Luis Marcell Panasza

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Párkör

Barangoló
2019. 03. 26.
77
23
V4 karakter
🇫🇷 Louis Beauvoir🇪🇸🐀
LV karakter
-
V2 karakter
-

fontos.png

Panasztevő neve:
sckkicon.png
Luis Marcell
sckkicon.png

Panasztevő elérhetősége:
sckkicon.png
38761120146294
sckkicon.png

Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
sckkicon.png
Peterson Ernest
sckkicon.png

Panasz részletes leírása:
sckkicon.png
Egy felsőbbrendű útszakaszon haladtam, amikor váratlanul a kereszteződésből kihajtott az említett taxisunk, majd ütközött egy szintén felsőbbrendű útszakaszon haladó gépjárművel, amely nagy erővel vágódott nekem, ezért súlyos sérüléseket szenvedtem. A későbbiekben az úr utasa kihívta a rendőrséget, én pedig A mentőket. Engem elláttak, és Kórházba vittek, őt pedig a Börtönbe szállítottak. Tehá a történtekét összegezve: Nem adta meg az elsőbbséget, ezzel súlyos balesetet okozott.
sckkicon.png

Fran

GameAdmin [4]
2019. 11. 19.
154
81
21
Budapest
V4 karakter
Francesco Conti
Szép Reggelt! Francish Smith vagyok az SCKK belső ellenőre.
A panaszt én fogom bírálni. Várom a panaszra tett személy válaszát 24 órán belül. (@ManDarin) Ha rendelkezik bizonyítékkal, kérem csatolja át nekem privát üzenetben.

Utoljára szerkesztve:

Párkör

Barangoló
2019. 03. 26.
77
23
V4 karakter
🇫🇷 Louis Beauvoir🇪🇸🐀
LV karakter
-
V2 karakter
-
Tiszteletem! Az egészségügyi számláról tudok bizonyítékot mutatni, a történtekről azonban Mr. Peterson utasa rendelkezik fotókkal.
Kép az egészségügyi számláról: https://imgur.com/a/hqHrITL

PDV

Zöldfülű
2019. 02. 10.
197
123
V4 karakter
Peterson Dannel Vincenzo
LV karakter
Peterson Dannel Vincenzo
V2 karakter
Peterson Ernest
Szép napot, Peterson Ernest vagyok az SCKK Sofőr II, ez a panasztétel teljes mértékben jogos, viszont nem élek azzal a lehetőségel hogy az egészség ügyi kárt én kéne álnom mivel, én nem mentem el vagyis nem hagytam cserben, ami viszont az ur rol akinek neki mentem az csak ugy tovább ment semmi nélkül.

Fran

GameAdmin [4]
2019. 11. 19.
154
81
21
Budapest
V4 karakter
Francesco Conti
Mérlegeltem az ügyet és a panasz teljes mértékben jogos!
Peterson Ernest büntetése az egészségügyi csekk visszafizetése Luis Marcell részére, melynek értéke 10.000$.

Privát üzenetben kérem vegye fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük, hogy a kártérítésre mikor kerül sor.

A témát zárom és helyezem!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.