Luann - Akashi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mars

Írnok deák
Támogató
2022. 01. 11.
549
296
Slovensko
LV karakter
Rupert_Gainsborough👨🏻‍⚖️
logo-sa.png

Neved:
<
Erica Luann >

Panaszra tett Admin neve:
<
Akashi >

Panasz oka:
<
Indokolatlan ban, profil aláirás törlése >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
hát rajtam van >

Megjegyzés:
<
2 hete maximálissan fent voltam 5 percet. Mivel romboltam én ez idő alatt a közösséget, bocsánat azt a 15 pla... BOCSÁNAT 5 player mivel hátráltattam? Senkibe sem kötöttem bele, csak 2-3 darab szerver játékossal beszélgettem a jelenlegi krízis helyzetről.
Na a másik. Úgy értesültem hogy a profil aláirásom is Akashi által lett törölve, amit szintén nem értek hogy miért, pláne hogy szó nélkül.
Szerencsére ezzel az lett bebizonyitva, hogyha a V2 szerver kap arra kritikát hogy alig van player, akkor megy egyből a lebaszás mindekitől "ilyen hozzáállással nem is lesz player", kérdem én. Mivel tudok segiteni hogy akik 'elmenekültek' innét, hogy vissza jöjjenek?
Most nézzétek meg, 6 player helyett van 5 mert egy aktiv tagot bannoltatok :(
>

Smoky.

👻
SzuperAdmin
v2
2019. 12. 05.
528
564
V4 karakter
Matteo Capella
LV karakter
Dolivo Marlowe
V2 karakter
Dolivo Marlowe
Szia!

A panasz jogtalan.
Indokolt volt a kitiltás és az aláírásod törlése is, ha bármiféle kérdésed van keress fel engem.

Helyezhető!

kondor

fly emirates
Fejlesztő
v2
2023. 10. 21.
461
1 501
Azért azt megjegyezném, mielőtt már nem láthatod a fórum oldalt felhasználóként, hogy ezzel a hozzáállással sehol sem fogsz tudni érvényesülni.

Az általad állított tévhittel szemben az aláírásod nem azért lett törölve, mert kritikát fogalmaztál meg a V2 szerverrel kapcsolatosan hanem azért, mert általad viccesnek gondolt módon kifiguráztad egy vezetőségi tag üzenetét, amely számodra nem volt tetszőleges. Ez egyértelműen túl ment minden határon, amelyen lehetett. Kritikának nem nevezhető az, hogy a frakciód discord szerverére kiírod, hogy "Optimusz fővezér kérésére aktivizálnunk kell magunkat", hanem ízléstelen és gyerekes reakció, maximum.

Természetesen mindenkinek lehet véleménye, fogalmazhat meg kritikát abban az esetben, ha ezt korrekt módon közölni tudja. Jelenleg mi azon dolgozunk, hogy ezt a helyzetet legyűrjük. Ehhez a frakciók aktivitását is növelnünk kell, amit te rossz néven vettél. Ezek a reakciók pedig arra utalnak, hogy nem álltad meg itt a helyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.