Elutasítva Lucas Wright - FA/SA

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DeShea

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
149
476
18
Óóó Nyíregyháza, te csodás hely.
www.youtube.com
V4 karakter
darren ferger
LV karakter
no
V2 karakter
mihajlovic kerim
zoldlogo.png

Neved:
< Lucas Wright. >

A ban időpontja:
< 2018-12-17 >

A ban időtartama:
< 2030 :( >

Neve, aki bannolt:
< PENCZ. >

A ban oka:
< Vagyonátruházás,ami valójában OOC ker. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Na hát szevasztok.Elég régen kaptam már ezt a bant,eléggé noki voltam.Mára már egy elég RP-s playerré fejlődtem.Jelentleg SeeV3-on vagyok frakcióban.Az ottani tudásomat szeretném itt is kamatoztatni.Elegem van V3-on a sok kereskedőből,LV-n szeretnék csak kikapcsolódni haverokkal.Szeretnék frakcióba lépni,valamely illegális részbe.Vagy akár befektetni az időmet és energiámat egy NS-be.NS frakim soha nem volt még,V3-on valószínű nem is lesz.Tudnék aktív lenni,élményképeket tudok szerkeszteni.Ja és persze leváltom az amerikai nevemet.Lehet egyébként a Rednecks frakciót próbálom ki,megtetszett az RP-je,és sajnos a V3-as ilyen jellegű frakciót kivették.De persze ez majd eldől.2019 nyara és a jelen között hatalmas változáson estem keresztül:Megtanultam RP-zni.Egyszerűen szeretném itt is kamatoztatni a V3-as tudásaimat.A második dolgom lenne egy hiteles karaktertörténet KATT! létrehozni.A mostani karitörimnek az eleje csak egy próbálkozás volt,de a végére már élveztem(és élvezem) csinálni a képeket.Most picit ez háttérbe szorult,mert frakció tagja vagyok.Írhatnám a sablon megbántamokat,de minek?!Ez csak egy alap duma.Én tényleg szeretném nagyon is azt az UnBant.Ha azt megkaphatnám,nem csalódnátok bennem! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.