Neved:
< Luciano Berganza >
Panaszra tett Admin neve:
< Charlie >
Panasz oka:
< Helytelen ügyintézés. >
Bizonyíték (kép, videó, log):
< Bírálónak küldöm a szükséges logokat. >
Megjegyzés:
< Hali! Röviden annyi a történet, hogy a mai napon 2 (azaz kettő) darab akción vettem részt. Volt egy bankrablás 13 (tizenhárom) órakor, ahol én 13 óra (tizenhárom) 42 (negyvenkettő)-kor meghaltam egy falon át dobott füst miatt. Ezután én kiléptem a szerverről, rá 5 (öt) percre visszaléptem megnyitni egy reportot. Az adott ominózus helyzetben, egy ragequit után tértem vissza a szerverre, (ilyenkor már halott voltam az adott bank RP-ben, ami miatt rám került a körözés) A visszalépésem után letelt a 15 (tizenöt) perces time, majd elfogadta Charlie a reportomat, 14:18(tizennégy óra, tizennyolc perc)-et írunk. Ez az admin ügy, 14:28 (tizennégy óra, huszonnyolc perc)-ig tartott, ahol Baker szavaival élve, nem mehetek vissza az RP-be. Ezután eltelt pár perc, majd történt egy ominózus eset, amelynek a végkimenetele egy PG jait lett, és én csak ezért mentem vissza, teljes mértékben OOC szándékkal, szóval teljesen irreleváns az IC körözés kiadása, mivel csak OOC voltam jelen. A panaszkönyv semmilyen ellenszenvet nem tartalmaz, szimplán csak az időmet szeretném megspórolni, hogy ne kelljen indokolatlan körözés miatt több órát üljek a gép előtt, köszönöm! >