Luciano Berganza - Charlie

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Csigaa

Klaviatúra gyilkos
2021. 12. 18.
777
1 150
39
de_office
V4 karakter
Stella Majosko
LV karakter
Borja Yanez
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Neved:
<
Luciano Berganza >

Panaszra tett Admin neve:
<
Charlie >

Panasz oka:
<
Helytelen ügyintézés. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Bírálónak küldöm a szükséges logokat. >

Megjegyzés:
<
Hali! Röviden annyi a történet, hogy a mai napon 2 (azaz kettő) darab akción vettem részt. Volt egy bankrablás 13 (tizenhárom) órakor, ahol én 13 óra (tizenhárom) 42 (negyvenkettő)-kor meghaltam egy falon át dobott füst miatt. Ezután én kiléptem a szerverről, rá 5 (öt) percre visszaléptem megnyitni egy reportot. Az adott ominózus helyzetben, egy ragequit után tértem vissza a szerverre, (ilyenkor már halott voltam az adott bank RP-ben, ami miatt rám került a körözés) A visszalépésem után letelt a 15 (tizenöt) perces time, majd elfogadta Charlie a reportomat, 14:18(tizennégy óra, tizennyolc perc)-et írunk. Ez az admin ügy, 14:28 (tizennégy óra, huszonnyolc perc)-ig tartott, ahol Baker szavaival élve, nem mehetek vissza az RP-be. Ezután eltelt pár perc, majd történt egy ominózus eset, amelynek a végkimenetele egy PG jait lett, és én csak ezért mentem vissza, teljes mértékben OOC szándékkal, szóval teljesen irreleváns az IC körözés kiadása, mivel csak OOC voltam jelen. A panaszkönyv semmilyen ellenszenvet nem tartalmaz, szimplán csak az időmet szeretném megspórolni, hogy ne kelljen indokolatlan körözés miatt több órát üljek a gép előtt, köszönöm! >

Csigaa

Klaviatúra gyilkos
2021. 12. 18.
777
1 150
39
de_office
V4 karakter
Stella Majosko
LV karakter
Borja Yanez
Tessék, itt van a log az adott esetekről, itt mindent megtalálsz ezzel kapcsolatban! ( A körözés ekkor lett kirakva több autóra, köztük egy ártatlan emberére is. )
[2025-03-15 22:30:33] [Output] : [22:30] Admin 5 Charlie: (( Mikor került rá? ))
[2025-03-15 22:30:58] [Output] : [22:30] Zion Sutherland: (( mai nap 14:39 ))

Baker

Pletykafészek
FőAdmin
LV
2019. 01. 24.
910
2 013
LV karakter
kareem perkins
Az esti ügy logjait is kérem.

• Tetszik
Reactions: Pepz

Csigaa

Klaviatúra gyilkos
2021. 12. 18.
777
1 150
39
de_office
V4 karakter
Stella Majosko
LV karakter
Borja Yanez

Baker

Pletykafészek
FőAdmin
LV
2019. 01. 24.
910
2 013
LV karakter
kareem perkins
Az ügy végén megállapításra került, hogy nem vettél részt újra az RP-ben és félreértésből került ki a körözés. Ha ezt sikerült megállapítani, nem kellett volna folytatni az RP-t. Pepz 38-kor ment ki ügyet intézni, tehát a körözés akkor került ki mikor az admin jelen volt, de mivel a kamerából le kellett menni egy MDC-hez így ezt már nem látta Nathan_Barnett.

Tény, hogy ha nincs dolgod egy AÜ alatt, nem kell kiváncsiskodni, főleg ha már egyszer meghaltál, de ez nem olyan dolog ami szabályt sértene.

Luciano_Berganza ott hibázott, hogy az ügy kezdete előtt odament, viszont ez nem azt jelenti, hogy le kell csukni megint, mivel aktívan semmit nem csinált a halála után. Ameddig nincs jelen az admin, neked semmi keresnivalód nincs a helyszínen az IC karaktereddel.

Charlienak nem lett volna szabad engednie, hogy lecsukjanak egy olyan RP miatt amiben meghaltál.

A jailed miatt keress fel egy admint és kivesznek majd, a kapott ticket árát Marcusnál visszaigényelheted.

A panasz jogos, Charlie szóbeli figyelmeztetésben részesül.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.