- 2023. 06. 22.
- 12
- 19
- V4 karakter
- Lucy Wilson

Jelentkezési lap
OOC rész
Hogy hívnak?
- Luca -
Hány éves vagy?
- 18 -
Mellékeld a jelenlegi játszott percedet szinttel együtt!
-

Milyen frakciókban voltál eddig, miért távoztál?
- Nem voltam még semmilyen frakció tagja sem! -
Voltál-e már adminjailben?
- Nem. -
Voltál-e már bannolva?
- Nem. -
Mellékelj képet az UCP-d büntetés rovatáról!
-

Miért szeretnél ide csatlakozni? (Min. 5 teljes összefüggő mondat!)
- Sokan ajánlották, hogy jelentkezzek az OMSZ-hez. Soha se voltam még egy frakció tagja sem és eléggé érdekel a mentős élet a szerveren, így megpróbálkozok.
Szeretnék nem csak civil lenni a szerveren. Igazán szerenték egy jó társaságba bekerülni és érzem, hogy ez a frakció lenne a legjobb választás hozzá.
Illetve bővíthetném a RP tudásomat.
-
Mutatkozz be pár mondatban! (Min. 10 teljes összefüggő mondat!
- Lucának hívnak. 8 hónapja játszom a SEEMTA szerverén. 18 éves vagyok, Júniusban 19 éves leszek. Jelenleg nem dolgozom, így "sokat" tudok fent lenni a szerveren. Szeretek olvasni, beszélgetni ts-en vagy akár Discord-on. Van 2 macskám, Nina és Lina.
Nehezen nyíló személyiség vagyok, nehezen barátkozom, de persze el lehet velem beszélgetni egy adott témáról. Sokan mondják, hogy kislányos hangom van 18, lassan 19 éves létemre, ami igaz is. Több játékkal is játszom, de leginkább SEEMTA-n vagyok. Több testvérem van, 2 vérszerinti, 1 anyai részről, és 2 apai részről, tehát összesen 6-an vagyunk testvérek (magamat is beleszámolva). -
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani?
- Heti 1000 percet simán letudok nyomni. -
Rendelkezel TS3-al és mikrofonnal?
- Igen, rendelkezem! -
IC rész
Jelentkező neve:
- Lucy Wilson -
Születési helye, ideje:
- Németország, Berlin. 1999. 06. 21. -
Állandó bejelentett lakcíme:
- Los Santos, Mulholland -
Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése:
- Hamburgi Egyetem -
Önéletrajz: (Min. 10 teljes összefüggő mondat!)
- "Lucy Wilson vagyok, 24 éves. 8 hónappal ezelőtt költöztem Los Santosba a barátaimhoz, azóta itt élek. Édesanyám és Édesapám betegségben meghaltak, így egyedül maradtam, testvéreimről nem tudok. Hamburgi Egyetemen végeztem, egyenlőre nem dolgozom. Leginkább motorozom. Ritkán kiejtek pár német szót, persze a német származásom miatt. A és B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem. Szeretem a retro zenéket, a kedvencem a Menyország Tourist. Fegyverrel rendelkezem fegyverengedéllyel és fegyverbejelentéssel. Seemail címem a következő: lucywilson24@seemail.com. -
Egészségügyi teszt
Írja le az ABCDE vizsgálat lépéseit:
- Az ABCDE vizsgálat egy szigorú sorrend, aminek a súlyos állapotban lévő emberek van nagy jelentősége, alkalmazásával a CPR megelőzhető.
A - Légút (Airways)
B - Légzés (Breathing)
C - Keringés (Circulation)
D - Idegrendszer (Disability)
E - Egész test, egész eset (Exposure)
* bármely szinten van (élet)veszély, meg kell oldani, azonnali beavatkozást jelent
*nem szabad továbblépni, amíg az előző szint (élet)veszélye meg nemoldódott meg)
*ha hirtelen változik a helyzet, kezdjük elölről a felmérést -
Sorolja fel milyen mentőegység típusokat ismer:
- *Mentőgépkocsi /MGK/ - Betegszállításra, beteg ellátására alkalmas mentőegység.
*Kiemelet mentőegység /KIM/
*Esetkocsi - Vezetője mentőtiszt; riasztják mentéshez, valamint sürgős, illetve őrzőszállításhoz, ha a baleseti mechanizmus vagy a bejelentés egyéb adatai alapján feltételezhető, hogy a beteg mentőtiszti szintű ellátásra szorul.
*Rohamkocsi /ROKO/ - Akkor riasztják, amikor újraélesztés szükséges.
*Gyermekrohamkocsi - Egységvezetője egy legalább fél éves tapasztalattal rendelkező intenzíve vagy gyermekgyógyász szakorvos.
*Gyermek mentőorvos kocsi - Kizárólag gyermekek helyszíni ellátásában vesz részt.
*Mentőorvosi kocsi /MOK/ - Legalább esetkocsi szintű egészségügyi felszereléssel,megkülönböztető jelzéssel rendelkező személygépkocsi.
*Mentőhelikopter - Sürgőségi betegellátásra alkalmas, rohamkocsi szinten felszerelt.
* M.I.C.U.
*Tömeges baleseti egység. - TBE rendszerbe állításának célja az OMSZ katasztrófa reagáló képességének javítása, a kiemelt tömeges balesetek hatékonyabb felszámolása, a tömeges baleseti helyszíneken a betegellátás feltételeinek javítása, a tömeges baleseti helyszínekre a megfelelő mennyiségű egészségügyi anyag gyors kijuttatása.-
Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:
- *hordágy
*Nyitólábas hordágy
*Hordszék
*Vákum matrac
*Ambu
*Vérnyomásmérő
*Lélegeztető ballon
*Vércukormérő
*Nyakrögzítő gallér
*Lapáthordágy
*Kézi Tetra Rádió
*Vegyvédelmi ruha
*Defibrillátor -
Szomszédja a kertben kaszával füvet vág. Hatalmas ordításra figyel fel, a szomszédba átnézve látja hogy a kasza a földön van, a szomszéd pedig a nyakát két kézzel fogja, a szomszéd nyakából dől a vér, mit tesz?
- Azonnal tárcsázom a 112-t/104-et, közben megpróbálom elállítani a vérzést, az eret ujjaimmal befogom, hogy ne tudjon több vér távozni a sérültből, amint megérkeznek a mentősök, addig nem engedem el, ameddig át nem veszik a sérültet. -
Utcán közlekedve hajléktalan kinézetű hölgyet vesz észre a földön arccal a föld felé feküdve, mit tesz?
- Azonnal odamegyek hozzá, oldalára döntöm, elkezdek hozzá szólni, de ha nem ad választ és életjelet sem mutat, azonnal tárcsázom a 112-őt vagy a 104-et. Megpróbálom újraéleszteni a hölgyet, ameddig a mentősök ki nem érnek. Megkeresem az ájulás vagy halál jeleit, amikkel informálhatok a mentősöknek, például alkohol miatt (szag alapján). -
Munkahelyén a főnöke arcán eltérést vél felfedezni, főnöke szédülésre panaszkodik, mosolyogni nem tud. Jobb oldalát zsibbadtnak panaszolja, jobb karját megemelni nem tudja, beszéde érthetetlenné kezd vállni, mit tesz?
- Sztrók, agyvérzés. Tárcsázom a 104-et vagy a 112-t, közben folyamatosan figyelek a betegre /főnökre/ és beszélek hozzá, amivel tudom ellenőrizni állapotát, lélegzetét és hogy kevesebb eséllyel veszítse el eszméletét. -
Karácsonyi ebédnél a szomszéd gyereke rohán át önhöz mert az édesanyja félrenyelt és fulldoklik. A szomszédba érve az édesanyát már a földön fekve találja, látszólag nincsen légzése, mit tesz?
- Fulladás fenállása esetén a beteg előre döntését követően a kézfej élével legfeljebb 5 határozott ütést kell mérni a fuldokló személy hátára a lapockái között. Minden egyes ütés után ellenőrizendő, hogy a legcső elzéródása megszűnt-e. Ha sikerült ellátni a beteget, azonnal tárcsázzuk a 104-et, vagy a 112-t.
-

Utoljára szerkesztve: