- 2022. 01. 03.
- 70
- 12
- V4 karakter
- Orsuliak Attila
- LV karakter
- Michael Jobs
- V2 karakter
- Louis Feldmann
IC Rész:
Teljes neved:
< Louis Feldmann>
Születési helyed, Ideje:
< Los Santos. 1978.12.27 >
Mutatkozz be kérlek pár mondatban! (legalább 5 mondat kötelező!)
< Louis vagyok egy igazán megbízható személy akinek nagy a terhelhetőségi szintje. Városban élek egyedül, különböző forrásokból tartom fent magam. Az emberekkel egész jól megtalálom az összhangot így sok panasz nincsem rám. >
Hol dolgoztál eddig/Milyen referenciáid vannak?
< Autószerelő voltam az SCCS-ben ott szereztem egy kis vagyont majd továbbléptem. Utána rendőrakadémiára jártam, de nem nagyon jött be ezért otthagytam, régebben vadásztam majd kidobónak álltam be. >
OOC Rész:
Életkorod:
< 18 >
Mutatkozz be nekünk pár mondatban [Minimum 5 mondatot írj!]:
< Attila vagyok Szlovákiában élek villanyszerelőnek tanulok és szerintem el is tudok benne majd helyezkedni, többrészt megtalálom az emberekkel az összhangot, bár nem vagyok túlságosan beszédes. >
Miért téged válasszunk ?
< Régebben voltam a frakcióban nem volt rám panasz ott voltam mikor kellettem, iskola váltáskor nem voltam aktív emiatt kerültem ki. Szerintem újra helyt tudnék állni, és új embereket megismerni, barátságokat kialakítani. >
Miért jelentkeztél Hozzánk és mi a célod a frakcióban?
< Unalmasnak tartom a civil életet a szerveren, mivel nincsenek interakciók így nincsenek RP szituációm sem. Emiatt szeretnék bekerülni, hogy kiszínesítsem a játékélményt. >
Naponta átlagosan mennyi időt töltesz a szerveren és ebből mennyit tudnál a frakcióra fordítani ?
< Hétköznaponként 3-4 órát. hétvégére 2 órát mondanék de ez változó. A frakcióra szerintem az elegendő időt rá tudnám fordítani. >
Volt már jail-ed? [UCP képet csatolj]:
< >
Rendelkezel Ts3-mal és mikrofonnal, valamint aktívan használod azt?
< Igen, általában nem használom, de ha kell akkor igen. >
Mióta vagy jelen az RP világában ?
< 2021 decemberében kezdtem. Voltak nagyobb kihagyásaim, de igyekszek fenntartani az érdeklődési köreimet. >
Név váltásaid: [UCP Képet Csatolj!]:
< >
Jelenlegi játszott perceid: [UCP Képet Csatolj!]:
< >
Előző frakcióid és távozásod oka?
< SCCS- playerhiány miatt hagytam ott. SCTVE- megszűnt, NAV- kiléptem. Rajna- playerhiány miatt léptem ki. >
Aláírás: Feldmann