Elutasítva Lukas Rode --> Ghost

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DEX14

Újonc
2020. 12. 31.
11
5
V4 karakter
Nikolas Rode
LV karakter
Lukas Rode
zoldlogo.png

Neved:
< Lukas Rode >

A ban időpontja:
< 2021-02-22 00:44:51 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Ghost >

A ban oka:
< Admin minősítés, Szerverszidás. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! Először is bocsánatot szeretnék kérni Ghost-tól amiért igy beszéltem vele, illetve a szerverszidás miatt is. Az egész úgy történt hogy kiraboltak majd utána elkezdek rám lövöldözni én meg szaladgáltam miközbe rám tartották a fegyvert (PG-ztem). Ebből lett egy admin ügy amiért kaptuk mind a 3-an a Jail-t. És én felháborodtam mivel úgy gondoltam jogtalanul kaptam, (utólag visszagondolva teljesen jogosnak tartom) majd szidtam a szervert és Ghost-ot pedig ő meg sem érdemelte hogy igy beszéljek vele. Ezt igy utólag megbántam mivel egyáltalán nem érdemelte meg hogy bárki is igy beszéljen vele. Nekem SeeMTA Lv az egyetlen szerver ami teljesen le tud kötni a közösség, illetve a barátok miatt. Nagyon hiányzik már a szerver, a barátok, bár csak pár napja kaptam a ban-t. És még egyszer elnézést szeretnék kérni Ghost-tól, illetve hogy a szervert is szidtam. Remélem megérdemlek egy utolsó esélyt és visszatérhetek a szerverre! Köszönöm szépen hogy végigolvastátok. Kellemes estét mindenkinek, sziasztok! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.