Elutasítva Lucy Dines - Dinnye

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Heble

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 11.
252
237
Békéscsaba
V4 karakter
Effrain Venegas
LV karakter
Thomas Galante
V2 karakter
-
zoldlogo.png

Neved:

< Lucy Dines >

A ban időpontja:

< 2019-03-20 09:31:46 >

A ban időtartama:

< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:

< Dinnye >

A ban oka:

< OOC kereskedelem >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nem OOC kereskedtem,mivel én csak egy személyt akartam lebuktatni,a bíráló adminnak szívesen leírom a nevét privátban,szeretnék visszatérni a szerverre mint utolsó esélyes játékos ha szükséges a feltétel hozzá,mivel rengeteg barátot megismertem így és legfőképp miattuk írom az UB-kat,hogy tudjuk folytatni az abba maradt RP-t,ha nem lennének a szerveren barátaim beletörődnék és elfogadnám de mivel győzködnek hogy írd-írd és írd ezért próbálkozok mindig hogy hátha visszatérhetek a szerver közösségébe és mivel a napokban bejött egy "kis pack"az is nagyon érdekelne mivel az RP-hez sokat hozzá tudna tenni amiket terveznék a jövőben.Megjegyzésként a kérelmem szeretném hogyha Benett vagy Chy intézné,mivel nekik beszámoltam erről az egészről és remélem hogy megengedik az utolsó esélyt.Mivel én úgy gondolom hogy emberek vagyunk,és életünk során követünk el dolgokat amiknek akkor nem tudjuk még a következményeit és hibázhatunk,nameg persze az ember rossz akarói is szerepet játszanak abban hogy másnak keresztbe tegyenek :D . >

• Tetszik
Reactions: wells

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Buktatásért ugyanúgy jár, ez nem kifogás. Korai még sajnos.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.