Loris Horan->Ray Castro (helyette) [kfer]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ravenmaister

Barangoló
2023. 04. 23.
77
28
V4 karakter
Raven Garcia
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Loris Horan

Panaszra tett személy InGame neve:
Ray Castro

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Forgalmas helyről való rablás, rablás után el lőtte mindkét lábam

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
kfer kérésére

kfer

Nem én kések, a világ siet.⏳
SzerverAdmin
v4
2019. 12. 21.
168
839
Budapest
V4 karakter
Alexander G Escobar
Helló, várom Ray Castro válaszát 24 órán belül.

• Fire
Reactions: bxrnii.

aRay

Újonc
2023. 05. 31.
36
18
Debrecen
V4 karakter
Floyd Avery
Csáo. Ott kezdeném, hogy álltam a dombon, te meg random elkezdted kinyitni a kocsin lévő összes ajtót, amit nem is értek. A másik, hogy volt már ehhez hasonló ügy, ahol ugyan ez volt a lényeg. Direkt csak rád tartottam, nem szálltam ki. Tudok mutatni erről is bizonyítékot, amint egy admin mondta, hogy ez nem szabálytalan. A láblövést pedig azért kaptad, mert szerintem teljesen Nonrp-s az, hogy rád van tartva a fegyver, te pedig elkezdesz röhögni, mert nem volt nálad semmi ráadásul, csak animba estél, nem lettél megölve ami ha jól tudom nem szabálytalan. https://pastebin.com/AXLppzyP

kfer

SzerverAdmin
v4
2019. 12. 21.
168
839
Budapest
V4 karakter
Alexander G Escobar
Csao, ha nyitogatja így az ajtódat és nagyon zavar akkor írj adminnak. Egyébként ahol te ki tartottad rá a fegyver, az teljes mértékben forgalmas hely, értem, hogy nem kirabolni akartad ott helyszínen, inkább elvinni és úgy kirabolni, de ez így is forgalmas.
Csak nézz körül, ez egy 4 sávos autópálya és ahol ti álltok az egy kajálda vagy akármi, itt azért nagyon sok ember megfordul, attól hogy a szerón nem volt ott senki, attól még ez egy ilyen hely, nem fogsz előkapni egy tec9 -et és bekényszeríteni az autóba egy személyt pár ezer $ ért cserébe.

Az pedig hogy lábon lövöd azért mert ő nevetett, megint azt tudom mondani, hogy hívj admint, egyértelműen pg(erről szeretnék egy logot kéreni), nem nonnal kell rá válaszolni és ellőni mind a két lábát rablás után ami rablás utáni ölésnek minősül.

Az előrpre kitérve, a barátod elküldte és közel nem azok történtek amiket ti megbeszéltetek, legközelebb jó lenne tartani magatokat hozzá és részletesebben kifejteni a dolgokat benne.

A logot pedig várom akkor válaszodban.

• Tetszik
Reactions: Edwike és Lac

aRay

Újonc
2023. 05. 31.
36
18
Debrecen
V4 karakter
Floyd Avery
Már fent a dombon beakartam volna ültetni, csak nem állt meg. Ilyenre meg nem szoktam hívni admint, amúgy is szerintem a haverjával lehetett ott, csak ő elszaladt. Úgy voltam vele, hogy úgyis vissza fog menni és segít neki.
Itt a log az előrp-ről: https://pastebin.com/cBRGL4FK
Ez pedig a kép, ahol megbeszéltük a változást:

kfer

SzerverAdmin
v4
2019. 12. 21.
168
839
Budapest
V4 karakter
Alexander G Escobar
Arról szeretnék logot kérni hogy, Loris_Horan kinevetett rablás közben.

ravenmaister

Barangoló
2023. 04. 23.
77
28
V4 karakter
Raven Garcia
Miután beültett az autóba, Taylen haverjáért elmentünk Bayside-ra, honnan tudta, hogy ott van? Telefonos beszélgetés és a rablás ideje nem egyezik, ha jól nézem. -Loris_Horan

aRay

Újonc
2023. 05. 31.
36
18
Debrecen
V4 karakter
Floyd Avery
Miután beültett az autóba, Taylen haverjáért elmentünk Bayside-ra, honnan tudta, hogy ott van? Telefonos beszélgetés és a rablás ideje nem egyezik, ha jól nézem. -Loris_Horan

[2024-07-10 16:00:58] [Output] : >> Ray Castro rátartja Loris-ra a fegyvert.
[2024-07-10 16:01:03] [Output] : Ray Castro mondja: Gyerünk.
[2024-07-10 16:01:10] [Output] : *** Ray Castro bezárta egy BMW 5 series e60 ajtaját.
Amikor bezártam, egyből írtam Taylen-nek.

kfer

SzerverAdmin
v4
2019. 12. 21.
168
839
Budapest
V4 karakter
Alexander G Escobar
Jó, küldd el légyszíves a napi logodat hogy át lássam az egészet, hogy miért is nevetett és hogy mikor.

kfer

SzerverAdmin
v4
2019. 12. 21.
168
839
Budapest
V4 karakter
Alexander G Escobar
Loris Horan, attól hogy nálad nincs semmi, nem kell a rablókat kinevetni miatta, ezzel is hergelni a fegyverest, ilyenkor inkább az a helyzet hogy csöndben levárod amíg lezajlik és örülsz hogy túlélted, ez a kinevetés erősen pg, szóval ez miatt 180perces PG + NonRP jailt fogsz kapni.

Ray_Castro, ez pedig ahol elraboltad forgalmas hely, plusz a végén még lábon is lőtted, amit tilt a szabályzat, ez rablás utáni ölésnek minősül.
300perc lesz a büntetésed forgalmas helyen való rablás és rablás utáni ölés végett.

Edit: Loris Horan büntetését még kiegészítem egy nonrp jailel, az ajtó nyitogatások végett. Teljesen nonrp odamenni egy teljesen idegen emberhez aztán kinyitogatni minden egyes ajtaját csak úgy.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.