Luis Sigmond Jelentkezése SGH-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aLuis

Újonc
Támogató
2019. 01. 30.
35
16
V4 karakter
n/A
LV karakter
Omar Jankins
V2 karakter
n/A
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Krisznek hívnak 19 éves vagyok, IG nevem Luis Sigmond. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?

<< 25.881 percem van jelenleg. >>
Mi az SGH feladata?
<< Játékosoknak való segítségnyújtás, probléma és gond kezelés. Igény esetén RolePlay oktatás. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?

<< Szeretnék a kezdő vagy akár haladó játékosokon segíteni. Köztudott, hogy általában SGH-kat kezdő játékosok keresik meg apróbb kérdésekkel és/vagy kérésekkel amiknek a súlyossága nem akkora, hogy adminisztrátorra szoruljon. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy gondolom, hogy egyrészt nagyon megbízható vagyok, illetve ha kell akkor egy dolgot többször is elmondok, nem vagyok hirtelen haragú. Illetve nagyon sok időt tudnék szánni a szerverre, mivel minden szabadidőmet ugyis itt tölteném. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?

<< Hétköznap minimum 3-4 óra. Hétvégén minimum 5-6 óra is akár. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/eTPGfDI >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/k0zhn6r >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Jó: segítőkész, tisztelettudó, kitartó. Rossz: szókimondó, kissé lusta, túlságosan is jószívű vagyok >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< A későbbiekben szívesen lennék adminisztrátor. Sok időt töltök a szerveren, és segítőkész vagyok. Ideálisnak tartom magam egy ilyen feladatkör betöltésére. Szeretném a játékosoknak a játékélményüket jobbá tenni, és segíteni nekik ha problémájuk van. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< Ez a szerver "roleplay"-en alapul, ami magyarul szerepjátékot jelent. A szerver alapja, és működési módja, abban nyilvánul meg, ahogy a játékosok reális alapokat tekintve alakítják a karaktereiket, mivel ez a roleplay varázsa, a szerepjátékozás. A szerveren text-rp van, azaz, a chatben való parancsokkal, a főbb kettővel /me (láthatatlan cselekvést határozunk meg vele) /do (láthatatlan történést határozunk meg), illetve a sima beszéd ami a (T) gomb. A kialakított karaktereddel, képes leszel arra, hogy megtapasztald azt az élményt, hogy "bandást", "maffiozó", "rendőr - katona", "mentős-tűzoltós" de akár "szerelőt-mechanikust" és ezer más féle
személyiséget "RP-zel" >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Adminsegédként nekem nincsen erre jogom, és muszáj lesz egy adminisztrátor segítségét kérni, de csak abban az esetben kaphat vhspawn-t ha valamilyen nyomós indoka van rá mint pl. bug. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia! Ha a fegyver skines és tudod bizonyítani akkor szólók egy adminisztrátornak, ő majd többet tud segíteni. >>

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Ash

Kasper

Barangoló
2019. 04. 03.
86
113
V4 karakter
Luzak Januzaj
LV karakter
Francis Caldwell
Cső!
Korrekt lap lett szerintem megállnád a helyed. Támogatom és sok sikert kívánok!

• Imádom
Reactions: aLuis

Asbjorn

Zöldfülű
2019. 04. 20.
187
57
20
Zalaegerszeg
V4 karakter
Asbjorn Sigmond 🇳🇴
LV karakter
Franklin Marshall 🇺🇸
Csáó! Nem lett rossz lap szerintem, ismerlek egy ideje és szerintem menne ez neked, UCP-d is szép tiszta.

• Imádom

Ash

Zöldfülű
2019. 04. 24.
159
102
20
Zalaegerszeg
V4 karakter
Markus Sigmond
LV karakter
Ashley Brooks
Cső! Szerintem is jó lett. Beszéltünk már sokat TS-en és az alapján szerintem megállnád a helyed, sok sikert!

• Imádom

Klaudia1818

Újonc
2020. 08. 21.
54
47
V4 karakter
Lorena Mendoza
Szia.
Szerintem ez egy jól megírt lap lett. Biztosan megállnád a helyed SGH tagként később akár adminként is. Sok sikert!
?

• Imádom
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.