Louis Feldmann jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

attie77

Újonc
See Game Helpdesk
v2
2022. 01. 03.
70
12
V4 karakter
Orsuliak Attila
LV karakter
Michael Jobs
V2 karakter
Louis Feldmann

IC Rész:

Teljes neved:
< Louis Feldmann>

Születési helyed, Ideje:
< Los Santos. 1978.12.27 >

Mutatkozz be kérlek pár mondatban! (legalább 5 mondat kötelező!)
< Louis vagyok egy igazán megbízható személy akinek nagy a terhelhetőségi szintje. Városban élek egyedül, különböző forrásokból tartom fent magam. Az emberekkel egész jól megtalálom az összhangot így sok panasz nincsem rám. >

Hol dolgoztál eddig/Milyen referenciáid vannak?
< Autószerelő voltam az SCCS-ben ott szereztem egy kis vagyont majd továbbléptem. Utána rendőrakadémiára jártam, de nem nagyon jött be ezért otthagytam, régebben vadásztam majd kidobónak álltam be. >

OOC Rész:

Életkorod:
< 18 >

Mutatkozz be nekünk pár mondatban [Minimum 5 mondatot írj!]:
< Attila vagyok Szlovákiában élek villanyszerelőnek tanulok és szerintem el is tudok benne majd helyezkedni, többrészt megtalálom az emberekkel az összhangot, bár nem vagyok túlságosan beszédes. >

Miért téged válasszunk ?
< Régebben voltam a frakcióban nem volt rám panasz ott voltam mikor kellettem, iskola váltáskor nem voltam aktív emiatt kerültem ki. Szerintem újra helyt tudnék állni, és új embereket megismerni, barátságokat kialakítani. >

Miért jelentkeztél Hozzánk és mi a célod a frakcióban?
< Unalmasnak tartom a civil életet a szerveren, mivel nincsenek interakciók így nincsenek RP szituációm sem. Emiatt szeretnék bekerülni, hogy kiszínesítsem a játékélményt. >

Naponta átlagosan mennyi időt töltesz a szerveren és ebből mennyit tudnál a frakcióra fordítani ?
< Hétköznaponként 3-4 órát. hétvégére 2 órát mondanék de ez változó. A frakcióra szerintem az elegendő időt rá tudnám fordítani. >

Volt már jail-ed? [UCP képet csatolj]:
< >

Rendelkezel Ts3-mal és mikrofonnal, valamint aktívan használod azt?
< Igen, általában nem használom, de ha kell akkor igen. >

Mióta vagy jelen az RP világában ?
< 2021 decemberében kezdtem. Voltak nagyobb kihagyásaim, de igyekszek fenntartani az érdeklődési köreimet. >

Név váltásaid: [UCP Képet Csatolj!]:
< >

Jelenlegi játszott perceid: [UCP Képet Csatolj!]:
< >

Előző frakcióid és távozásod oka?
< SCCS- playerhiány miatt hagytam ott. SCTVE- megszűnt, NAV- kiléptem. Rajna- playerhiány miatt léptem ki. >

Aláírás: Feldmann

Niight

Barangoló
Támogató
2020. 05. 21.
95
107
18
Eger
V4 karakter
Navarro Norbert
LV karakter
Norbert Borislaw
V2 karakter
Norberto Cannavaro
Tisztelt Louis Feldmann!
Éttermünk vezetősége átolvasta jelentkezési beadványát, és közös megbeszéléssel arra a döntésre jutott, hogy elfogadja jelentkezését éttermünk köreibe. Várjuk az étterembe egy szóbeli elbeszélgetésre!

Kérem előtte mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail címünkön kersztül: little-italy-ristorante@allaskereso.hu

((Keress fel egy Leadert TS-en, vagy fórumon privát üzenetben!))

Kelt: Los Santos, [2024.11.02.]
Étterem vezető aláírása: Norberto Cannavaro

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.