Luby Ermal - koresz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

fintsikehh

Újonc
2023. 08. 06.
40
158
V4 karakter
Luby Ermal
LV karakter
Alejandro Vargas
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Luby Ermal

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
koresz

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Mozgásba voltam, MPHn van nekem a kocsiba a kilóméter óra, de így is megkaptam PG jailt. Felajánlottam hogy újrajátszuk, odaadom az akkor nálam volt cuccokat, sajnos nem lehetett megbeszélni. Ha egyhelyben álltam volna talán elfogadom a PG részét, de igazából véve egész végig ki volt nekem takarva Belo Svit az inventory miatt, és a telefon miatt, amikor megláttam már előtte is gyorsítottam, nem csak akkor amikor megláttam.

.Koresz

Call Out My Name
SzerverAdmin
v4
2019. 10. 08.
127
390
20
Stuttgart
www.youtube.com
V4 karakter
Lorenzo Meyers
LV karakter
Lorenzo Damiano
Hali.

Mindkettőtök szemszögét megkaptam, gyalogos tempóban flangáltál arra több másodpercen át tartott rád, millió lehetősége lett volna kilőnie. Mint leírtad az ügy során is, hogy saját figyelmetlenséged volt mivel az inventoryt rendezgetted meg telefonoztál, majd amint észrevetted, hogy tart rád nyomtál egy nagy gázfröccsöt azt pedig nem tartottam helyénvalónak.

Itt a másik szemszögből a videó.

skeZ

decay
FőAdmin
v4
2023. 09. 01.
443
2 607
21
V4 karakter
Madison Zangara
Sajnos az, hogy figyelmetlen vagy illetve kitakarod az inventoryval a játékost nem mentesít a szabályszegés alól, egyértelműen PG történt, jól látható a másik fél szemszögéből is, nagyon nagy tévhit, hogy pg csak álló autóval történik. Éppen csak gurultál az autóval nem is rövid ideig, ez idő alatt végig rád volt fogva a fegyver eléggé közelről ráadásul. Az újrajátszás lehetőségét pedig az admin dönti el, amennyiben mind a két fél beleegyezik, a te felajánlásod egymagába az nagyon kevés hozzá. Nem hibázott az admin, jogtalan a panaszkönyv.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.