- 2021. 10. 01.
- 569
- 1 144
- 17
- LV karakter
- louie wuhan
Neved:
< Louie Wuhan >
Panaszra tett Admin neve:
< Mafla >
Panasz oka:
< Indokolatlanul adott utolsó esély. >
Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Megjegyzés:
< Először is, Szeptember elején talán, Mafla odajött, és elkért tőlem 4 napi napilogot, amiben állítása szerint olyan durva FUN történt, hogy megér 600 perc adminjailt, nem kaptam adminjailt, helyette utolsó esélyt kaptam a szerveren, (akkor ez 4db adminjail volt, és 2db kitiltás, amiből az egyik Kon által fel lett oldva, mert nem voltam utolsó esélyes.) Már akkor se értettem, mivel FUN adminjailem úgy tudom nem volt a szerveren, legalábbis UCP-n nem volt, pontosan nincsen már meg a log, amikor elkérte tőle a napilogokat, mivel az elmúlt 2 napomról van valamiért csak napilogom. Amikor kijelentette, hogy utolsó esélyes vagyok, én arra gondoltam, hogy az számít nála utolsó esélynek, ha én FUN-ért kapok adminjailt a közeljövőben. Vigil kitiltásának lejárata után úgy tudom, nem volt olyan egyezség, hogy rám örökös kitiltás kell kerüljön, ha adminjailt fogok kapni, viszont pár napja kaptam egy adminjailt, mivel gyár után kilőttem egy SD-s autó kerekét, hozzáteszem, hogy nem akartam kárt tenni, ezért mikor Zeli odajött, mondtam, hogy kifizetem, vagy adok kártyát, mert nem állt szándékomban kárt tenni az autóba, nem fogadta el, ezért kaptam érte adminjailt. Mai nap bankrablás után meghaltam, afkoltam, majd míg afkoltam, Mafla kirakott utolsó esély eljátszva indokkal, majd kaptam tőle egy privát üzenetet forumon, hogy mi miatt történt a dolog. Volt tegnap egy olyan, hogy jött felénk egy pajzsos SEB-es (teljesen egyedül tartotta a pajzsot, 4-5 felfegyverkezett illegálossal szemben, és folyamat teljesen dodgeolta a lövéseket a pajzs miatt, ez is elég érdekes volt.) én pedig megütöttem 2-3x, lett is hívva admin, viszont azt még ott a bankban lerendeztük, és mondta az admin, hogy több ilyen ne legyen, és folytathattuk az RP-t. Röviden ennyi történt, és ezért nem értem, hogy miért kaptam utolsó esélyt, ha az UCP-m nem egy vészes, szerintem biztosan játszik olyan játékos, akinek ennél csúnyább.. >
Utoljára szerkesztve: