FA/SA bírálatára vár Luca Palacio - Beamer

Veteran02

Újonc
2019. 04. 27.
31
24
V4 karakter
Luca Palacio
V2 karakter
Zishan Cole
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Luca Palacio

A ban időpontja:
2020.11.16

A ban időtartama:
Örök

Admin neve, aki bannolt:
Beamer

A ban oka:
Szerverszidás

Amiért szeretnéd az unbant:
Igazából, nem mentegetőzni vagy magyarázkodni szeretnék! Nem most történt ez az egész, őszintén nagyon már nem is emlékszek az incidensre, annyira emlékszem, hogy egy nagyon fáradt, hosszú napom volt, ki akartam már lépni a szerverről, aztán 2-3player kirabolt. Írtam nekik, hogy próbáljuk meg minnél hamarabb gyorsabban megoldani az RP-t, hogy tudjak pihenni. Viszont ők mintha direkt húzták volna az időt, és elhúzták az RP-t aztán hirtelen felindulásból írhattam valamit OOC chatre. Sajnos erre már nem emlékszem és olyat nem szeretnék írni ami nem igaz. Nos tudom, hogy a fáradtság nem mentség erre, hogy nem akarok RP-zni, és szervert szidni. Ezzel tisztában vagyok, teljes mértékben belátom a hibámat! Így most már ennyi idő elteltével, az ember is változik, remélem kaphatok még egy esélyt, hogy játszhassak a V4 szerverén.

Megjegyzés:
Bármi is lesz a döntésetek, előre is köszönöm a válaszotokat. Legyen szép napotok!
Még annyit szeretnék, hogy ha esetleg elfogadjátok az UB kérelmem, szeretnék egy serial váltást is. Mivel a bann után pár évvel vettem egy számítógépet, és elfelejtettem a bannom, játszottam a szerveren. Multiaccount elkerülése végett.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Bari

Doki

Fórum Mester
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 634
4 615
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg