Lucho De La Manzanares - Denton Graves [GERY]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BAGWELL

Újonc
2019. 01. 11.
12
10
V4 karakter
Lucho De La Manzanares
LV karakter
-
V2 karakter
-

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Lucho De La Manzanares

Panaszra tett személy InGame neve:
Denton Graves

Panasz oka, leírása, kifejtése:
DM.
Szeretném leszögezni rögtön az elején, hogy a panaszban Denton-t említem meg, és emelem ki mivel engem ő ölt meg, azonban a PK mehetne akár az akción részt vett bármilyen rendvédelmi szervhez tartózó és a helyszínen tartózkodó delegáltra, mivel ahogy eljártak, az teljesen életszerűtlen, és minősíthetetlen volt. Az elején leírom, és összefoglalom nagy vonalakban a történteket. Tegnap este, 8 óra fele mi Vagososok, emberrablást szerveztünk a Skate Parkkal szembeni Hotelben, az Albán Maffiával karöltve. Jómagam, és társam a megfigyelő szerepet vettük fel, így hát helikopterbe ültünk és tisztes távolságból, többször messzi tetőkre leszállva figyeltük a kinti eseményeket. Miután elhelyezkedtünk, megtettük a bejelentést, majd rá kb. 10 percre, meg is érkezett a túsztárgyaló. A nevére sajnos már nem emlékszem. A bentiek közölték a követeléseket, majd az NNI illetékes kiment, és innentől kezdődik a lényeg. Az első óriási baki, hogy a túsztárgyalót ezek után egész este nem láttuk, ami azt jelenti, hogy egész egyszerűen megtagadták az együttműködést és megszegték a feltételeket, ami csak úgy halkan megsúgom 40.000 potom dollár volt. Elég komoly rendvédelmi múlt áll mögöttem, így ennek tudatában merem kijelenteni, hogy ilyen nincsen. Saját bőrömön tapasztaltam már ilyet, és futottam bele hasonló hibába. Annó, jópár hónapja tőlünk egy Vadászgépet(!) kértek váltságdíjként, amit nem adtunk, ezért a túszt megölték, ebből később aztán nem kis ügy lett..

Most szeretnék rátérni a PK valódi lényegére. Nagyjából 40 perc várakozás után, jelentek meg, és kezdtek el a területre szállingózni a KR és a TEK emberei. Ekkortájt kaptuk az első lövéseket a helikopterre. Már ezt a döntést sem érzem túl szituációhoz méltónak, mivel nem volt rajtunk nagykaliber, ergo maximum sejtésük lehetett, hogy mi mégis milyen célból repkedünk arrafelé, illetve ha valamilyen úton módon mégis megtudták, hogy mi márbizony kinti megfigyelők vagyunk, akkor milyen meggondolás után kezdtek el tüzet nyitni? HA tudtak rólunk, akkor valószínűleg tudtak arról is, hogy van rádiónk, és a lövéseikkel a bent lévő túsz életét kockáztatják, mivel ha bármi komolyabb probléma merült fel volna részünkről, valaki jelez és a bent lévő szerencsétlen máris halott, ami az akció bukásával egyenértékű, rendvédelmi részről. Ezt azonban még eltudtuk fogadni, ezt be lehet tudni IC ügynek is, tekintettel arra, nem egyszer repültünk el a műveleti terület mellett, ami légtér sértésnek számít, ekkor a helyszínen lévő ember dönthet úgy, hogy tűzparancsot rendel el a helikopterre, hangsúlyozom a Helikopterre! Nagyjából 10 perc szerencsétlen és nevetséges próbálkozás után sikerült a helikopterünket TK-ra lőni, így kényszerleszállást kellett végrehajtatunk, a Verdant Bluffs-tól, a Mullholland Intersectionig húzódó négysávos közepén. Éppen amikor földet értünk és készültünk kiszállni, valahol megjelent Denton és tüzetnyitott immáron RÁNK, mint a szemükben fegyvertelen civil emberekre. Hangsúlyozom, hogy a levegőben semmiféle felszólítás nem történt, azonban mint később kaptuk az infót, a helikopteren mégis volt egy REM, RUM körözés, amit kíváncsi vagyok, hogy mégis ki tett rá, mivel a lajstromszámunkat kötve hiszem, hogy bárki is láthatta volna. Ettől függetlenül, egy légtérsértés, és egy REM RUM, felszólítás nélkül(!) még nem elég indok fegyvertelen civilek meggyilkolására, én legalábbis így gondolom.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Log: https://data.hu/get/11637989/Rablas_logfile..txt (A rablás kezdetétől, pontosan a halálig tart.)
https://imgur.com/a/X7iGdjW (Első kép, ahogyan épp az egyik tetőn ülünk, és várjuk a benti helyzetről való választ)
https://imgur.com/a/D5MCMdx ( A halál pillanata, itt is kivehető a helyszín.)
https://imgur.com/a/Q7iT8Dd (Kép az inventoryról, láthatóan nem volt nálunk nagykaliber, vagy bármi feltűnő.)
https://imgur.com/a/s0e9OOK (A helikoptert vezető, Lucio inventoryja.)

Megjegyzés:
Szeretném, ha a bíráló adminon, és az érintetten kívül még hozzászólna, és kifejtené véleményét a már említett Lucio Rosario Manzanares, aki a helikoptert vezette.

• Tetszik
Reactions: hasiis

Adam

?A sztár?
Very Important Person
2019. 01. 09.
614
673
91
Vác
V4 karakter
David_Kearney
Tekintettel arra hogy végig néztem az esetet, hozzá szólnék a panaszkönyvhöz.
Emberrablás van ugyebár, egy spanyol banda és egy albán maffia szervezésében.
Vagososokként helikopterrel repkedtek egy emberrablás területén, és még be is repültök az NNI HQ légterébe.
Kettő TEK-es és egy NNI-s helikopter követett titeket, illetőleg rátok is lőttek (figyelmeztető lövést adtak le).
Ti ezt figyelmen kívül hagytátok ahelyett hogy elmentetek volna.
Egy mesterlövész látja hogy éppenséggel ki vezeti az adott helikoptert és hányan ülnek benne.
Mit lát a mesterlövész? Azt hogy három sárga kendős agyon tetovált bandatag ül a helikopterben.
Többszöri felszólításra nem hagytátok el a területet. Sürgősségi rádió is erről szólt.

Arról meg nem is beszélek, hogy az OOC társalgásra való tekintettel ahelyett hogy meghúztátok volna magatokat most, és mondtatok volna egy áment arra hogy nem osztottam érte semmit, panaszkönyvet nyittok.
Ebben a dologban amúgy is rengeteg összeegyeztethetetlen dolog van.
Albán - Vagos
Vagos - Helikopter
Felszólítás ellenére tovább helikopterezgetés egy területen.

Úgy gondolom ezek mérvadó dolgok az ügyben.

U.i: A figyelmeztető lövéseket Ivano Luchese adta le az NNI bázis tetejéről.

BAGWELL

Újonc
2019. 01. 11.
12
10
V4 karakter
Lucho De La Manzanares
LV karakter
-
V2 karakter
-
Ahoj!
Szépen sorjában, egyesével reagálnék mindenre, amit kiemeltél az üggyel kapcsolatban.
Az első és egyetlen dolog, amivel minimálisan is egyet tudok veled érteni, az az Albán - Vagos kapcsolat, illetve realitása annak, hogy közösen raboltunk embert. Nem én voltam az ötletgazda, illetve húztam is egy kicsit a számat az elején, még akkor is, ha jelen esetben egy igen szoros IC kapcsolatról beszélünk, ami a Maffia, és a banda között az elmúlt időszakban kialakult. Ilyen társulások voltak a múltban, vannak és lesznek is még a jövőben.
Ugorjunk is gyorsan azokra az általad említett felszólításokra, amik nem történtek meg. Vagy nem voltak elég közel hozzánk, vagy csak azért lett ez kitalálva, hogy kicsit szépítsék az éppen nem túl fényes helyzetüket. Ahogy feljebb is említettem, illetve a beküldött logból is látszik, felszólításra NEM került sor.
A figyelmeztető lövésekről már leírtam a véleményem, értem én hogy légteret sértettünk, de ezzel akkor is egy ártatlan ember életét tették kockára, kérdés, megérte-e?
Az állításodat, miszerint mi ezt figyelmen kívül hagytuk szintén cáfolnám. A holnapi nap folyamán fogok csatolni egy videót, amiben tisztán látszik, hogy a lövésekre reagálva leszálltunk a helikopterrel Las Colinastól nyugatra, a Mullhollandi térség felé egy kicsivel, és kivártunk.

Végezetül pedig, jöjjön az OOC chaten lefolytatott beszélgetés, hármunk között. Emeljük gyorsan ki, hogy az egész emberrablás alatt, pár embert levéve teljes szoba mute volt az MG elkerülése végett, ez nyilván a rendvédelmi szerveknél is így van, mert hát ez ugye így fair. Az akció hevében, kijött pár trágár kifejezés, illetve a nem tetszésünket is itt nyilvánítottuk ki. Ezt csak is kizárólag mi hárman láthattuk, így talán senkinek nem okoztunk vele komolyabb, esetleg maradandó lelki sérelmet. Továbbá azt levéve, hogy igen is volt jó pár trágár szó, senkit sem szidtunk, vagy minősítettünk.
Az meg, hogy én vagy veled, vagy bárkivel szemben a szerveren meghúzzam magam, gyorsan felejtsük el. Ne én legyek az, akinek szívességet szeretnél tenni, ha legközelebb úgy érzed, hogy osztani szeretni érte bármit is, ne fogd vissza magad, nem fogok megsértődni.

U.I: Valóban mérvadó dolgokat emeltél ki, kár, hogy az összes együttvéve még mindig eltörpül Denton cselekedete mellett.

Utoljára szerkesztve:

Adam

?A sztár?
Very Important Person
2019. 01. 09.
614
673
91
Vác
V4 karakter
David_Kearney
Akkor másolok logokat hogy hogyan is nézett ki ez az egész a rendvédelem szemszögéből:
[2019-01-15 21:41:28] [Output] : [TEK] Őrmester/Cuccleadás Frank Sierra mondja ((rádióba)): A kedves kollágának egyel kevesebb ujja van...inentől kezdve 5percenként csökenni fog *ismeretlen hang*
[2019-01-15 21:44:51] [Output] : [NNI] VezérEzredes Zane Cortez mondja ((rádióba)): OMSZ, vétel
[2019-01-15 21:45:27] [Output] : [GOV] Miniszter Lynn Buffon mondja ((rádióba)): Itt Lynn Buffon Igazgató, OMSZ. Miben segíthetek?
[2019-01-15 21:45:49] [Output] : [NNI] VezérEzredes Zane Cortez mondja ((rádióba)): Üdv igazgató, szükség lenne egy orvosra nagyon gyorsan az NNI bázisra
[2019-01-15 21:46:25] [Output] : [GOV] Miniszter Lynn Buffon mondja ((rádióba)): Máris indítom az egységet NNI-re.
[2019-01-15 21:46:34] [Output] : [NNI] VezérEzredes Zane Cortez mondja ((rádióba)): Köszönöm!
[2019-01-15 21:49:16] [Output] : [ARMY] Ezredes Carl Friedhofen mondja ((rádióba)): Cortez vezérezredes, ha ez mond önnek valamit, a főnix feltámadt a hamvaiból.
[2019-01-15 21:49:53] [Output] : [NNI] VezérEzredes Zane Cortez mondja ((rádióba)): BL valami a lajstromszáma, fekete helikopter, tudja a dolgukat!
[2019-01-15 21:50:39] [Output] : [NNI] VezérEzredes Zane Cortez mondja ((rádióba)): NNI bázis körül mozog
[2019-01-15 21:53:41] [Output] : [ARMY] Ezredes Carl Friedhofen mondja ((rádióba)): EMJ-01 a rablókkal van?
[2019-01-15 21:53:48] [Output] : [ARMY] Ezredes Carl Friedhofen mondja ((rádióba)): fekete kopter
[2019-01-15 21:54:00] [Output] : [NNI] VezérEzredes Zane Cortez mondja ((rádióba)): Nem tudunk róla
[2019-01-15 21:54:15] [Output] : [ARMY] Ezredes Carl Friedhofen mondja ((rádióba)): Egy légiegység csekkolja le kérem.
[2019-01-15 21:54:20] [Output] : [ARMY] Ezredes Carl Friedhofen mondja ((rádióba)): addig nem tüzelhetek.
[2019-01-15 21:56:02] [Output] : [TEK] Törzsőrmester Denton Graves mondja ((rádióba)): Fekete helikopter likvidálva.

Tehát akkor mégegyszer.
Van egy emberrablás, több mint 15 fővel egy hotelben. A hotel előtt folyamatos tűzharc van ezzel-azzal.
Több sárga kendős szét tetovált csávó hal meg, és válik cselekvőképtelenné FEGYVEREKKEL.
Érkezik egy ilyen rádió hogy van egy fekete helikopter ami éppen az NNI bázis körül mozog. (Ismétlem magam, kb végig néztem az egész RP-t.)
Figyelmeztető lövést ad le az NNI, majd mondtátok IC: [2019-01-15 21:49:53] [Output] : [>o<] Lucio Rosario Manzanares mondja: Honnan lőnek geci...
Ahelyett hogy elmenekültetek volna gyorsan, még tettetek egy jó nagy kört az NNI bázis és a hotel körül.
Ahogy a sürgősségiben is látszik, kérvényeztek egy légi egységet, aztán jött Denton. Alapból ott körözött a hotel körül, leszállt, ott is körbe nézett.
Ti pont akkor mentetek el alatta mikor felszállt. Leszállt ismét a helivel hogy megnézze hogy kik vagytok, van-e nálatok valami.
Szembe kerültetek Dentonnal, és látta hogy 3 szét tetovált sárga kendős pali (akiknek az öltözködése megegyezik a hotel előtt csigába hullottakkal...) ül a helikopterben.
Kapott a helikopter még valahonnan pár lövést, és totálkár lett. Itt elkezdtétek bugoltatni a helit, és mentetek előre úgy, hogy közben totálkár volt.
Csúsztatok előre a heli orrával.
Ekkor lőtt ki titeket Denton mikor már menekülőre fogtátok TK-s helikopterrel.

Azt nagyon intenzíven megcáfolnám hogy ti ártatlanok vagytok. Egy ártatlan ember nem fog egy olyan helyen helikopterezni, ahol alapból repked egy vadászgép, több rendvédelmis helikopter, és közben látja hogy alatta tömérdek mennyiségű rendvédelmis tag van.
Arról meg nem is beszélek, hogy egy ártatlan ember, vagy csapat, nem fog ott jaszkarizni a helikopterrel miután rálőnek még pár percig.

Én sem szeretem ha (valóban) ártatlan civilekre lő a rendvédelem, de ez bőven meg volt alapozva. (Kérdezzétek meg a frakció társatokat Lightot nyugodtan. Ő volt az egyik delikvens akit emiatt jailbe raktam).

Stílusodra meg figyelj oda.
Korrekt akartam lenni veletek szemben.
Rá is írtam az egyik srácra aki veletek volt hogy legközelebb azért finomabban OOC, mert elég combos büntetéseket lehet osztani emiatt.
Érdekes ő nem volt felháborodva hogy azt mondtam húzzátok meg magatokat.
De látom a szemedben senkinek a szava nem számít. Sebaj.

[2019-01-15 21:49:11] [Output] : [>o<] Lucho De La Manzanares: (( egy életre elment a kedvem az mta tól :ROFLMAO: ))
[2019-01-15 21:49:22] [Output] : [>o<] Lucho De La Manzanares: (( Ez egy faszság. ))
[2019-01-15 21:49:27] [Output] : [>o<] Lucho De La Manzanares: (( Szar az egész. ))
[2019-01-15 21:50:01] [Output] : [>o<] Lucio Rosario Manzanares: (( Mi? ))
[2019-01-15 21:50:09] [Output] : [>o<] Lucho De La Manzanares: (( Hát ez az egész rp. ))
[2019-01-15 21:50:15] [Output] : [>o<] Lucho De La Manzanares: (( már rég megkellett volna ölni a túszt. ))

[2019-01-15 21:50:22] [Output] : [>o<] Lucho De La Manzanares: (( itt baszakodunk. ))
[2019-01-15 21:50:24] [Output] : [>o<] Benito Luz Manzanares: (( tudom ))
[2019-01-15 21:50:26] [Output] : [>o<] Benito Luz Manzanares: (( fasz kivan ))
[2019-01-15 21:50:30] [Output] : [>o<] Lucho De La Manzanares: (( 2 óra elbaszva az életemből. ))
[2019-01-15 21:50:33] [Output] : [>o<] Benito Luz Manzanares: (( gecire unom ))
[2019-01-15 21:51:11] [Output] : [>o<] Benito Luz Manzanares: (( 10kor lépek ))
[2019-01-15 21:51:18] [Output] : [>o<] Benito Luz Manzanares: (( gecire unom ))
[2019-01-15 21:51:46] [Output] : [>o<] Lucio Rosario Manzanares: (( Gci. ))
[2019-01-15 21:54:25] [Output] : [>o<] Benito Luz Manzanares: (( van fix kártyád? ))
[2019-01-15 21:54:29] [Output] : [>o<] Lucio Rosario Manzanares: (( nem fixelem meg. ))
[2019-01-15 21:54:33] [Output] : [>o<] Lucho De La Manzanares: (( De geci. ))
[2019-01-15 21:54:35] [Output] : [>o<] Lucho De La Manzanares: (( ilyen nincs ))
[2019-01-15 21:54:39] [Output] : [>o<] Lucho De La Manzanares: (( mi a faszomat lő? ))
[2019-01-15 21:54:42] [Output] : [>o<] Benito Luz Manzanares: (( még mindig lőnek ránk geci ))

hasiis

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
77
251
30
V4 karakter
Severe_Tasse
Csáó. Mint jelen levő szólnék hozzá az ügyhöz és kijavítanálak mivel látom nem a pontos eseményt mondod el. Mivel senki nem volt kint abban a pillanatban mikor ők meghaltak animba az épület előtt. Mi akkor mentünk ki az épületből mikor ők már meghaltak szóval semmilyen tetovált tagot nem láthatak odakint.

skizo

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
26
7
26
V4 karakter
Valentyn Sokolov
Hozzászólnék én is, mint jelenlévő. Alátudom támasztani Hasiis állitását, már azelőtt kilőtték a helikoptereseket, mielőtt mi még ki mentünk volna a hotelből, szóval semmilyen tetovált spanyolokat nem láthattak azelőtt.

• Tetszik
Reactions: hasiis

Adam

?A sztár?
Very Important Person
2019. 01. 09.
614
673
91
Vác
V4 karakter
David_Kearney
Nem tudok mit hozzáfűzni továbbá a panaszkönyvhöz.
Nem kell ide több hsz a vagos meg az albán részéről, mivel a panaszkönyvben ti nem vagytok említettek. Arról meg nem is beszélek hogy ugyan azt írtátok le mindketten.

hasiis

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
77
251
30
V4 karakter
Severe_Tasse
Persze ez érthető részünkről nem kell a hsz arról ami valóban történt, de akkor te miért szóltál hozzá? És ne támadásnak vedd csak megkérdezem, ha már mi nem írhatjuk le, hogy mi volt akkor te miért írtad le helyettük te se voltál az ügy részese se megemlítve. Csupán azért írtam le ezeket mivel az állításod valótlanok miszerint kint láthattak embereket és ugyan úgy néztek ki.

• Tetszik
Reactions: Allen és skizo

Daniel

Barangoló
2019. 01. 10.
75
47
28
V4 karakter
Bosko Bjelac
LV karakter
Radric.Holloway
Az esemény részese voltam én is, így hozzá szólnék / szólhatok úgy gondolom, ugyanis nem látok egy létfontosságú információt! Elsőként egyetértek Skizoékkal hogy senki sem ment ki csak miután a helisek már meghaltak, illetve ami szerintem még lényeges, nem egy sima CIVIL volt elrabolva, hanem egy TEK-es!! Akinek talán, még fontosabb lenne az élete, nem de? És ezt tudhattátok mivel az elkobzott rádión szóltunk nem1x nektek a sürgősségin. :) A másik fura dolog nekem az volt, hogy a kint lévő összes parkoló járműnek kilőttétek a kerekeit, holott fogalmatok nem volt arról, mi mivel, hogyan, miként jöttünk, anno mikor ezt TEK-esként megcsináltam egy 100%-ig felismert célszemélyen mikor épp kiszállt és bement a házába, Hanks vagy Safii nem emlékszem már melyikük volt, nagyon csúnyán lecseszett. :) Pacsi!

• Tetszik
Reactions: skizo és hasiis

BAGWELL

Újonc
2019. 01. 11.
12
10
V4 karakter
Lucho De La Manzanares
LV karakter
-
V2 karakter
-
Ahoj ismét!

Nézzük gyorsan azt a rádióbeszélgetést, amit a hozzászólásodhoz csatoltál, mivel ezen egész jót nevettem.
Tehát, ha jól értelmezem, Zane Cortez valamilyen úton, módon beazonosítja a helikopterünket, Carl Friedhofen pedig felszáll egy vadászgéppel. Ezután Carl megkéri a helyszínen lévő NNI, illetve TEK helikopterek vezetőit, hogy "csekkoljanak" le minket, azaz szólítsanak fel, és győződjenek meg arról, hogy valóban szükségszerű-e tüzet nyitni ránk. Erre, ha az általad beküldött logot nézem, nem érkezett semmilyen formában válaszreakció, ennek ellenére Denton 2 percre mégis jelenti, hogy likvidálva lettünk.
Ez számomra teljesen nonszensz és abszurd.

Szeretném megköszönni Hasiisnak, és Skizonak, hogy kiegészítették a PK-t egy igen fontos tényezővel, amit kifelejtettem. Te azzal hadakoztál, hogy Denton három sárga ruhába bújt, agyontetovált férfit láthatott. Ez így mind szép és jó, azonban arról fogalma se lehetett, hogy az épületben tartózkodó emberrablóknak lehet e bármiféle köze ehhez az öltözethez.
A felvetésünkhöz gyorsan mellékelnék is bizonyítékot.

[2019-01-15 21:54:56] [Output] : Benito Luz Manzanares mondja (rádióba): 1 emberünk halt
[2019-01-15 21:55:01] [Output] : Benito Luz Manzanares mondja ((rádióba)): heliből kilőtték

[2019-01-15 21:57:07] [Output] : Pol Brahim mondja ((rádióba)): mennyünk?
[2019-01-15 21:57:07] [Output] : Fatbardh Sure mondja ((rádióba)): Mindenki ajtóhoz

[2019-01-15 21:58:38] [Output] : Ansbar Kadriovski mondja ((rádióba)): 3
[2019-01-15 21:58:40] [Output] : Ansbar Kadriovski mondja ((rádióba)): 2
[2019-01-15 21:58:41] [Output] : Ansbar Kadriovski mondja ((rádióba)): 1

[2019-01-15 21:58:42] [Output] : Ansbar Kadriovski mondja ((rádióba)): go
A logból tisztán látszik, hogy mi a kimenetel előtt kb. 4 perce már halottak voltunk.

Az meg, hogy két a helyszínen lévő, és az esetet átélt személy hozzászól a PK-hoz, pontosan annyira szabályszerű, mint amennyire te hozzászóltál.
Ennek ellenére szeretném én is megkérni mind a két frakciót, hogy mellőzzük a felesleges "véleményem szerint" típusú hozzászólásokat, a káosz elkerülése érdekében.

A Light féle DM jail ügyet sem kell nagyon bemutatni, ott voltam az esetnél annó, pontosan mögötte ültem, abba a helikopterbe, ahonnan tüzet nyitott a rendőröket hergelő, és a lezárt terület mellett többször elhaladó járművekre. Ez a jail volt az egyik indok amiért a PK-t nyitottam, mivel ha azt az esetet 200 perc jaillel jutalmaztad, akkor most mégis miért nem tettél semmit? Ezzel saját magadat hazudtolod meg, még ha nyilván Light nem is akkora haver, mint az érintett Denton Graves.

Az meg, hogy Denton hozzá sem szólt a PK-hoz engem személy szerint nem zavar, úgy gondolom ketten sikerült kellőképp kivesézni a témát.
Hoztál pár ellenérvet, amiket azonban haladéktalanul bizonyítékokkal cáfoltunk.
Hasiisék hozzászólásával, és ennek bizonyításával a történet már túlságosan kerek.

Én, amennyiben már nem szükséges nem szeretnék hozzászólni a PK-hoz, várom a bíráló SGH vezető döntését.

• Tetszik
Reactions: skizo és hasiis

Adam

?A sztár?
Very Important Person
2019. 01. 09.
614
673
91
Vác
V4 karakter
David_Kearney
Ezt a ki ha én nem stílust engedd el, már szóltam.
Haver, nem haver, most egyáltalán nem erről van szó.
Végig néztem az esetet, és én is lelőttelek volna titeket szó nélkül.
Volt ki-be rohangászás még a lövöldözés előtt amit több rendvédelmi szerv látott, ezek közül Denton is, és még pár NNI-s is.
Én lövöldözésre emlékeztem, de akkor rohadjak meg hogy ilyet mertem állítani.

Rengeteg dologban különbözött ez az ügy Lightétól.
Annál az esetnél az volt, hogy le volt zárva a gyár területe, egy BMW M5-ös srác pedig ott ment el többször.
Ez egy nagyon forgalmas autópálya. Bárki elmehetett arra autóval, akár többször is.
Semmilyen ellenkezést nem mutatott, és nem volt figyelmeztető lövés sem leadva.
Mit csinált Light? Ránézett csipával, és már lőtte is.

Ebben az esetben mi van?
Rengeteg ember rohant be egy Hotelba, köztük sárga kendős gazdag csávók nagykaliberekkel.
Megérkezik a rendvédelem, körbe biztosítják a helyszínt.
Érkezik egy bizonyos fekete helikopter ami legalább 5x elhalad a terület felett.
Berepül az NNI HQ légterébe, ekkor figyelmeztető lövést adnak le.
Mit sem törődve ezzel kicsit odébb mentek a helikopterrel és vissza mentek ugyan oda.
Több mint három helikopter van rajtatok, rátok világítnak, közben kopognak a golyók a helikopteren.
Alapból ha nem lett volna IC semmi közötök a dologhoz, akkor azzal a lendülettel hogy megláttátok a sok rendvédelmist a földön, illetve a rengeteg helikoptert a levegőbe elmentetek volna.
Ez a felszólítás dolog annyira abszurd...
Egy rendőri igazoltatásnál sem fognak neked IRL bele kiabálni a megaphoneba hogy álljál meg azonnal.
Nyilvánvaló hogy egy civil elhagyta volna a műveleti területet főleg úgy hogy közben lőnek rá.

Lehet mondjuk hogy először a saját házatok táján kéne söprögetni, meg körülnézni, aztán rászállni másokra 10 perces pihenő idő miatt amit relatív ti okoztatok.

skizo

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
26
7
26
V4 karakter
Valentyn Sokolov
Megkérdezhetem ki és mikor látta a rengeteg gazdag kendős csávót berohanni az épületbe? Csak mert senki nem volt ott, amikor bementünk, hisz én mentem be utoljára, nem tudom honnan veszel ilyeneket,de kíváncsi lennék rá. Nem támadésként írom, de mindig csak olyan pkhoz írsz, amelyiket valamelyik barátodra/admintársadra raknak. Miért ne szólhatnánk hozzá, ha mi tudjuk hogy mi történt?

• Tetszik
Reactions: hasiis és BAGWELL

Adam

?A sztár?
Very Important Person
2019. 01. 09.
614
673
91
Vác
V4 karakter
David_Kearney
Miért probléma az hogy én ide írok? Olyan PK-hoz írok amihez van információm, amit úgy gondolok hogy meg tudok osztani és lényeges.
Végig követtem az RP-t. Ezért írok ide.
De szóljatok ha van ilyen tilalom hogy adminként nem írhatok hozzá olyan PK-hoz amiben éppen az az RP van amit végig követtem. :)

skizo

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
26
7
26
V4 karakter
Valentyn Sokolov
Nem azzal van a gond, hogy hozzáírsz, hanem hogy olyanokat nézel el neki, amiket másnak nem. Ha ott voltál végig, akkor azt is láthattad hogy ki lőtte szét a parkoló kocsijaink kerekeit, ami úgyszint nem volt túl rp-s dolog,és sokan kaptak már érte szankciót, de mégse osztottál senkinek. Nem tudhatták hogy a miénk,direkt nem is a hotelhez raktuk le közvetlen.

BAGWELL

Újonc
2019. 01. 11.
12
10
V4 karakter
Lucho De La Manzanares
LV karakter
-
V2 karakter
-
Nem azzal van a probléma, hogy hozzászólsz, hanem hogy részrehajlóan, elvakultan gondolkozol és szólsz hozzá.
Kicsit olyan érzésem van, mintha a falnak beszélnék amikor a hozzászólásaimat, és a bizonyítékokat küldöm, mivel ugyan azokat a dolgokat hozod fel rendre amiket már cáfoltunk.
Ennek így írásos formában semmi értelme, látszik, hogy nem fogunk dűlőre jutni..

Ha igényt tartasz, én vevő vagyok TS beszélgetésre, ott kicsit szabadabban, könnyebben mondhatná el mindkét fél, hogy mit, miért, és hogyan.

U.I: Megjegyzem, hogy a terület nem volt körbebiztosítva, egy árva RBS sem került le a helyszínre, illetve nemhogy három, de minket egyetlen egy helikopter sem követett, amint nálam lesz a videó amiben ez mind látszik, küldöm.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Taco és skizo

hasiis

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
77
251
30
V4 karakter
Severe_Tasse
Azzal nincs semmi gond, hogy te hozzászólsz a PK-hoz csak akkor ne azt mond már, hogy aki részt vett benne nem szólhat bele aki részese az ügynek és és tudja mi hogy volt abban a szituációban. A másik meg az, hogy ebben a játékban igen felszólítást adnak ha igazoltatás van akkor is felszólítnak, IRL nyílván csak levillognak, de ha nem álnál meg akkor is felszólítanak. A másik meg mint mondtad ebben az esetben nem volt lezárt a terület és szerintem nem lövéssel kéne figyelmeztetni a játékosokat, hogy távozonak báris nem úgy, hogy direkt rá lő ez úgy mond személyi vagyon károsítása főleg ha tényleg civil lett volna ebben az esetben nem az volt és része volt az ügynek viszont ezt még mindig csak OOC tudhatták és a skinből mivel fegyvert nem láthattak náluk. Nem véletlen van a GOV amit általában használnak is és kiszokták írni, hogy ezen a területen tűzparancs van érvényben ez se történt meg semmilyen formában nem kaptak felszólítást a távozásra a lövésen kívül ami már vagyon rongálás.

• Tetszik
Reactions: Taco és skizo

Adam

?A sztár?
Very Important Person
2019. 01. 09.
614
673
91
Vác
V4 karakter
David_Kearney
Nem mondta senki hogy körbe volt RBSezve. Azt mondtam hogy biztosították a területet.
IC figyelmeztető lövést alkalmaztak. Nem tiltja semmi, és ez volt a legcélszerűbb.
Ha nem mászkálna mindenki 0-24 fegyverekkel, akkor a rendvédelem is máshogy állna a dolgokhoz.
Nem lehetek elfogult, mivel nem én intézem az ügyet. :)
Nem a falnak beszélsz, csak nem tudjátok összeegyeztetni a két szituáció között történő dolgokat.
Várjuk meg a bíráló SGH vezető válaszát. Feleslegesen vitatkozunk a semmin. Ti ezt állítjátok, én pedig azt.​

• Tetszik
Reactions: BAGWELL

BAGWELL

Újonc
2019. 01. 11.
12
10
V4 karakter
Lucho De La Manzanares
LV karakter
-
V2 karakter
-
Közben megkaptam a videót.

A videóban többek között látszik, hogy a lövések hatására leszálltunk, és kivártunk a domboldalon, illetőleg, hogy egyetlen egy helikopter sem tartózkodik a légtérben.
A végéről egyébként eddig én is azt hittem, hogy buggoltatás, és szóltam is akkor Lucionak, hogy fejezzük be, azért álltunk meg a végén.
Azonban jó pár ember véleményét kikérve, megbizonyosodtam, hogy nem, ez nem számít buggoltatásnak.

Adam

?A sztár?
Very Important Person
2019. 01. 09.
614
673
91
Vác
V4 karakter
David_Kearney
Ez a videó már jóval a lövés után készült.
Ez előtt ott repkedtetek NNI HQ-nál, és 2 darab helikopter is rajtatok volt Skate Park felett.
Innentől kezdve nem nagyon sokat ér a videó.
Csak magatokra raktatok ezzel terhelőt OOC stílus és bugoltatás tárgyában.

BAGWELL

Újonc
2019. 01. 11.
12
10
V4 karakter
Lucho De La Manzanares
LV karakter
-
V2 karakter
-
Szeretnéd esetleg az egész, három órás felvételt látni, hogy megbizonyosodj róla, hogy nem volt rajtunk egyszer se helikopter?
Ez is megoldható.

• Tetszik
Reactions: Boxos
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.