Elutasítva Lother Robert - Tranes By Marvin

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Robikawagyok

Újonc
2020. 01. 02.
11
12
LV karakter
Lother Robert
V2 karakter
Veronica Sahin
zoldlogo.png

Neved:
< ha jól emlékszem Lother Robert >

A ban időpontja:
< 2018.11.15 >

A ban időtartama:
< 2030.12.31 >

Neve, aki bannolt:
< Admin Tranes By Marvin >

A ban oka:
< Farmmal való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Üdv mindenki aki olvassa ezt az ub-t szóval ez a farmmal való átverés úgy volt hogy kihirdettem a farmom hogy bérbe kiadó és rá is csapott egy player akit ismertem és kifizette minden elmentem onnan és gondoltam megviccelem bementem és elvettem tőle a jogot és vártam hogy keressen hogy nemjó a farm stb csak akkor már admin gettelt oda magához mondtam az adminnak vissza adom a jogot és a pénzt felét is vissza adom csak ne kapjak bann de akkor már megkaptam és azért szeretnék vissza menni a szerverre mert sokat játszottam rajta sok ismerősöm volt és sokat rp-ztünk és mikor mondják spanok hogy ilyen autót vett olyan autó stb kicsit szarul esik hogy ott volt a vagyonom és nem játszhatok velük tovább és más emberek ennék nagyobb bannokért kapnak ub-t nem egy farmmal való átverésért szóval légyszives had játszak újra a szerveren. a player nevemre nem emlékszem valami Robert volt csak nemtudom hogy Lother Robert vagy Smith Lother Robert vagy Smith Robert vagy nemtudom de a felhaználó nevem az robikawagyok volt tuti

és még annyi hogy tegnap vettem egy új gépet és ma csináltam egy új karaktert és multiacc miatt kaptam most bannt és mondták adminok hogy irjak a regi accomra egy ub hátha elfogadják mert csak egy farmmal való átverésre már rég megkelett volna kapjam mivel ez már 1 éve volt és majd minden héten megirom az ubt https://imgur.com/a/0yi2qQ5 ez a mostani bann amit ma kaptam a multiacc miatt mert nemtudtam hogy ilyet nem lehet de a réggi accomra szeretném az ub és megcsinálom serial váltás és akkor nem lesz már semmi gond meg igerem több ilyen nem lesz
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.