[LST][MN] Halálos Baleset Történt East Los Santosban

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 078
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
c221acbedab11fa3dfddba866a018eb8.png

Halálos Baleset Los Santosban
By Melina Morelli | 2020.06.07

Ma reggel 10 és 11 óra között halálos baleset történt az East Beach-et Jefferson motellel össze kötő úton East Los Santosban. Mikor kiértem a helyszínre a Nemzeti Nyomozó Iroda két munkatársa már elkezdte a helyszínelést, miután végeztek a történtekről kérdeztem Hans Kiemelt Főnyomozót:

*** Melina Morelli Hans felé fordul, közben a már kezében lévő telefonján bekapcsolja a hangrögzítőt, hogy azt később vissza hallgatva felhasználja a cikk megírásához

mta-screen_2020-06-17_11-09-41.png

Melina Morelli mondja: Melina Morelli vagyok, kezdő újságíró, feltennék pár kérdést a balesettel kapcsolatban.-Mitörtént pontosan?
Johann Hans mondja: Hans Kiemelt Főnyomozó vagyok a Nemzeti Nyomozó Irodából. A helyszínen egy közúti baleset szemtanúi lehettünk.

*** Melina Morelli bólint Hans bemutatkozására
Melina Morelli mondja: Értem
Johann Hans mondja: Valószínünek tartom, hogy innen halad egy autó, lefele a hegyről. A buszos a hotel felől érkezett, a sebességkorlátozásokat figyelmen kívül hagyva.
*** Melina Morelli folyamatosan bólogat Hans beszámolójára

Johann Hans mondja: A gyorsan hajtó autó valószínüleg megijesztette a buszsofőrt, és emiatt elrántott a kormányt bal oldalra. Mint látható, a kerítés megrongálódott, vele együtt a busz is.
Melina Morelli mondja: Értem. Amint láttam, történt halál eset is, ezen kívül volt személyi sérülés?

Johann Hans mondja: Egy halálesetről tudunk. A másik fél valószínüleg tovább hajtott.
Melina Morelli mondja: Értem, szóval történt egy cserben hagyás is, ha jól értelmezem?!
Johann Hans mondja: Igen, jól értelmezi. Nem feltétlen történt ütközés, mivel a busz oldalán nem volt sérülés. Szerintem a hegyről lehajtó túl nagy sebességgel jött, a buszos pedig nem gondolta volna hogy meg tudna állni.
Melina Morelli mondja: Értem. -Ezután mit fognak tenni, mi az eljárás?
Johann Hans mondja: Begyűjtjük a környező kamerák felvételeit, és alaposan elemezzük azokat. Ha látunk gyorshajtót, vagy sérült sofőrt, akkor egyértelműen elkezdjük vele szemben a büntetőjogi eljárást.
Melina Morelli mondja: Értem. Nos, igazából ennyi lett volna, köszönöm szépen, hogy válaszolt a kérdéseimre.
Johann Hans mondja: Hát, én köszönöm, hogy nyilatkozhattam.

*** Melina Morelli bólint, nyújtja a kezét Hans-nak, kézfogásra invitálja
*** Johann Hans elfogadja a kézfogást, határozottan, de nem erősen megfogja Melina kezét, és a szemébe néz.

Melina Morelli mondja: További szép napot szeretnék kívánni! Viszlát!
*** Melina Morelli megrázza Hans kezét, majd elengedi
Johann Hans mondja: Viszont kívánom, viszlát.

Nos, mint olvashatták a Nemzeti Nyomozó Iroda már ráállt a ügyre, és már keresik az elkövetőt aki a gyorshajtást elkövette... További történés mentes napot szeretnék kívánni mindenkinek!
-Melina Morelli, Morelli News

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.