Elutasítva Lother robert - Marvin

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Robikawagyok

Újonc
2020. 01. 02.
11
12
LV karakter
Lother Robert
V2 karakter
Veronica Sahin
Info
zoldlogo.png

Neved:
< Lother Robert >

A ban időpontja:
< 2018/11/15 19:43:56 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< admin Tranes By Marvin OR] >

A ban oka:
< Farmmal való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Üdv mindenki aki ezt olvassa.Szóval 2018/11/15 kor megtörtént ez a bann. A bank előtti nap vettem egy farmot és gondoltam eladom vagy is kiadom bérbe csak akkor nem tudtam hogy működik ez meghírdettem felhívtak és megeggyeztem egy playerrel az árat már nemtudom de ki fizetett minden okes volt elmentem horgászni ha jól emlékszem és gondoltam vissza nézek már mert aki megvette a farmot azt ismertem és gondoltam meg viccelem kicsit bementem a farmra és elvettem a jogot és vissza mentem pecázni mert azt gondoltam hogy ts en felkeres az illető és nevetünk egy jót csak admin ügy lett belőle és hiába vissza adtam a jogot meg a pénzből is adtam vissza bannt kaptam sajnos.Ezt az egészet nem így akartam hogy egy bannt legyen egy tréfának akartam az egészet mert ismerősöm volt. Nagyon sajnálom az egészet mivel jókat rp-ztem sok emberrel benne voltam a rednecks vagy redneck be autóm mindenem megvolt és sok barátom volt a szerveren és eltelt egy év úgy gondolom mindenki megérdemel egy esélyt és nekem ez az első ilyenem . Köszönöm hogy végig olvastad. Ja és annyi kimaradt hogy nekem az is megfelelő ha mindenem elveszik vagy újra kell regisztrálnom csak had mehessek vissza a barátaimhoz rp zni és még annyi hogy a nevem ne haragudjatok nem tudom pontosan 1 év alatt elfelejtettem szerintem meg a jelszavam is de szerintem Lother Robert volt . Köszönöm /COLOR] >

Utoljára szerkesztve:

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Még sajnos nem tudok adni UB-t.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.