogy az ügy alatt, bármiféle atrocitás érhetett volna, bárkit is, főleg nem amiatt, hogy "Ne haragudj".
Az Adminisztrátor nem vizsgálta át teljesen az ügyet pedig a videóban minden látható
Az összes videót megnéztem, perceken át speceltelek. A YouTube videón is látszik, hogy végig kontaktban voltunk.
úgy tudom hogy a srácok kaptak már figyelmeztetést Actim Adminisztrátortól--
Az ártatlanság vélelme miatt, egy olyan dologra, amiben Te sem vagy biztos, és Én sem találtam nyomát, nem fogok alapozni, főleg nem bizonyíték nélkül.
minden este el játszák valamelyik playerrel
Egy másodpercig sem szeretném az álláspontodat megkérdőjelezni, a félreértések elkerülése végett, de Én, még nem kaptam Róluk panaszt, más Adminok ügyeit, pedig nem tudhatom. Ennek semmi nyomát nem találtam, bizonyítékod sem volt rá.
Szinte az Adminisztrátor mindent elnézett nekik következmények nélkül lezárta ezt az egészet én úgy gondolom hogy azért ezek Súlyos dolgok már amiket csináltak.
Egy szóval nem említettem azt, hogy elnéztem volna, és ennek nyomát se adtam. Az ügy lezárásakor, leírtam, hogy egyáltalán nem helyes, a módszer. Az IC problémák megoldására, keressenek más megoldást, mivel ez teljesen irreális:

[2025-04-11 01:51:48] [Output] : [01:51] Admin 1 Jin: (( Luke: Ne hajts el, egyből, ha látod, hogy szállnak ki, sok minden elkerülhető lenne. ))
[2025-04-11 01:52:18] [Output] : [01:52] Admin 1 Jin: (( Mindenki más: Értem a frusztrációt, de nem megoldás ez a chaselés. ))
[2025-04-11 01:52:31] [Output] : [01:52] Admin 1 Jin: (( egyszerűen nincs benne logika, attól nem kapjátok vissza a kocsit. ))

Ahogy említettem Neked, és Nekik is, a makulátlan UCP, és a játszott perc arányai miatt, nem osztottam szankciót, de nyomatékosítottam, az egyelőre "csak" kérésemet, és Neked is mondtam, hogy ha ismét megtörténik Veled, nem engedhetem el az ügyet;

[2025-04-11 01:57:57] [Output] : [01:57] Admin 1 Jin: (( a továbbiakban, ha ilyesmi történik, írj reportot. Szólva lett nekik, hogy hagyjanak. ))
[2025-04-11 01:58:18] [Output] : [01:58] Admin 1 Jin: (( ucp alapján elengedtem a szankciót, de ha megismétlődik, nem lehetek elnéző. ))

Remélem, minden felsorolt pontra tudtam, érdemben reflektálni!

Bíráló adminnak: 261984 számú reportban található a beszélgetés.

Várom a bírálatot!

M3rk22

Aktív fórumozó
Támogató
2023. 08. 26.
270
474
Nyíregyháza
V4 karakter
-
LV karakter
Luke Quince
Szia!

A videón, valóban a telephely mellett álltak, mivel az előző ügyben, szóba jött, hogy hogy s mint tudnak panaszt tenni IC. Amikor kimész a kapun, bármiféle körültekintés nélkül kihajtasz a Hammer elé, aki a felsőbbrendű úton jön. Az autó elejét találták, nempedig a közepét, esetleg hátulját. Pontosan, ugyanabban a másodpercben történik az ütközés, mint amikor a Packer eleje, elhagyja a járdát.

Mindhárom érintett UCP-jét átnéztem, és mindhárom teljesen tiszta, igen magas szintekkel. Visszamenőleg, semmi logot, videót, képet nem tudtál Nekem mutatni arról, hogy ez mindennapos lenne.

Első videó; Hátrafelé nézel, és látod, hogy a Hammer, gyorsabban jön, mint Te. Abban a pillanatban, te is 167-el mentél, azzal a több tonnás kamionnal, semmibe nem tartott volna elengedni, az utána történő fékezéseket, és a STOP táblánál való megállást, nem mondanám szabálytalannak. Eléd, egyszer álltak be, amíg néztelek, amikor Rendőrség előtt mentetek, nagyjából ~30 km/h közeli tempóval, továbbá egyáltalán nem satufékkel. Senki nem jött szemből, álltatok, miért nem kerülted ki?
Második & YouTube videó; Lakott területen kívül mentek, ahol a maximálisan megengedett sebesség, 90 km/h. A videón látszik, hogy a Bugatti, miután megelőzött, nagyjából ekkora értékre állt rá. Te gyorsabban mentél, mint Ő (Mivel 93 km/h-nál csökkent köztetek a távolság) és ahelyett, hogy balról megelőzted volna, te lementél a jobbra, majd mellette haladtál, egy egysávos úton, a homokban, és ahelyett, hogy visszalassítottál volna, átlag ~110 km/h-ás tempóval haladtál ,neki az oszlopnak, úgy, hogy a Bugatti végig a sávot tartotta, és végig láttad ott az oszlopot.

Egyáltalán nem éreztem azt, hogy az ügy alatt, bármiféle atrocitás érhetett volna, bárkit is, főleg nem amiatt, hogy "Ne haragudj".

Az összes videót megnéztem, perceken át speceltelek. A YouTube videón is látszik, hogy végig kontaktban voltunk.

Az ártatlanság vélelme miatt, egy olyan dologra, amiben Te sem vagy biztos, és Én sem találtam nyomát, nem fogok alapozni, főleg nem bizonyíték nélkül.

Egy másodpercig sem szeretném az álláspontodat megkérdőjelezni, a félreértések elkerülése végett, de Én, még nem kaptam Róluk panaszt, más Adminok ügyeit, pedig nem tudhatom. Ennek semmi nyomát nem találtam, bizonyítékod sem volt rá.

Egy szóval nem említettem azt, hogy elnéztem volna, és ennek nyomát se adtam. Az ügy lezárásakor, leírtam, hogy egyáltalán nem helyes, a módszer. Az IC problémák megoldására, keressenek más megoldást, mivel ez teljesen irreális:

[2025-04-11 01:51:48] [Output] : [01:51] Admin 1 Jin: (( Luke: Ne hajts el, egyből, ha látod, hogy szállnak ki, sok minden elkerülhető lenne. ))
[2025-04-11 01:52:18] [Output] : [01:52] Admin 1 Jin: (( Mindenki más: Értem a frusztrációt, de nem megoldás ez a chaselés. ))
[2025-04-11 01:52:31] [Output] : [01:52] Admin 1 Jin: (( egyszerűen nincs benne logika, attól nem kapjátok vissza a kocsit. ))

Ahogy említettem Neked, és Nekik is, a makulátlan UCP, és a játszott perc arányai miatt, nem osztottam szankciót, de nyomatékosítottam, az egyelőre "csak" kérésemet, és Neked is mondtam, hogy ha ismét megtörténik Veled, nem engedhetem el az ügyet;

[2025-04-11 01:57:57] [Output] : [01:57] Admin 1 Jin: (( a továbbiakban, ha ilyesmi történik, írj reportot. Szólva lett nekik, hogy hagyjanak. ))
[2025-04-11 01:58:18] [Output] : [01:58] Admin 1 Jin: (( ucp alapján elengedtem a szankciót, de ha megismétlődik, nem lehetek elnéző. ))

Remélem, minden felsorolt pontra tudtam, érdemben reflektálni!

Bíráló adminnak: 261984 számú reportban található a beszélgetés.

Várom a bírálatot!
Folyamat mindent elnéztél nekik. (Már akkor én vagyok a hibás miközben ők követték el a szabálysértést?) Nem ki mentem elé. Hanem alapból ez volt a tervük hogy mindenféleképp belém jöjjenek.
Nem értem azt hogy miért üldöznek egyátalán? Folyamatosan NonRP, NonRP,súlyos NonRP-ket követnek el amiket te csak szimplán elnéztél és a videókat nem vetted normálisan figyelembe.

Jin-- te egy folyamatos IC ügyeket szeretnél OOC kezelni, STOP? ide oda menet? Az Full IC ügy. Mint ahogy a lefoglalás is. Van rá Panasz,itt fórumon. Mit tehettem volna packerrel? IC Rendvédelem már nem volt elérhető. A srácok folyamat NonRP-t követtek el.

Hol mentem volna ki? Minden kaput zártak, campeltek, minden lefoglalásomnál követtek (nekem jöttek lehúztak az út szélére)
Úgy gondolom semmi olyant nem tettem amiért azt kérdezhetnéd tőlem hogy "Nonra--non a válasz? Semmi rosszat nem tettem.
Ezért írtam Admin PK-mivel többször is szabályt szegtek és te ezt nem szankcionáltad.
Többet nem kívánok hozzá szólni várom a bírálást!

Utoljára szerkesztve:

Jhnny

98
FőAdmin
LV
2019. 01. 10.
2 121
3 568
LV karakter
barry.reynolds
Az ütközés utáni ‘XD’-zés még akkor sem elfogadható, ha utána odamennek érdeklődni. A videókból egyértelműen látszik, hogy direkt nem hagyják játszani: bevágnak elé, szándékosan ütközést generálnak, stb. Amennyiben a jövőben is hasonló viselkedést produkálnak Amerék, szankcióban fognak részesülni.

Az admin dönti el, hogy szankcionálja vagy figyelmezteti az illetőket. Jelen esetben figyelmeztetésben részesültek, aminek itt, a fórumon is nyoma van. Remélem, több hasonló esetet nem látunk tőlük.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.