Elfogadva Lucas Collier - Jamie (helyette)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Aszi

?????????
Támogató
2019. 01. 10.
305
1 583
LV karakter
Nathan_Maynard
zoldlogo.png

Neved:
< Lucas Collier >

A ban időpontja:
< 2021-08-22 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Jamie >

A ban oka:
< Frakció, valamint leaderi feladatok elhanyagolása [Sinful Souls MC] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Néhányan a korábbi baráti körből újra elkezdtek játszani, így megjött a kedvem hozzá nekem is. Néha feljárnék újra amikor időm engedi, de ezen kívül már semmi komolyabb dologba nem szeretnék bele folyni.

Korábban leader társam, Austin Burns (Aszi) is írt. Álláspontom a dologgal kapcsolatban hasonló, sok mindenben egyezik a véleményünk, indokunk, nem látom okát annak, hogy ne járhassak fel újra. Ettől függetlenűl részletezném saját indokom is az UB-ra. Szerettem a frakciót a srácokat is, élveztem a fent töltött időt a leges-legelejétől még NS korszakból is. Viszon jött egy pont amikor kollektívan motiválatlaná váltunk ezt több dolog okozta egyszerre, erre egyikünk sem volt felkészülve. Emiatt számomra akkoriban minden nyögvenyelősen ment a frakcióval kapcsolatban. Másrészről IRL akkor váltottam munkahelyet és úgy döntöttem kezdetekben inkább arra koncentrálnék jobban szerettem volna haladni az életemben, célokat kitűzni és elérni. Nyilván ezt nem jeleztem senki felé, ennek meg is lett az eredménye. Mivel mire már megjött a kollektív motiváció, kedv és ötletek az egészhez, késő volt mint azt Aszi is leírta.

Pontos kitiltási időpontot illetve indokot nem tudok mondani, mert sajnos már nem emlékszem az Account névre. Nem tudtam belépni UCP-re és nem tudtam utána járni pontosan, ezen felül új PC-m is lett azóta. Szóval nem tudom megmondani, Aszi kérelméből mentettem ki.
Lényegben, tömören és röviden ennyi. Semmi több, nincs fölösleges rizsa. Köszönöm, hogy elolvastad! >

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.