- 2025. 02. 07.
- 3
- 6
- V4 karakter
- Lucas Rayne

SEE CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezz legjobb tudásod szerint, értelmes, kerek, egész, bő mondatokban válaszolni! Kérünk, mindenhova valós adatokat adj meg! A jelentkezési lapod az általad megadott válaszokból, illetve fogalmazási képességedből, valamint a kérdésekre adott helyes válaszaid alapján lesz elbírálva.

I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.

Hogy hívnak?
Máté
Hány éves vagy?
16
Mióta játszol a SeeMTA V4 szerverén?
2024 decembere óta
Hány játszott perced van?
13.000
Miért pont téged válasszunk?
Mindig próbálom magamból a legtöbbet kihozni magamból, jól tudok csapatban dolgozni, próbálom mindig a dolgok jó oldalát nézni, megadom a tiszteletet az idősebbeknek/barátoknak tehát senkit nem kezelek le, gyorsan alkalmazkodok az új dolgokhoz. Jól tudok rp-ni rendesen rp-ek mindent nem a legrövidebben próbálok letudni hanem szépen ha kell hosszan de rendesen le rp-zem. Gyorsan tudok javítani a hibáimon
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
3-4 hétvégén még többet
Tudnál teljesíteni heti 1000 percet, melyet a frakcióra kéne szánnod?
Igen természetesen
Mesélj magadról pár mondatban! Írj pár sort magadról, amelyben bemutatod magad!
Máté vagyok 16 éves. Szabadidőmben játszok edzek meg most, hogy itt a jó idő szoktam járni motorozni haverokkal. Nyíregyházától nem messze élek a családommal, jelenleg gimnáziumba járok még. Van egy kutyám daisy a neve, németjuhász már lassan 3-4 éve megvan. Jelenleg informatikát tanulok és ezzel szeretnék majd többet is elérni az életben nagyon sok érzékem van az informatikához már gyerekkorom óta érdekel az informatika és megvan hozzá az érzékem legalább is én ezt így érzem.
Miért szeretnél a Honvédséghez csatlakozni?
Szerintem egy nagyon jó első frakció lenne számomra kiszeretnék próbálni egy olyan frakciót, ahol jó a közösség, élménydús a munka, mindig is érdekelt a honvédség munkája.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már?
Nem
Írj magadról 3 pozitív, valamint 3 negatív tulajdonságot!
Pozitív:
- Jól tudok nehéz helyzetekben is gondolkodni
- Jól tudok csapatban dolgozni
- Segítőkész vagyok
Negatív:
- Néha türelmetlen vagyok
- Nagyon hiszékeny vagyok
- Néha figyelmetlen
Rendelkezel Teamspeakkel, valamint működő mikrofonnal?
Igen
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Nem voltam még frakcióban.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!

II. IC Információk
Ebben a részben a karakteredről szeretnék általános információkat megtudni.

Teljes név: Lucas Rayne
Születési hely, idő: San Fierro, 1998.10.30
Anyja neve: Emma Patterson
Bejelentett lakcím: San Fierro, Golden street 12/a
Állampolgársága: Amerikai
Személyigazolvány száma: 555561VR
Neme: Férfi
Családi állapota: Egyedülálló
Testmagassága (cm): 183 cm
Testsúly (kg): 75kg
Telefonos elérhetőség: +38-77-939-3427
E-mail cím: lucasrayne15@gmail.com

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a karaktered képzettségére, illetve korábbi munkahelyeire vagyunk kíváncsiak.

Középfokú iskolai végzettség: Van
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Willow Creek Academy
Ha van felsőfokú iskolai végzettség: Nincs
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: -
Nyelvismeret: Angol, magyar
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Informatika és logisztika
Korábbi munkahelyek: Pounty taxi, bányász
Ha rendelkezik járművezetői engedély kategóriákkal, azokat sorolja fel: Igen rendelkezem és B kategóriával

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben karaktered előéletére, illetve az általa megszerzett engedélyek után érdeklődünk.

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
--
Volt már Ön ellen szabálysértési eljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
--
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
--
Volt már korábban bevonva vezetői engedélye?
--
Volt már korábban vezetéstől eltiltva?
--
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
--
Szolgált már korábban a See City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton?
--

V. Honvédséggel kapcsolatos kérdések
Az utolsó részben arra vagyunk kíváncsiak mennyire vagy tisztában Honvédség feladatkörével.

Mik a Honvédség főbb feladatai?
Az államhatárok megvédése, See-City és lakossága védelme, a belső béke fenntartása, a többi rendvédelmi szervezet segítése.
Sorolja fel az altiszti rendfokozatokat!
Őrmester, Törzsőrmester, Főtörzsőrmester.
Mit kell tenni, ha egy katona találkozik felettesével?
Ki húzzuk magunkat és egy tisztelgéssel együtt "Erőt és egészséget" kívánunk.
Mi a Honvédség 3 fő haderőneme?
Szárazföldi erők, Légi erők, Tengerészeti erők.

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: San fierro, 2025, 04, 22.
Aláírás: Lucas Rayne