Elfogadva Lucas Clayton - Apoka

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

storm69hu

Zöldfülű
Támogató
2022. 07. 05.
208
177
V4 karakter
-
LV karakter
jesse fitzgerald
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Lucas Clayton >

Kitiltás időpontja:
<
2022. 08. 08. 16:15 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Apoka >

A kitiltás indoka:
<
Súlyos OOC szidás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok! Azért írom ezt az unban kérelmet, mivel reménykedek abban hogy kaphatok egy utolsó esélyt. Először is bocsánatot szeretnék kérni innen is Apokától, és a játékostól, akit megsérthettem az adminügynél tanusított viselkedésemmel. IRL nem vagyok ilyen, legalább is már nem mivel nagyon sokat változtam ebben az eltelt majdnem 1 évben. Szeretnék jó tagja lenni ennek a közösségnek, ezért kérem, had kapjak egy utolsó esélyt. >

Puporka

"A Mi szerződésünk egy életre szól" -Fradi B-Közép
Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
Mi volt a pontos történet, illetve mit írtál?

storm69hu

Zöldfülű
Támogató
2022. 07. 05.
208
177
V4 karakter
-
LV karakter
jesse fitzgerald
V2 karakter
-
Mi volt a pontos történet, illetve mit írtál?
A pontos történet az volt hogy egy IC szitu átment OOC-ba mivel a pali folyamatosan animba fújt festék sprayyel vagy mivel, admint hívtam és elfajultak a dolgok utána elsült 1-2 anyázás a részemről és utána jött a ban. (ha jól emlékszek így volt a dolog) Nem tartottam akkor fairnek a bant, de jobban belegondolva megérdemeltem akkor. Örülnék, ha kapnék még egy esélyt, hiszen nagyon sokat játszottam/játszanék a szerveren.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
  • Tetszik
Reactions: Levvii és Kolozs

storm69hu

Zöldfülű
Támogató
2022. 07. 05.
208
177
V4 karakter
-
LV karakter
jesse fitzgerald
V2 karakter
-
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! - rajna
Újrakezdem a storyt, eszembe jutott hogy hogy történt nagyjából. Na ugye egy IC veszekedés bunyóvá változott, a csávó animba fújt elsőre. IC egy nő felszedett, próbálta csillapítani a szituációt. Ugye csomó idő mire felszedsz valakit EÜ dobozzal, ez a másik felet nem igazán érdekelte, és mégegyszer animba fújt. Utoljára felszedett a csaj, és elment, természetesen újra animba fújt ekkor hívtam admint. Ment az adminügy, kérdezte Apoka hogy mi történt, elmondtam neki... (na innentől nem emlékszem) Valamin sikerült felkapni a vizet, talán mert olyat mondott a másik fél ami nem igazán tetszett. Ekkor sült el egy pár anyázás a részemről, utána kaptam is a bant. Nem mondanám, hogy makulátlan az UCP-m, mivel van pár detektorral való futás jailem, de 2021. 06. 13.-án regisztáltam, annyi idő alatt az 5 jail szerintem annyira nem vészes. Leginkább akkor gyűjtöttem pár jailt amikor bekerült a detektor. Köszi, ha esetleg úgy döntesz, hogy kaphatok egy utolsó esélyt.

Puporka

Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
600 perc jail fejében megadom az unabant, elfogadod?

Puporka

Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
Levettem a bant, jail rajtad.

Jó játékot!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.