Elutasítva Lucas Wright - PENCZ

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DeShea

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
149
476
18
Óóó Nyíregyháza, te csodás hely.
www.youtube.com
V4 karakter
darren ferger
LV karakter
no
V2 karakter
mihajlovic kerim
zoldlogo.png

Neved:
< Lucas Wright. >

A ban időpontja:
< 2018-12-17 >

A ban időtartama:
< Örökös. >

Neve, aki bannolt:
< PENCZ - már nem admin. >

A ban oka:
< Vagyonátruházás.Valójában OOC ker... >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok olvasók,adminok.Elég régen történt ez az egész eset.Akkor még nagyon nagyon kezdő fejjel álltam a See-hez.Pár ezer perccel már AJ-m volt sajnos.Akkor ahogy írtam,nagyon kezdő és RP tudatlan voltam.Azért szeretném az UnBant,mert szeretném kipróbálni a Las Venturast.SeeV3-on elegem van a sok kereskedőből.Itt eléggé megy az RP,ami nekem mostmár bejön.V3-on frakcióba vagyok,és ott aktívan.Megtanultam élményképet szerkeszteni.LV-n szeretném a tudásomat kamatoztatni,és a közösség javára lenni.2019 őszétől megtanultam RP-zni.Előtte nem is igazán érdekelt,most viszont már csak RolePlay játékokkal játszom.Higyje el a kedves AdminTeam,ha adne egy esélyt...nem csalódna bennem.Ahogy írtam többször is,nem tudom elégszer hangsúlyozni:Ez mind régen volt.Mára már egy RP-s felhasználó vagyok.Szeretnék ezen a szerveren frakcióba kerülni!SeeMTA V3-on nem igazán szeretem a rendvédelmet,de az LV-s csodás rendvédelem(Sheriffség) megfogott clayton úr videói alatt.Egy szó mint száz:Kérlek adjatok egy esélyt!Nagyon,de nagyon bánom mára amit tettem.Noha,nem akarok sablonszöveget írni,ez így van.Egyszerűen szeretnék LV-n is RP-s(!) karaktert folytatni.Meg persze LV-re sokkal faszább updatek is jönnek.Szerintem ez a szerver ígéretesebb nekem,mint a V3,és szeretnék frakcióban RP-zni.Ennek fejében jailt is ülök.TS-re is felmegyek,bármit megteszek hogy kapjak UnBant. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.