Elutasítva Luigi Skalfalo -> Norby

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 12. 07.
3
0
LV karakter
Luigi Skalfallo
zoldlogo.png

Neved:
< Luigi Skalfalo >

A ban időpontja:
< 2019-12-07 20:18:10 helye >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Norby >

A ban oka:
< Admin férevezetés,NonRp >

Amiért szeretnéd az unbant:

< mert megértettem mindent amit tetted és amit tettem elismerem és ha még UCP ráis néztek a profilomra ilyen szép profilt nem láttok kb sehol csak kezdőknél 0-jail 0-névváltás 0-serialváltás és 1 ugye most a bann.. igazából amiért szeretném én a UBT mert a szerver rendesen leköt engem és ha legalább a szerverre viszajutok megigérem ilyen több nem lesz,igazából ez a dolog egy baráti tulkapás volt mert haverommal játék közben DC összekaptam mert kukának használt engem,és én erre megvertem 1x csigáig ,aztán másik haverom felszedte őt és erre ő mikor Nicolas Pablo 1perc afk utánn úgy megvert hogy meghaltam,a log hamisitást azért nem gondoltam komolyan mert csak a barátomnak szerettem volna egy kicsivel több jailt hogy azért tudja hogy nem kéne mindenkivel játszani mint egy labdával
de remélem ennyi bevezetéss eleget teszek arra hogy feljussak ujra 1 éven belül a szerverre mert nagyon megszerettem az ottani közösséget mert nem nonoznak folyamatosan csak nagyon sok embert áttvernek mindig Köszönöm annak aki végigolvasta a UB kérelmemet >

Paki válasza:
Címet módosítom.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.