Louvell Bishop jelentkezése a Redline Auto Servicebe

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

southie

Lelkes fórumhasználó
2019. 12. 23.
361
2 914
V4 karakter
Terrion Barr
g6ihL4y.png

Teljes neve:
< Louvell Bishop. >

Születési helye, ideje:
< Brooklyn, 06.09.1989. >

Édesanyja lánykori neve:
< Jasmine Oakwood . >

Jelenlegi lakcíme:
< Las Venturas Hevirtont Motel, 13/B. >

Hány éve él a városban?:
< Lassan öt éve élek a városban >

Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Véleményem szerint a fizikai munka jobban állna nekem mint a jelenlegi. Az előző munkahelyemen egy kis irodában ücsörögtem egész nap, mindenkinek kell egy kis változatosság. >

Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Ahogy fentebb is említettem testalkatom miatt jól bírom a fizikai munkát. Sokáig tudok egy-egy dologra fókuszálni, illetve tanulékony is vagyok. >

Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Még nem dolgoztam. >

Előző munkahelye(i):
< Még Brooklynban egy helyi étteremben voltam felszolgáló. Las Venturasba költözésem után egy könyveléssel foglalkozó cégnél munkálkodtam. >

Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Természetesen igen. >

A jelentkező nyilatkozata:

Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.

Jelentkező Aláírása:

< Louvell Bishop. >

dmbg9Hw.png

Játszott perceid:
< 6698 perc.>

Eddigi frakcióid:
< - >

Jelenlegi frakciód:
< - >

Mióta RP-zel?:
< Most lesz egy éve, hogy elkezdtem RPzni, de ez idő alatt elég sok tapasztalatot szereztem.>

Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Nem voltam még legális frakcióban és kiszeretném próbálni magamat ebben az RP stílusban is, elsősorban ezért. >

Miért pont téged válasszunk?:
< Rengeteg szabadidővel rendelkezem, és szeretnék fejlődni az ilyen fajta RP terén. >

Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
eNcU2DY.png
>

Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
re7z69O.png
>

Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
eHorXZu.png
>

Voltál-e már szerelő?:
< Nem még nem voltam.>

Mennyi idős vagy?:
< Tizenöt éves vagyok.>

Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 2019-12-14 11:23:17 >

Használsz-e TS3-at?:
< Természetesen.>

Használsz Facebook fiókot?:
< Természetesen.>

Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Két-három órát, de ez idővel változni fog.>

Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Inkább délután, estefelé.>

Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< Inkább a második opciót tudnál teljesíteni. >

Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Csáó, Samunak hívnak, Vácon élek születésem óta. Most kezdtem a középiskolát magyar-irodalom szakon. Kilenc éve focizok, lassan egy éve játszom az Újpest csapatában. Szintén egy éve kezdtem a játékot az SGS szerverein, ez az egy év alatt kitapasztaltam mindent a szerveren, jót és a rosszat is. Inkább a banda RPben helyezkedtem el. >

Pici gyilok

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
497
242
23
V4 karakter
Frank Hooren
LV karakter
Pietro Hooren
Szia nekem a lapod anyira nem jött be de azért sok sikert kívánok a további akban.

Brian

Fórum Császár
Very Important Person
Támogató
2019. 01. 10.
1 824
965
LV karakter
Brian Taylor
V2 karakter
Brian Taylor
Gratulálunk, a lapod elnyerte a vezetőség tetszését, ezért továbbjutottál a TS meghallgatásra. Időpontja: 2020.10.19. 18:00 - Redline Váró.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben tagfelvételkor a lapod elfogadásra kerül, és az ott megadott időpontban nem tudsz megjelenni a TS meghallgatáson, sajnos új időpontot nem áll szándékunkban adni, így nem kerülhetsz be a frakcióba. Legközelebb, újra kell próbáld a felvételt.

• Tetszik
Reactions: southie
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.