Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt.
Formanyomtatványt a helyesírás szabályainak megfelelően kell kitölteni.
Ügyeljen, hogy válaszait bő mondatokban fejezze ki, ahol szükséges részletekbe menően fejtse ki gondolatait.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Lukas Reeves
Születési helye, ideje: Manchester, Egyesült Királyság, 1998. május 15.
Bejelentett lakcíme: 8002 San Andreas, East Vinewood Ave. 12.
Elérhetőségek (e-mail cím, telefonszám): lukas.reeves@seemail.com, +38-76-258-9020
Legmagasabb iskolai végzettsége: Középiskolai érettségi
Megszerzett szakmák, képzettségek: Alapfokú tűzoltói és elsősegélynyújtó képzés
Nyelvismeret: Angol (anyanyelv), magyar (középszint)
Gépjármű vezetői engedély kategóriája: B, C+E (kamion), helikopter és hajóvezetői engedély
Miért szeretne csatlakozni a katasztrófavédelemhez?
Gyerekkorom óta érdekel a tűzoltók munkája. Szeretnék a közösségem számára hasznos lenni, és hozzájárulni a lakosság biztonságához, miközben folyamatosan tanulok és fejlődök a hivatásomban. Hiszek abban, hogy a csapatmunka és az emberi életek megóvása az egyik legszebb küldetés.
Mi a tűz égéséhez szükséges három feltétel?
Oxigén, hő és éghető anyag.
Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
Először is, ha biztonságosan megtehetem, áramtalanítom a helyiséget, hogy csökkentsem az áramütés veszélyét és megakadályozzam a további elektromos tüzeket. Ezután értesítem a kollégákat és a mentőszolgálatot, és gondoskodom róla, hogy mindenki elhagyja a termet. Ha a tűz még kismértékű és rendelkezésre áll porral oltó készülék, megpróbálom megfékezni a tüzet, de csak akkor, ha nem veszélyeztetem ezzel a saját biztonságomat.
Milyen szakfelszerelések találhatóak meg egy gépjárműfecskendő málhaterében?
Tűzoltó tömlők, csatlakozók, habosító berendezés, feszítő-vágó eszközök, légzőkészülékek, kéziszerszámok, világító eszközök, elsősegély felszerelés.
Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést. A társára rászakad a mennyezet. Mi a teendő?
Először is ellenőrzöm, hogy a társam milyen állapotban van, tud-e válaszolni. Amennyiben sérült, riasztom a mentőcsapatot, és biztosítom a helyszínt, hogy további sérülést ne szenvedjen. Megkezdem az alapszintű segítségnyújtást, majd jelzem a parancsnoknak a helyzetet.
Los Santosban egy lakás tűzhöz riasztják a tűzoltókat. A helyszínen a lakás tulajdonosa állítása szerint az égő épületbe rekedt a 7 éves kisfia, illetve egy gázpalack is van a gáztűzhelyre rákötve, a tűzfészekhez közel. Mi a szakszerű eljárásmenet?
Elsőként gyorsan felmérem a helyzetet: megkérdezem a szülőt, hogy hol lehet a gyerek, és pontosan hol található a gázpalack. Miután felvettem a légzőkészüléket, azonnal behatolok a lakásba. A legfontosabb célom a gyermek megmentése, ezért először arra a területre igyekszem, ahol feltételezhetően tartózkodik. Minden másodperc számít – amint megtalálom, a lehető leggyorsabban kimentem a szabadba, és szükség esetén azonnal megkezdem az elsősegélynyújtást. Miután a gyermeket biztonságba helyeztem, visszatérek a lakásba, hogy a tüzet megfékezzem, és a gázpalackot biztonságossá tegyem. Ha lehetőség van rá, elzárom a gázpalackot, és vízsugárral hűteni kezdem, hogy megakadályozzam a túlmelegedését és ezzel a robbanásveszélyt is minimalizáljam. Miután a tüzet sikerült lokalizálnom, szellőztetek, hogy a füst eloszoljon, és javuljanak a látási viszonyok.
Végül gondosan átvizsgálom az egész lakást, hogy biztos lehessek benne, nem maradtak parázsló részek vagy további veszélyforrások.
Mellékelje a szakmai önéletrajzát!
San Andreas Tűzoltóság, 2019 - jelenleg. Az elmúlt évek során beavatkozási és mentési területen dolgoztam, ahol többféle helyszíni feladatra is kiképeztek. Feladataim közé tartozik kisebb tüzek oltása, mentési műveletekben való aktív részvétel és az elsősegélynyújtás biztosítása a rászorulók számára. Emellett rendszeresen részt veszek a felszerelések előkészítésében és karbantartásában, hogy minden eszköz azonnal bevethető állapotban legyen. Fontos számomra a lakosság biztonságos evakuálásának támogatása, és nagy hangsúlyt fektetek a csapatommal való szoros együttműködésre a hatékony és biztonságos beavatkozás érdekében. Gyors helyzetfelismeréssel és döntéshozási képességgel rendelkezem, amelyeket veszélyes helyzetekben jól tudok kamatoztatni. Kiválóan dolgozom csapatban, felelősségteljesen és a közös célokat szem előtt tartva. Műszaki ismereteim segítenek az eszközök karbantartásában, biztosítva a megbízható és hatékony munkavégzést.
- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)
Ágoston vagyok, 21 éves egyetemista 3.féléves hallagtó, hobbijaim közé tartozik a fotózás és drónreptetés, illetve a kutyáimmal való időtöltés.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
18335
Voltál-e már AdminJailben, illetve kitiltva a szerverről? Mellékelj képet az UCP-ről.
Adminjail volt ( ) Ban nem volt.
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Eljött az idő, hogy végre kipróbáljam magam egy frakcióban. A való életben is érdekel a tűzoltóság fortélyai.
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
Nem, nem voltam még.
Rendelkezel mikrofonnal, továbbá TeamSpeak 3 klienssel?
Igen
Kijelentem, hogy a jelentkezés során az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg a sajátomba belecsempészni.
Kelt: 2024.11.12
Aláírás: Lukas Reeves
Utoljára szerkesztve: