3-an voltunk technikailag, Én, Lenard, és Sven. A rablók ketten. Illetve Sven mellett volt még egy vagy két ember aki egyedül volt ott másik kocsival, egyikük látszik is a képen. A karakterem füves cigi hatása alatt volt, én pedig úgy gondoltam hogy ha kocsiban vagyok akkor gyorsabban el tudok menekülni a lábon mászkáló rabló elől, legfeljebb a kereket kilövik és ott ragadok, kirabolnak. Ilyen téren elismerem hogy nem teljesen korrekten cselekedtem. Sven barátom akartam megnézni hogy hogyan van, azért gurultam el mégegyszer arrafele. A rendszámot már korábban is láttuk amikor csak arra gurultatok, nem akkor olvastuk le amikor visszagurultunk, Sven is látta, illetve Lenard barátom hívott rendőrt míg én gurultam a kocsival, meg mások is voltak akik rendőrt hívhattak. A rablás helyétől kb 200 méterre parkolt egy rendőrautó amihez kimentem utána és már Sven és egy másik karakter is ott voltak jelentést tenni. Én hívásom el sem fogadta senki egyébként. Azért nem mentünk messzire kocsival "menteni az életünket" mert a barátunkat akartuk még utána megnézni jól van-e, pláne hogy az ő autójában voltam.
Természetesen amennyiben nem ért az érvelésemmel együtt a döntéshozó, leülöm a büntetést PG végett.