Luis Royse - Jarrod Boyce , Stewart Evans [Levi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MUNKAS

been through alot
2019. 01. 09.
1 279
6 579
www.youtube.com
V4 karakter
trenton graves
LV karakter
clyde burks
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Luis Royse

Panaszra tett személy InGame neve:
Jarrod Boyce, Stewart Evans

Panasz oka, leírása, kifejtése:
RP elhanyagolása ütközés során, (bind nem rp(?).

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Ahogy láttam, nem volt éppen üldözés vagy egyéb dolog, amely feljogosította volna a panaszkönyvben megemlített személyeket, hogy esetlegesen Bind RP-t használjanak, illetve nem láttam volna, hogy megálltak volna RP-zni ezért minden esetre gondoltam panaszkönyv felé fordulok. Köszönöm szépen a résztvevők megjelenését, illetve a bíráló adminisztrátor korrekt, segítőkész viselkedését. További szép estét minden egyes embernek aki ezt a panaszkönyvet olvassa!

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Szia, a panaszkönyvet én fogom bírálni. Várom az érintettek válaszát 24 órán belül.

BlackEz94

Újonc
2019. 01. 18.
41
105
V4 karakter
Stewart Evans
Nem is számítottam tőled többre, kár hogy hárman ültünk a kocsiba, de azért csak kettőnkre teszel PK-t. A két emberre akit utálsz, milyen érdekes :/
Amúgy pedig a videóhoz annyit hozzáfűznék hogy nálunk nem mentünk neked, te laggoltál vissza. Elég sokan voltak fent a szerverren és elég nagy laggok is voltak, nálam például elég sokszor volt az hogy repültünk meg teleportálgattunk össze vissza, valószínűleg syncron bugg történt.
Még bindet sem nyomtunk mert nem volt indokunk rá, mivel nálunk nem történt meg az ütközés.

Jarrod

Újonc
2019. 01. 10.
10
9
V4 karakter
Jarrod Boyce
Én szemszögemből nem így zajlottak le a történések, miután elmentél mellettünk (ütközés nélkül) erőteljesen vissza laggoltál.
Ha szemből történt volna az ütközés ilyen könnyen nem is tudtunk volna tovább haladni, elég nagy mértékű megtorpanás, lassulás, megállás lett volna a következmény.
Videón látható is, hogy a tekes jármű folyamatosan megy előre, és te a kocsid alá kerül, vagyis csak nálad történtek meg ezek az események a videón látható formában.
Panaszkönyvre való reagálásom közben, megnéztem a pingedet, ami adhat okot a laggra, valószínűnek tartom mikor az eset történt még a szerveren is több játékos tartózkodhatott.
https://prnt.sc/ocaote

Sylvia

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
320
1 281
V4 karakter
_Sissy_Cohen_
LV karakter
🙈
V2 karakter
🙉
Még bindet sem nyomtunk mert nem volt indokunk rá, mivel nálunk nem történt meg az ütközés.
Helló, nem mint befolyásoló tényezőnek írom, csak megütötte a szemem a fenti mondat. Mindössze tájékoztatásnak szánoma jövőre nézve és másolom ide a szabályzatból:
(Ütközés során tilos bindet használni az RP-re kivéve rendőri üldözés közben, akkor is csak a sofőrök bindelhetnek.)

• Imádom
Reactions: MUNKAS

BlackEz94

Újonc
2019. 01. 18.
41
105
V4 karakter
Stewart Evans
Példának mondtam mivel egyrészt azzal az indokkal kaptuk a PK-t.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.