- 2019. 01. 10.
- 149
- 476
- 18
- V4 karakter
- darren ferger
- LV karakter
- no
- V2 karakter
- mihajlovic kerim
Neved:
< Lucas Wright. >
A ban időpontja:
< 2018-12-17 >
A ban időtartama:
< Örökös. >
Neve, aki bannolt:
< PENCZ - már nem admin. >
A ban oka:
< Vagyonátruházás.Valójában OOC ker... >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok olvasók,adminok.Elég régen történt ez az egész eset.Akkor még nagyon nagyon kezdő fejjel álltam a See-hez.Pár ezer perccel már AJ-m volt sajnos.Akkor ahogy írtam,nagyon kezdő és RP tudatlan voltam.Azért szeretném az UnBant,mert szeretném kipróbálni a Las Venturast.SeeV3-on elegem van a sok kereskedőből.Itt eléggé megy az RP,ami nekem mostmár bejön.V3-on frakcióba vagyok,és ott aktívan.Megtanultam élményképet szerkeszteni.LV-n szeretném a tudásomat kamatoztatni,és a közösség javára lenni.2019 őszétől megtanultam RP-zni.Előtte nem is igazán érdekelt,most viszont már csak RolePlay játékokkal játszom.Higyje el a kedves AdminTeam,ha adne egy esélyt...nem csalódna bennem.Ahogy írtam többször is,nem tudom elégszer hangsúlyozni:Ez mind régen volt.Mára már egy RP-s felhasználó vagyok.Szeretnék ezen a szerveren frakcióba kerülni!SeeMTA V3-on nem igazán szeretem a rendvédelmet,de az LV-s csodás rendvédelem(Sheriffség) megfogott clayton úr videói alatt.Egy szó mint száz:Kérlek adjatok egy esélyt!Nagyon,de nagyon bánom mára amit tettem.Noha,nem akarok sablonszöveget írni,ez így van.Egyszerűen szeretnék LV-n is RP-s(!) karaktert folytatni.Meg persze LV-re sokkal faszább updatek is jönnek.Szerintem ez a szerver ígéretesebb nekem,mint a V3,és szeretnék frakcióban RP-zni.Ennek fejében jailt is ülök.TS-re is felmegyek,bármit megteszek hogy kapjak UnBant. >