Lorenzo Memphis -> Zdravko Dragan, Javier Vazquez, Kosta Zoric, Kevin Nordin [Hordás]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

hmd5g

Írnok deák
Támogató
2021. 07. 24.
567
227
V4 karakter
Lorenzo Memphis
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Lorenzo Memphis

Panaszra tett személy InGame neve:
Zdravko Dragan, Javier Vazquez, Kosta Zoric, Kevin Nordin

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG, nem tudom honnan gondolták hogy rendvédelmis vagyok, illetve mi alapján kezdtek el darálni egy random civil autót amire villogó sem volt még felrakva. Nem láttam őket én sem eddig ,és ők sem engem. Alaptalanul lettem letúrva általuk. Egyszer sem köröztem vagy találkoztam velük szóval jogtalannak tartom az egészet.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nem szeretek PK-t írogatni, de nem tudtuk ingame intézni, mert lelépett a társuk.

cs4ba

Ain't twenty-v-one, it's one-v-twenty
2019. 08. 01.
76
269
18
V4 karakter
🇯🇵rokuro.yori🗣
LV karakter
🇹🇷ylli.hassan🔥
Szia! Kicsit sem feltűnően fordultál utánnunk, felháborodást nem értem, ennél jobban rá sem tapadhattál volna egy Demonra amit kettő heli követ.
Nyitott vagyok TS megbeszélésre.

user546131

Újonc
2023. 10. 13.
45
459
A TS dolgot én is támogatom, jogtalannak tartom az egészet. Olyan feltűnően fordultál ránk, hogy majdnem felborult a járműved, ezzel megszegve a kreszt is.

• Vicces
Reactions: ReWeR és Szaby00

kotii.

Újonc
2022. 12. 18.
70
362
V4 karakter
Bela Svaf
LV karakter
Ana Vos
Csáó! Szerintem ennél feltűnőbben nem is tudtál volna utánunk fordul, azt, hogy lőttünk rád jogosnak gondolom. TS-en szívesen beszélgetek.

• Vicces
Reactions: ReWeR és Szaby00

hmd5g

Írnok deák
Támogató
2021. 07. 24.
567
227
V4 karakter
Lorenzo Memphis
Régen sem lehetett ilyet csinálni, és tudtommal most sem. Semmi 100%-os információtok nem volt arról, hogy rendvédelmis vagyok csak a zöld színe az autónak. Ablakok sötétek, átlátni sem lehet rajtuk szinte, sőt olyan távlatban sem nagyon voltunk ahol megtudtátok volna állapitani hogy egy maszkos ember ül a kormány mögött. Ha gyárba befutnak emberek, és kint rendvédelmisek körözgetnek akkor őket sem lövitek le ameddig nem raknak villogót vagy mutatják meg magukat. A ráfordulás pedig bárki, és bármilyen civil lehetett volna én speciel azért fordultam rátok mert láttam egy démont, és korábban körözött démont dobott fel a chatem. Megnéztem az-e, és kiderült miután rám lőttetek hogy az. Mégegyszer hozzáteszem, hogy ráfordulni bárki rátok fordulhat nem elég indok arra, hogy 4-en kiszálljatok és letúrjátok a fejemet.

user546131

Újonc
2023. 10. 13.
45
459
Az IC karakterem stresszhelyzet alatt volt. Olyan manővert hajtottál végre ami teljesen ledobta az álcádat. Ezt IRL nem csinálod meg csak kedvtelésből. Nincs több hozzáfűzni valóm.

• Tetszik
  • Fájdalmas
Reactions: Az atya és kotii.

cs4ba

2019. 08. 01.
76
269
18
V4 karakter
🇯🇵rokuro.yori🗣
LV karakter
🇹🇷ylli.hassan🔥
Régen sem lehetett ilyet csinálni, és tudtommal most sem. Semmi 100%-os információtok nem volt arról, hogy rendvédelmis vagyok csak a zöld színe az autónak. Ablakok sötétek, átlátni sem lehet rajtuk szinte, sőt olyan távlatban sem nagyon voltunk ahol megtudtátok volna állapitani hogy egy maszkos ember ül a kormány mögött. Ha gyárba befutnak emberek, és kint rendvédelmisek körözgetnek akkor őket sem lövitek le ameddig nem raknak villogót vagy mutatják meg magukat. A ráfordulás pedig bárki, és bármilyen civil lehetett volna én speciel azért fordultam rátok mert láttam egy démont, és korábban körözött démont dobott fel a chatem. Megnéztem az-e, és kiderült miután rám lőttetek hogy az.
Fogalmunk sem volt egyébként, hogy te rendvédelmis vagy viszont, ha már eleve üldözve vagyunk helik által és igy követsz, rád lövünk IRL is stressz helyzetben minimum feléd lövünk párat, egyébként nem haltál meg ahogy láttam és mi utánnad sem mentünk, tovább lőni pullozva vagy bármi hasonló.

hmd5g

Írnok deák
Támogató
2021. 07. 24.
567
227
V4 karakter
Lorenzo Memphis
Fogalmunk sem volt egyébként, hogy te rendvédelmis vagy viszont, ha már eleve üldözve vagyunk helik által és igy követsz, rád lövünk IRL is stressz helyzetben minimum feléd lövünk párat, egyébként nem haltál meg ahogy láttam és mi utánnad sem mentünk, tovább lőni pullozva vagy bármi hasonló.
Ha fogalmatok sincs hogy rendvédelmis vagyok, de lőttök az már nem szimpla MG.
Az IC karakterem stresszhelyzet alatt volt. Olyan manővert hajtottál végre ami teljesen ledobta az álcádat. Ezt IRL nem csinálod meg csak kedvtelésből. Nincs több hozzáfűzni valóm.
Mi sem lőhetünk stresszből civileket soha, ha lövünk akkor egyből durran az AJ, mindenki a szerveren igy vezet alapjáraton, szóval irreális fordulásnak sem nevezhető játék szempontjából a fordulásom.

cs4ba

2019. 08. 01.
76
269
18
V4 karakter
🇯🇵rokuro.yori🗣
LV karakter
🇹🇷ylli.hassan🔥

Mi sem lőhetünk stresszből civileket soha, ha lövünk akkor egyből durran az AJ, mindenki a szerveren igy vezet alapjáraton, szóval irreális fordulásnak sem nevezhető játék szempontjából a fordulásom.
Nem volt cél, hogy meghalj közelsem, elrémiszteni szerettünk volna onnan, de továbbra is tartom magam a TS megbeszéléshez, akár holnap.

hmd5g

Írnok deák
Támogató
2021. 07. 24.
567
227
V4 karakter
Lorenzo Memphis
Elrémiszteni szó kissé túlzás szerintem arra, hogy négyen rám daráltok m4-ekkel. TS-re meg nincsen időm se konkrét időpontom, egyszerűbb itt levezetni az ügyet. Értem, hogy kedvező lenne nektek a TS, de pont azért mellőzném is mert nincsenek maradandó érvek hanem csak szóbeli érvek.

• Hűha
Reactions: cs4ba

cs4ba

2019. 08. 01.
76
269
18
V4 karakter
🇯🇵rokuro.yori🗣
LV karakter
🇹🇷ylli.hassan🔥
Elrémiszteni szó kissé túlzás szerintem arra, hogy négyen rám daráltok m4-ekkel. TS-re meg nincsen időm se konkrét időpontom, egyszerűbb itt levezetni az ügyet. Értem, hogy kedvező lenne nektek a TS, de pont azért mellőzném is mert nincsenek maradandó érvek hanem csak szóbeli érvek.
Könnyebb lenne ott helyben megbeszélni de rendben akkor írjunk könyveket, nincs ellenemre ez az útsem. Nem tudom, hogy mindenki rádlőtt-e viszont M4 el biztos nem, az elrémisztés szó szerintem teljesen helyénvaló, nem a halálodra irányult hanem az elkergetésedre ha igy esetleg jobban hangzik láttad, hogy a heli minket szeretne követni mivel senki más nem volt az alagutban egyből utánnunk jöttél ha nagyobb távolságot és kevesebb feltűnéssel csináltad volna, akkor azt mondanám teljesen jogos lenne.

user546131

Újonc
2023. 10. 13.
45
459

Ez egy Roleplay szerver, ahol valósághű dolgokat tapasztalhatsz. Akkor sem csinálsz ilyet kedvtelésből.

hmd5g

Írnok deák
Támogató
2021. 07. 24.
567
227
V4 karakter
Lorenzo Memphis
Ez egy Roleplay szerver, ahol valósághű dolgokat tapasztalhatsz. Akkor sem csinálsz ilyet kedvtelésből.
Nem tudom miért azzal foglalkozunk, hogy én miért fordulok rátok amikor teljesen random elkezdtetek darálni ok nélkül. Kicsit sem valósághű ledarálni civileket amint mondtátok, csak "elrémiszteni" próbáltatok, de fogalmatok sem volt, hogy rendőr vagy bármi hasonló lennék. Várom az admin válaszát, nem tennék hozzá többet.

• Szomorú
Reactions: cs4ba

cs4ba

2019. 08. 01.
76
269
18
V4 karakter
🇯🇵rokuro.yori🗣
LV karakter
🇹🇷ylli.hassan🔥
Nem tudom miért azzal foglalkozunk, hogy én miért fordulok rátok amikor teljesen random elkezdtetek darálni ok nélkül. Kicsit sem valósághű ledarálni civileket amint mondtátok, csak "elrémiszteni" próbáltatok, de fogalmatok sem volt, hogy rendőr vagy bármi hasonló lennék. Várom az admin válaszát, nem tennék hozzá többet.
Nem lettél ledarálva, erre próbálok rámutatni, hogy NEM lettél megölve ahogy láttam a szemszöged kocsidnak baja nem esett, bár cáfolj meg te ültél benne. Ha mindenféle képp a szankcióra szeretnél pályázni akkor sajnos énsem tudok hozzáfűzni többet, látom nem vagy nyitott TS beszélgetésre sem, egy egyszerű nincs időm válasszal ki is offoltad a megbeszélés lehetőséget, akkor várom én is az admin válaszát. De akármi is lesz a kimenetele próbáld meg ha tudatlanul fordulsz valami után kissé feltűnés mentesebben tenni ha nem tudsz semmit a kocsirol.

hmd5g

Írnok deák
Támogató
2021. 07. 24.
567
227
V4 karakter
Lorenzo Memphis
Nem lettél ledarálva, erre próbálok rámutatni, hogy NEM lettél megölve ahogy láttam a szemszöged kocsidnak baja nem esett, bár cáfolj meg te ültél benne. Ha mindenféle képp a szankcióra szeretnél pályázni akkor sajnos énsem tudok hozzáfűzni többet, látom nem vagy nyitott TS beszélgetésre sem, egy egyszerű nincs időm válasszal ki is offoltad a megbeszélés lehetőséget, akkor várom én is az admin válaszát. De akármi is lesz a kimenetele próbáld meg ha tudatlanul fordulsz valami után kissé feltűnés mentesebben tenni ha nem tudsz semmit a kocsirol.
1. Szinte teljesen TK lett az autó
2. Nem szankcióra pályázok, hanem szabálysértés ellen panaszkönyvet nyitottam mert ott nem tudtuk megoldani.
3. Ünnepi időkben nem nagyon van tervem, és nem is tervezem hogy TS-en beszélgessünk erről, és tényleg nincs időm rá.
4. Egyáltalán nem tartom fairnek, hogy ti végig nyomtátok az RP-t megvolt a lövés, halál és ennyi. Cserébe én 20 percet várhattam kocsi miatt, és az rp részese sem lehettem.

cs4ba

2019. 08. 01.
76
269
18
V4 karakter
🇯🇵rokuro.yori🗣
LV karakter
🇹🇷ylli.hassan🔥
1. Szinte teljesen TK lett az autó
2. Nem szankcióra pályázok, hanem szabálysértés ellen panaszkönyvet nyitottam mert ott nem tudtuk megoldani.
3. Ünnepi időkben nem nagyon van tervem, és nem is tervezem hogy TS-en beszélgessünk erről, és tényleg nincs időm rá.
4. Egyáltalán nem tartom fairnek, hogy ti végig nyomtátok az RP-t megvolt a lövés, halál és ennyi. Cserébe én 20 percet várhattam kocsi miatt, és az rp részese sem lehettem.
Sajnálom, de én is vártam a TKs kocsim miatt 30percet + a szerelés és még hála Istennek csomizva is lett a kocsi ami -1millió kapásbol, a videon nem láttam egyebkent sérülést de elhiszem neked, hogy közel TKs lettél.

Hordas

For The Horde!
2019. 01. 10.
412
650
Szeged
V4 karakter
Jazeel Nash
Sziasztok!
A panaszkönyvet átnézve a döntés a következő:
Nem gondolnám reálisnak ezt az egész helyzetet ami történt, nem kell ilyen esetben kiszállni és elkezdeni lőni a rendvédelmet, főleg úgy hogy nem tudjátok hogy ő valóban rendvédelmis e, de ezt ti is leírtátok hogy nem tudtátok. A manóver az teljesen rendben volt hibát Lorenzo nem követett el. A stresszhelyzetből való lövést pedig nem kell alkalmazni, mert hasonló helyzetekhez fog vezetni.

Régen sem lehetett ilyet csinálni, és tudtommal most sem. Semmi 100%-os információtok nem volt arról, hogy rendvédelmis vagyok csak a zöld színe az autónak. Ablakok sötétek, átlátni sem lehet rajtuk szinte, sőt olyan távlatban sem nagyon voltunk ahol megtudtátok volna állapitani hogy egy maszkos ember ül a kormány mögött. Ha gyárba befutnak emberek, és kint rendvédelmisek körözgetnek akkor őket sem lövitek le ameddig nem raknak villogót vagy mutatják meg magukat. A ráfordulás pedig bárki, és bármilyen civil lehetett volna én speciel azért fordultam rátok mert láttam egy démont, és korábban körözött démont dobott fel a chatem. Megnéztem az-e, és kiderült miután rám lőttetek hogy az. Mégegyszer hozzáteszem, hogy ráfordulni bárki rátok fordulhat nem elég indok arra, hogy 4-en kiszálljatok és letúrjátok a fejemet.
Itt Lorenzo tökéletesen leírja hogy mi volt a probléma azzal amit csináltatok.

Zdravko Dragan, és Kevin Nordin fog ebben a helyzetben szankciót kapni, mivel a videón csak ők ketten láthatóak. A szankció mértéke 150 perc 1 típusú AdminJail lesz számotokra, amit kiosztottam. Ha kérdésetek van keressetek meg privátban. A panaszkönyvet zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.