Mint említettem, számomra nem az a fontos, hogy károsítsam a játékosok játékélményét ezért nagyon kevés esetben hívok adminisztrátort. Ha nem hívok adminisztrátort akkor egyértelműen nem fogom visszamenteni. Mint neked válaszoltam privát üzenetben ez csak egy kis csepp volt a pohárban, ennél nagyobb ügyeink/ügyeim is voltak már Jesse előtt és semmi nem lett belőle. Nem tudom, hogy neked mire jó az, hogy ezzel "elrontsd" mások játékélményét, hogy te PK-ra pakolgatsz random embereket. Két autóval indultunk, mint említettem privát üzenet formájában és 6-an álltunk titeket körbe mikor Sergey_Ratka-t elütötted, hisz hátra tolattál. Nem volt belőle semmi, ment tovább az egész. Nem értem! Továbbá azt sem értem, hogy miért kell szerkesztgetni a PK-t és levenni egy embert, majd felrakni egy másikat. Szerintem nonszensz és csak unatkozol! Mellesleg, csúcsidőben történt szívesen elbeszélgettem volna egy adminisztrátorral és veled. Nem tudom mi örömöd van ebben az egész PK írogatásban, de örülök hogy megtudtam neked adni az örömet, hogy tegyél valakire panaszt.
EDIT: Szerintem nem kellene röhögőfejes reakciókat nyomkodni, mert szerintem az a közösségrombolás amit TE csinálsz.