Lucas Oliver jelentkezési formanyomtatványa

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Graham

Újonc
2021. 10. 12.
1
0
V4 karakter
Graham Jones
bmslogo.png

JELENTKEZÉSI formanyomtatvány

~ Out of Character ~

> Hogy hívnak?
-Kristóf.
>
Hány éves vagy?
-22 éves vagyok.
>
Account ID-d?
-229519.
>
Jelenlegi játszott perced?
-1 160.
>
Melyik napszak(ok)ban volnál inkább aktív?
-Vátozó, munkámtól függ mivel éjszaka is dolgozom, ez által lenne, hogy délelött, délután, de éjszaka is.
>
Online töltött óráidból mennyit tudnál szerelésre fordítani?
-3-4 óra, de ha szükség van rá akár több mint 4 óra.
>
OOC előélet? UCP kép csatolása kötelező! (Bannok, Adminjailek)
-https://imgur.com/a/qwre1jN
>
Korábbi frakcióid? Legutóbbi frakciódból való távozás oka?
-Nem voltam még ezen a szerveren frakcióban.
>
Rendelkezel TeamSpeak3, Discord és mikrofonnal?
-Igen.
>
Mesélj magadról néhány mondatban! Ki vagy? Mivel foglalkozol? Hobbi? stb..
-Kedves olvasó!
Kristófnak hívnak 22 éves vagyok rendvédelmi pályán dolgozom, ez által egyéb okok miatt munkámról nem szeretnék több információt ide leírni. Szabad időmben horgászni, edzőterembe szoktam járni, valamint a maradék időmben See Mta-val szoktam játszani. Az Mta Rp szerverein körülbelül 2015 körül kezdtem el játszani még egy másik szerveren, az óta kisebb kihagyásokkal, de játszottam rp szervereken. See Mta v3 szerveren 2018 körül kezdtem el aktívabban játszani, ahol a BMS frakció tagja voltam több mint 6 hónapot, majd onnét inaktivitás miatt én léptem ki. Más szervereken számtalan frakcióban kamatoztatni és változatosabbá tudtam tenni az rp tudásomat. Magamról annyit, hogy egy nyugodt, precíz, csapatban jól dolgozó ember vagyok. Mások kéréseit magam elé helyezve próbálom a legrövidebb időn belül megoldani, ha tudom. Tisztelettudó, barátságos, közvetlen emberként jellemeznek a barátaim.

~ In Character ~

> Jelentkező neve?
-Lucas Oliver
>
Jelentkező születési helye, ideje?
-Los Santos, 1992.01.06.
>
Korábbi munkahelye(i)?
-2010.-ben amint megszereztem az autószerelői képesítést édesapám egyéni vállalkozásában dolgoztam egészen 2015.-ig, miközben mesterszerelő szakképesítést szereztem és édesapám elhalálozását követően a cégét átvettem, s továbbra is én irányítom.
>
Miért pont önt válasszuk? Néhány mondatban fejtse ki!
-Lucas Oliver: "Én ha a maguk helyében lennék habozás nélkül felvenném magamat, minden nagyképüség és hátsó szándék nélkül, máris mondom miért.
2010.-ben 2010.-ben amint megszereztem az autószerelői képesítést édesapám egyéni vállalkozásában dolgoztam egészen 2015.-ig, miközben mesterszerelő szakképesítést szereztem és édesapám elhalálozását követően a cégét átvettem, s továbbra is én irányítom. Mivel édesapám által rám hagyott cég már nélkülem is működik, illetve az általam kitanított autószerelők már megfelelően elvégzik a munkát, így a cég irányítására (ügyvezető) is felvettem egy személyt, tehát én a cégben már nem töltök be kulcsfontosságú szerepet, a vállalkozás már működik nélkülem is. Tehát Miért pont én? Én úgy gondolom, hogy a velem egy időben jelentkezők közül nincs még egy olyan ambíciókkal teli, valamint akkora autószerelő múlttal és tapaszttalattal rendelkező jelentkező mint én."
>
Elfogadja a szabályzatot, valamint rendelkezik a belépéshez szükséges összeggel?
-Igen.
>
Önéletrajz! (Minimum 10-15 mondat.)
-Lucas Oliver egy szegény családból származik édesanyját nem is ismerte, mivel elhagyta születését követően, ezért édesapja egyedül nevelte fel. Borzasztó, kínkeserves gyerekkora volt, számtalanszor kellett nélkülöznie az életben is. 2015.-ben felvételt nyert az általános iskola elvégzését követően a Los Santosi Auto Fixer Középiskolába, ahol 2018.-ban jelesre érettségizett, majd 2020.-ban kiválóra vizsgázott autószerelői vizsgán. Édesapja e közben egyéni vállalkozásba kezdett, melynek munkája az autószerelés volt, amit elhalálozása után Lucas Oliverre hagyta 2020.-ban. Azóta is teljes odaadással, lelkesen vitte gyászoló édesapja vállalkozását napjainkig.
>
Mennyi időt vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése?

-30 perc.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.