Lowie Brouwer - Casper Skoglund, Theo Skoglund [Lico]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

khriis

Újonc
2022. 10. 25.
24
34
V4 karakter
lowie brouwer
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Lowie Brouwer

Panaszra tett személy InGame neve:
Casper Skoglund, Theo Skoglund

Panasz oka, leírása, kifejtése:
RP húzás, szigetre mentünk rabolni, észrevettünk egy srácot akit animba is lőttem, elkezdtem motozni, lerpzni merre vannak az antikok, töltények. elég nehezen sikerült válaszolnia a do-ra, amivel elég szar helyzetbe hozott engem, mert pont akkor húzta rám az antikot amikor megjelent a társa.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/WHb8yCdP - https://streamable.com/mixobj

Megjegyzés:
.

Lico

after the rain there's thunder
SzerverAdmin
v4
2020. 08. 11.
83
225
Sopron
V4 karakter
qabil.rasheed
Szia, várom a válaszukat 24 órán belül.

Szabi83

Újonc
2022. 05. 29.
22
11
V4 karakter
Casper Skoglund
LV karakter
Bradford Santos
Hello.Első sorban leirnám azt, hogy nem volt szándékom huzni az rpt,meg nem is tudtam, hogy a társam pont akkor fog jönni amikor adom át neked az antikokat.Nálam pörgött a chat is ezért nem vettem észre, hogy már leirtad az rp-det.És tényleg nem tudtam hogy pont akkor jön a társam amikor adom át neked a cuccokat mert nálam ott kisebb bokrok voltak és ahogy nézem neked más szemszöged volt azokra a bokrokra mint nekem gondolom ezért gondolod azt, hogy direkt volt.És az RP-re annyi válaszom van, hogy találtam ki azt, hogy hol legyenek a cuccok, hogy mindig ne azt irjam be amikor valaki más is ki pakol.

Lico

after the rain there's thunder
SzerverAdmin
v4
2020. 08. 11.
83
225
Sopron
V4 karakter
qabil.rasheed
Casper a logból kivehető, hogy egyértelműen húztad az RP-t ameddig a társad oda nem ért. Nem tudom mitől pörögne annyira neked a chated, hogy ne láttad volna azt az egy sor do-t amire válaszolnod kellet volna. Lényegében válaszoltál is, csak részben, ezzel is időt nyerve magadnak. Az item áthúzás meg mesébe illően pont akkor történt, amikor felbukkant a képernyőn a haverod. Egy perc időhúzás után, beírtad do-ba hogy hol is van az antik nálad. Ekkor Lowie egyből el is vette, de valami oknál fogva ez is 13 másodpercig tartott, ami bőven túllépi már az invetorbyból való kikeresés és átadás idejét.

A bizonyítékok alapján nem derül ki, hogy Theo tényleg besegített volna ebben vagy nem is tudta, hogy társa még nem adta át az antikot és rejtélyes módon pont akkor fogja amint ő felbukkan. Így őt nem illeti szankció a szerveren. Ellenben, Casper egy hónapos kitiltást kapsz a szerverről RP húzás és NonRP végett.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.