Lukas Berger jelentkezési lapja a Fix & Drive Mechanic Shop-hoz

Dior 9

Újonc
2024. 07. 27.
9
2
V4 karakter
Lucas Lorenzo
LV karakter
Francesco De Costa

fix-log-NM.png

OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza, ahol neked, mint játékosnak teszünk fel kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!

Hány éves vagy?
16 éves vagyok

Mi az Account ID-d?
244270

Mennyi ideje RP-zel különféle MTA, illetve SAMP szervereken?
Nagyjábol olyan 1,5 éve

Mióta játszol a SeeMTA szerverein, illetve mennyi játszott perccel rendelkezel?
2024. 07. 27 óta játszom a szerveren és jelenleg 23 470 percem van a szerveren

Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!

Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni?
Hétköznaponként olyan 3-4 órát hétvégén viszont többet.

Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt dolgokat?
Természetesen igen.

Melyik frakciókban voltál ezelőtt, s mennyi időt töltöttél el ott?
nem voltam még

Van-e ismeretséged a frakción belül?
Nincs

Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
Mert nagyon jól dolgozom csapatban, könnyen beilleszkedek és szerzek barátokat, mindent a lehető legkevesebb idő alatt és a legjobb minőségben próbálok elvégezni.Azért szeretnék csatlakozni mert szeretnék rengeteg jó élményt megélni és kipróbálni magam új dolgokban

Rendelkezel-e Discord-al, TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?

igen, rendelkezem mind kettővel.

IC RÉSZ

A jelentkezési lap ezen részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.

Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!

Neve:

Lukas Berger

Születési helye, ideje:

San Fierro,2001.06.03

Édesanyja leánykori neve:
Mária Gartuzo

Bejelentett állandó lakcím:
San Fierro Supa Save utca 9

Legmagasabb iskolai végzettség:
Éretségi.

Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
Igen

Miért szeretne a Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe tartozni?
Azért szeretnék ott dolgozni mert szerintem az összes telep közül talán itt van a legnagyobb forgalom .Nagyon szeretek szerelni és egy olyan helyen akarom kamatoztatni a tudásomat, ahol minden lehetőség meg van a jó munkához.És maga a hely is nagyon hangulatos

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?
Van.

Miért Önt válasszuk? Miben jobb, mint a többi jelentkező? Érveljen amellett, miért is lenne alkalmas eme munkakör betöltésére!

Rugalmas vagyok, Precíz munkákat végzek, igényes munkát adok ki a kezem közül, illetve mindig pontosan végzem a munkámat,

Mellékelje szakmai önéletrajzát!
(Kerek mondatok, nem csak egy adat felsorolás!)

Lukas Berger nak hivnak,23 éves vagyok San Fierro,2001.06.03 ban születem és jelenleg San Fierro Supa Save utca 9 ban élek egyedülállóként.Iskolai végezetségemet San Fierro Auto Technical School-ban végeztem.Gyerek koromba mondhatni minden adatot volt ,szorgos és szigúru családban nőtem fel.Édesapám is szerelő volt,sokszor volt hogy kelet neki segitenem.jelenlegi célom egy stabil, nyugodt életet biztosítani magamnak. Ezért is jutottam arra a döntésre, hogy a Fix & Drive csapatába szeretnék jelentkezni.