Lucas Saliven--Blagomir Kostev-Bozhidar Deyan [trinton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
664
1 023
Győr
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Lucas Saliven >

Panaszra tett játékos neve:
<
Blagomir Kostev-Bozhidar Deyan>

Panasz oka:
<
Szándékos feszültségkeltés szerelőtelep előtt.>

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://armin.kim/seepaste/22rm>

Megjegyzés:
<
- >

Utoljára szerkesztve:

Pandaa

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
42
30
V4 karakter
Bratt Hopper
LV karakter
Vladimir Alekszejev
Szia, bárhogy nézem a logot, nekem kemény egyetlen egy ''beszólásom'' volt az egész IC-be.
De megvárom a bíráló admin válaszát.

• Tetszik
Reactions: Dagger

trinton

bejön a mili
2020. 07. 21.
923
3 071
LV karakter
Kelvin Barnes
Cső, várom az illetékesek válaszát 24 órán belül.

Fecsu

fecsu on top
Designer
v2
2019. 01. 29.
900
1 465
19
Csumi. Nem értem az egészet, hogy miért kellett PK-ra tenni. Továbbá, először nem voltam benne a PK-ban, most miért kerültem bele? Köszi.

EDIT1: Részleteznéd, hogy mit csináltam rosszul? Csak azért, hogy tanuljak belőle. (y)

EDIT2: Szerintem nem fair dolog az, hogy mi nem hívunk azért admint mert elütsz minket autóval (Pedig körbe voltál állva), mi pedig egy RP szituációt kialakítva odamegyünk hozzád/hozzátok és elütsz minket, majd PK-ra teszel.

Utoljára szerkesztve:

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
664
1 023
Győr
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Csumi. Nem értem az egészet, hogy miért kellett PK-ra tenni. Továbbá, először nem voltam benne a PK-ban, most miért kerültem bele? Köszi.

EDIT1: Részleteznéd, hogy mit csináltam rosszul? Csak azért, hogy tanuljak belőle. (y)

EDIT2: Szerintem nem fair dolog az, hogy mi nem hívunk azért admint mert elütsz minket autóval (Pedig körbe voltál állva), mi pedig egy RP szituációt kialakítva odamegyünk hozzád/hozzátok és elütsz minket, majd PK-ra teszel.
Privátban leírtam miért gond szerintem, illetve jó lenne valami bizonyíték is hogy én "elütöttelek" titeket.

• Vicces
Reactions: Joker14

Fecsu

fecsu on top
Designer
v2
2019. 01. 29.
900
1 465
19
Nem vagyok olyan, hogy minden apróságért admint hívjak. Csupán csak játszok és mivel a karakterem ilyen, keresem a bajt. Nem gondolom, hogy bármilyen szabályt megszegtem volna, vagy megsértettelek volna. Több emberből te vagy az első aki ezen akadékoskodik, de ha neked jó akkor muszáj lesz elfogadnom. Várom az admin válaszát.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Grippy és Dagger

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
664
1 023
Győr
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Megnézném a videót hogy így történt e, mert addig nem kéne dobálozni vele. Várom én is admin válaszát.

• Vicces
Reactions: Joker14

Fecsu

fecsu on top
Designer
v2
2019. 01. 29.
900
1 465
19
Mint említettem, számomra nem az a fontos, hogy károsítsam a játékosok játékélményét ezért nagyon kevés esetben hívok adminisztrátort. Ha nem hívok adminisztrátort akkor egyértelműen nem fogom visszamenteni. Mint neked válaszoltam privát üzenetben ez csak egy kis csepp volt a pohárban, ennél nagyobb ügyeink/ügyeim is voltak már Jesse előtt és semmi nem lett belőle. Nem tudom, hogy neked mire jó az, hogy ezzel "elrontsd" mások játékélményét, hogy te PK-ra pakolgatsz random embereket. Két autóval indultunk, mint említettem privát üzenet formájában és 6-an álltunk titeket körbe mikor Sergey_Ratka-t elütötted, hisz hátra tolattál. Nem volt belőle semmi, ment tovább az egész. Nem értem! Továbbá azt sem értem, hogy miért kell szerkesztgetni a PK-t és levenni egy embert, majd felrakni egy másikat. Szerintem nonszensz és csak unatkozol! Mellesleg, csúcsidőben történt szívesen elbeszélgettem volna egy adminisztrátorral és veled. Nem tudom mi örömöd van ebben az egész PK írogatásban, de örülök hogy megtudtam neked adni az örömet, hogy tegyél valakire panaszt.

EDIT: Szerintem nem kellene röhögőfejes reakciókat nyomkodni, mert szerintem az a közösségrombolás amit TE csinálsz.

• Vicces
Reactions: vagabond

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
664
1 023
Győr
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Mint említettem, számomra nem az a fontos, hogy károsítsam a játékosok játékélményét ezért nagyon kevés esetben hívok adminisztrátort. Ha nem hívok adminisztrátort akkor egyértelműen nem fogom visszamenteni. Mint neked válaszoltam privát üzenetben ez csak egy kis csepp volt a pohárban, ennél nagyobb ügyeink/ügyeim is voltak már Jesse előtt és semmi nem lett belőle. Nem tudom, hogy neked mire jó az, hogy ezzel "elrontsd" mások játékélményét, hogy te PK-ra pakolgatsz random embereket. Két autóval indultunk, mint említettem privát üzenet formájában és 6-an álltunk titeket körbe mikor Sergey_Ratka-t elütötted, hisz hátra tolattál. Nem volt belőle semmi, ment tovább az egész. Nem értem! Továbbá azt sem értem, hogy miért kell szerkesztgetni a PK-t és levenni egy embert, majd felrakni egy másikat. Szerintem nonszensz és csak unatkozol! Mellesleg, csúcsidőben történt szívesen elbeszélgettem volna egy adminisztrátorral és veled. Nem tudom mi örömöd van ebben az egész PK írogatásban, de örülök hogy megtudtam neked adni az örömet, hogy tegyél valakire panaszt.

EDIT: Szerintem nem kellene röhögőfejes reakciókat nyomkodni, mert szerintem az a közösségrombolás amit TE csinálsz.
Nincs szándékomban elrontani más játékélményét, továbbra sem tartom reálisnak amit tett a csapat. Én sem örülök hogy pk-t kell írni, de azért mielőtt baromságot írsz le gondold át 2x. Közösségrombolás nem itt kezdődik, fuss át rajta amiket írtál és rájösz miért nevet az ember. (Ráírtam a srácra benéztem akkor, azért is került módosításra, átfutottam rajta megint de részletkérdés.)

• Menő
Reactions: Fecsu

Fecsu

fecsu on top
Designer
v2
2019. 01. 29.
900
1 465
19
Hsz szerkesztve lett. Köteles megadni mindenkinek a tiszteletet. - chester
[EDIT] Nem tudok rájönni, nem kellenek a nevetgélős fejek. Fölösleges neked egy épp mondatot is írni, hisz a saját fejed után mész.

[EDIT2] Te pedig fusd át a szabályzatot, mert nem találok olyat, hogy "Szándékos feszültségkeltés szerelőtelep előtt.".

[EDIT3] https://armin.kim/seepaste/8dUz itt a teljes logom az ügyről.

Várom az admin bírálatát.

Utoljára szerkesztve:
  • Fire
  • Menő
Reactions: Heble és Joker14

Korpy

Barangoló
2020. 07. 12.
109
260
19
Szeged
V4 karakter
Vleror Agani
LV karakter
Blagomir Kostev
V2 karakter
-
Sziasztok! Nem szeretek vitázni főleg nem egy internetes platformon, de alapvetoen egy hosszas RPvel kotottuk ki hogy 2 dolgot szeretnenk elerni, az egyik hogy egy kapcsolatot szerezzunk nekem, a masik pedig hogyha nem “szimpatikus” akkor pedig munkat ajanlunk a lanynak.
Nem a feszultseg keltes, es nem is te voltal a celpont hanem a melletted ulo csajszi, es miest korbeallt teged 5-6 ember, vagy mar ha nem is csak korbeallt de ott voltunk csapaterosen, akkor szerintem amit csinaltal sem igazan helyes: 2024-06-07 [18:01:43] [Output] : Lucas Saliven mondja: Buzik
Ertem en, kocsiban ultel de 5-6 embert latsz egyutt, akkor az elso dolgod terminatorba valtani, es barmit meg tehetsz mert az autoban ulsz?
Szerintem felesleges volt a PK letrejotte hiszen volt egy RP sorozatunk az egészre, es indokolatlan sem volt a helyzet.
Köszönöm hogy elolvastad.

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
664
1 023
Győr
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Sziasztok! Nem szeretek vitázni főleg nem egy internetes platformon, de alapvetoen egy hosszas RPvel kotottuk ki hogy 2 dolgot szeretnenk elerni, az egyik hogy egy kapcsolatot szerezzunk nekem, a masik pedig hogyha nem “szimpatikus” akkor pedig munkat ajanlunk a lanynak.
Nem a feszultseg keltes, es nem is te voltal a celpont hanem a melletted ulo csajszi, es miest korbeallt teged 5-6 ember, vagy mar ha nem is csak korbeallt de ott voltunk csapaterosen, akkor szerintem amit csinaltal sem igazan helyes: 2024-06-07 [18:01:43] [Output] : Lucas Saliven mondja: Buzik
Ertem en, kocsiban ultel de 5-6 embert latsz egyutt, akkor az elso dolgod terminatorba valtani, es barmit meg tehetsz mert az autoban ulsz?
Szerintem felesleges volt a PK letrejotte hiszen volt egy RP sorozatunk az egészre, es indokolatlan sem volt a helyzet.
Köszönöm hogy elolvastad.
Ha már kiragadott pillanatok:
[2024-06-07 18:01:38] [Output] : *** Bozhidar Deyan keresi a balhét. Ez belefér? Terminátor nem egyenlő azzal hogy én elhajtok egy szituáció közben. Nem volt fegyver rámfogva szóval megtehetem, a lány mellettem ül szerinted munkát keres/kapcsolatot? Ne haragudj de nevetséges.

Korpy

Barangoló
2020. 07. 12.
109
260
19
Szeged
V4 karakter
Vleror Agani
LV karakter
Blagomir Kostev
V2 karakter
-
Ha már kiragadott pillanatok:
[2024-06-07 18:01:38] [Output] : *** Bozhidar Deyan keresi a balhét. Ez belefér? Terminátor nem egyenlő azzal hogy én elhajtok egy szituáció közben. Nem volt fegyver rámfogva szóval megtehetem, a lány mellettem ül szerinted munkát keres/kapcsolatot? Ne haragudj de nevetséges.
A valosagban is van olyan, hogy valaki mas akarata ellenere szeretne megszerezni a csajt maganak, vagy lekoppintani a masikrol. Csak tovabbra sem ertem hogy ez egy egyszeru durci, vagy komolyan gondoltad hogy ilyen idokkal irtal egy panaszkonyvet.
Nem nagyon szeretek vitatkozni, ezert innentol varom a biralatot.

trinton

bejön a mili
2020. 07. 21.
923
3 071
LV karakter
Kelvin Barnes
Nem lehet egy kalap alá venni a zacist és a szerelőtelepet. A zacis külön szabályozást igényel, és erre vonatkozó szabály külön van meghatározva.
Mivel ez nem egy civil csapat, hanem egy illegális F3-mal rendelkező csoport, ezért a helyzetet kicsit másképp kell megközelíteni.
A panaszod érthetőbb lenne, ha egyből neked támadtak volna, vagy a kocsiddal tettek volna valamit (például csak úgy próbálták volna kinyitni az ajtót, indok nélkül).
Lucas, szerintem ezt másképp kellett volna kezelned. Nagyon jó szerepjáték alakulhatott volna ki belőle, ha ti is megfelelően álltok hozzá.
Ez a panasz jogtalan, ha nem tiszta valami keressetek fel vagy Fórumon vagy pedig DC-n (trinyesz).
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.