- 2022. 07. 05.
- 208
- 177
- V4 karakter
- -
- LV karakter
- jesse fitzgerald
- V2 karakter
- -
Neved:
< Lucas Clayton >
A ban időpontja:
< 2022-08-08 16:15 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Apoka >
A ban oka:
< Súlyos OOC szidás >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! Az alábbi sorokkal szeretném eljuttatni hozzátok unban kérelmemet, és őszinte bánatomat kifejezni a korábbi viselkedésem miatt. Szeretnék mély elnézést kérni attól a játékostól, akit megsértettem, és mindenkitől, akinek kellemetlenséget okoztam a tettemmel. Elismerem, hogy hibáztam, és szívből megbántam, amit tettem.
Az adminügynél tanúsított viselkedésem nem volt jellemző a valódi viselkedésemre, és mostmár tudom, hogy mi ennek a következménye.
A SeeMTA az életem részévé vált, nem csak azért, mert szeretem a játékot, hanem mert megtaláltam itt a közösséget és a barátokat. Azóta, hogy kitiltottak, hiányzik ez a közeg, és sajnálom a történteket. Nagyon örülnék, hogyha kapnék még egy esélyt, és ha helyrehozhatnám a hibáimat, és újra részt vehetnék ebben a király közösségben.
Kérlek, gondoljatok bele abba, hogy az emberek hibáznak, és mindannyian megérdemelhetünk egy második esélyt, ha már emberből vagyunk. Úgy érzem, hogy fejlődtem, és megtanultam a leckét, és mostantól jobban figyelek a számra.
Szeretném még egyszer kifejezni őszinte bánatomat a korábbi viselkedésem miatt. Megfogadtam, hogy tanulok a hibáimból, és mostmár próbálok pozitív változásokat hozni az életemben. Azon vagyok, hogy jobban megértsem a szerver szabályait és előírásait, és mindent megteszek annak érdekében, hogy tiszteletben tartsam azokat.
Egy második esélyt kérve ígérem, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy a jövőben tiszteletteljesen és pozitívan viselkedjek a szerveren. Köszönöm, hogy elolvastátok és remélem újra találkozhatunk a szerveren! >