Játékbeli, és fórum neved:
A szerveren Louise R Cortez a becsületes nevem.
Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
A regisztrációm még V1-re tehető, 2013-ban hoztam létre a jelenlegi karakterem. 2013-tól egészen 2017 tavaszáig aktivan játszottam, majd egy kis kihagyás után 2018 szeptemberében tértem vissza a SeeMTA-hoz. Fórumot pedig mindvégig használtam napi rendszerességel.
Miért szeretnél globális moderátor lenni?
Régi időkben több mint másfél évig voltam globális moderátor és nagyon élveztem csinálni, illetve szeretek az embereknek segiteni.
Miért pont téged válasszunk?
Csapatjátékos vagyok, ami szerintem az élet minden területén elengedhetetlen. Mindig próbálom a tőlem telhető maximumot nyújtani. Az aktivitásommal sincs probléma, mivel akár telefonon akár gépen is rá tudok nézni a fórumra.
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Pontosan ezt nem lehet meghatározni. De ha számszerűsíteni kell akkor 3-4 órát tudok mondani. Általában óránként megnézem, hogy mi történt a fórumon.
Mutasd be a referenciáidat:
Fórum moderátor voltam több mint másfél évig, a szerveren sosem töltöttem be sem adminisztrátori, sem adminsegéd feladatkört.
Több mint 5 év NNI leaderséget tudhatok magam mögött egy nagyobb szünettel. Korábban a rendőrségben voltam és egészen hadnagyig jutottam el v1-ben Clyde alatt. Büszke vagyok a Cortez család tagságomra is.
Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Természetesen, használom is napi szinten.
Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Első körben, bármilyen kérdés megválaszolásában, probléma megoldásában segítenék nekik. Megmutatnám a fórum szabályzatot illetve annak alapvető működését és célját, majd a fontosabb részlegeket (panaszkönyv, unban) illetve azon belül leírásokat, ezek mellett útmutatást adnék a minták alapvető használatára is, mely a fórum szinte minden területén felbukkan.
Ismeretséged a csapaton belül?
A csapat többségét ismerem NNI által.
Mesélj magadról.
Ricsi vagyok, de a szerveren sokan Louisenak hívnak. Az egyetem mellett a bank szektorban dolgozok és pár hónap múlva végzek az egyetemmel és közgazdász diplomát szerzek. Szabadidőmet ha tehetem akkor a barátaimmal töltöm és mellette eljárok napi rendszerességel edzeni.
Az MTA-val 2013 környékén ismerkedtem meg. Legrosszabb tulajdonságom, hogy ami a szívemen az a számon. Jó tulajdonságom, hogy nehezen tudnak felidegesíteni és segítőkésznek tartom magam.
Köszönöm, hogy elolvastad a lapom.