- 2019. 01. 10.
- 149
- 476
- 18
- V4 karakter
- darren ferger
- LV karakter
- no
- V2 karakter
- mihajlovic kerim
Neved:
< Lucas Wright. >
A ban időpontja:
< 2018-12-17 >
A ban időtartama:
< 2030 >
Neve, aki bannolt:
< PENCZ. >
A ban oka:
< Vagyonátruházás,ami valójában OOC ker. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Na hát szevasztok.Elég régen kaptam már ezt a bant,eléggé noki voltam.Mára már egy elég RP-s playerré fejlődtem.Jelentleg SeeV3-on vagyok frakcióban.Az ottani tudásomat szeretném itt is kamatoztatni.Elegem van V3-on a sok kereskedőből,LV-n szeretnék csak kikapcsolódni haverokkal.Szeretnék frakcióba lépni,valamely illegális részbe.Vagy akár befektetni az időmet és energiámat egy NS-be.NS frakim soha nem volt még,V3-on valószínű nem is lesz.Tudnék aktív lenni,élményképeket tudok szerkeszteni.Ja és persze leváltom az amerikai nevemet.Lehet egyébként a Rednecks frakciót próbálom ki,megtetszett az RP-je,és sajnos a V3-as ilyen jellegű frakciót kivették.De persze ez majd eldől.2019 nyara és a jelen között hatalmas változáson estem keresztül:Megtanultam RP-zni.Egyszerűen szeretném itt is kamatoztatni a V3-as tudásaimat.A második dolgom lenne egy hiteles karaktertörténet KATT! létrehozni.A mostani karitörimnek az eleje csak egy próbálkozás volt,de a végére már élveztem(és élvezem) csinálni a képeket.Most picit ez háttérbe szorult,mert frakció tagja vagyok.Írhatnám a sablon megbántamokat,de minek?!Ez csak egy alap duma.Én tényleg szeretném nagyon is azt az UnBant.Ha azt megkaphatnám,nem csalódnátok bennem! >