Lorenzo Justin Zászlós Jelentései [10.28 - 11.03]

Gery0022

Barangoló
2022. 01. 23.
82
12
V4 karakter
Lorenzo Justin
LV karakter
Jackey Jackson
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Lorenzo Justin
Rendfokozat:
Zászlós
Egység főkódja és egységszáma:
A-211
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Damian SimonsŐrmester

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Sophie Tracy
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Típusa: Ford Raptor F150 Rendszáma: AE-El-08
Körözést elrendelő neve:
Lorenzo Justin
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
Rendőrség
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.10.30.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
72.1§ - Segítség Nyújtás Elmulasztása - Magában - (SNEM)​

A körözés kihelyezésének leírása:
A tegnap előtti nap folyamán (2024.10.29) járőrszolgálatot folytattam Xaio Kong Őrmesterrel az A-211-es egységben San Fierro térségben. Mivel ez idő tájban elég sok hívás érkezett, így az egységünk meg is próbált minél többet el is fogadni, valamint a kihívó fél gondját megoldani. Így tettünk egy bizonyos hívással, is, miszerint a Blueberry-ben megtalálható zálogház előtt baleset történt, és ennek okozója nem tett meg minden tőle telhetőt, pár szó után elhagyta a helyszínt. Erre a hívásra az egységünk reagál is, majd nagyjából 3-5 percen belül a helyszínre is érkeztünk. Itt a sértett felvázolta a szituációt, hogy mi is történt pontosan. A történtek megismerése után a szanitéc felszerelésemben található eszközök segítségével megállapítottam, hogy a sérülés, amint a boka környékén, valamint a lábszáron találtam azok csakis egy külső hatás miatt földhöz csapódás okozhatta csak. Miután megállapítottam a sérülés lehetséges okát egyből fel is vittem a szanitéc jelentéseim közé. Ezt követően következett a sérülés ellátása. Ezzel hamar meg is voltam, majd a felszerelésem összepakolása után a hölgy megkért arra minket, hogy amennyiben van rá lehetőség, nézzük már vissza a zálogházat figyelő biztonsági kamera felvételeit, mert azon biztos látható a teljes incidens. Így is tettünk, a nálunk lévő szolgálati tablet segítségével lekértük az aznapi felvételeit az említett kamerának, majd kikeresi azt a részt, ahol megtörtént a baleset. A felvételen tisztán látható volt, hogy egy bizonyos AE-EL-08 rendszámmal rendelkező Ford Raptor kanyarodik be a zálogház parkolója felé, de a manőver közben igaz nem túl nagy sebességgel, de elütötte a hölgyet. Ezt a részét ki is vágtuk a teljes napi kamerafelvételből, majd először a szolgálati tabletemre mentettem le. Ezt követően mivel minden bizonyítékunk meg volt a körözés kihelyezésére, így meg is tettem azt. (Mivel erről nincs hivatalos szabályozás, hogy az ilyen videókat fel kell e tölteni a rendőrségi felhőbe, ezért így egy Hadnagyot kérdeztem meg az esetről. Az ő tanácsára a felvételeket a cserbenhagyás kategóriájában töltöttem fel a felhőbe.) Miután mindennel megvoltunk mi hamarabbi felgyógyulást kívántunk a sértett hölgynek, majd elhagytuk a helyszínt.

Az intézkedés részletes leírása:
A tegnap előtti nap folyamán (2024.10.30) járőrszolgálatot folytattam Damian Simons Őrmesterrel az A-211-es egységben Dillimore térségben. A járőrszolgálat teljesítés közben a rendszerünk bejelzett, miszerint egy körözött autó a Panopciton - SeeRing területeket összekötő útszakaszon van. Ekkor az éppen ott traffipaxos tevékenységet folytató egység rádión jelezte, hogy a helyzetétől pár tíz méterre balesetet szenvedett egy másik gépjárművel. Mivel idő közben a megkapott információk alapján az autó lehet, amire a tegnapi napon én helyeztem ki a körözést. Erre az egységünk emiatt reagált is, majd nagyjából 1-3 percen belül a helyszínre is ért. Amint a helyszínre érkeztünk, meg is érdeklődtem a hölgytől, hogy mi is történt pontosan. Itt elmondta, hogy mi miatt szenvedett balesetet, illetve, hogy az események során megsérült a lába. Mivel egy előállítás során alap jog, hogy egészségügyi ellátást igényelhet a letartóztatásban részesülő fél, így felajánlottam a segítségemet, hogy megnézem mit tudok tenni. Előkaptam a szerelésemet, megállapítottam a sérülés pontos okát, amint a szanitéc ellátási dokumentációba fel is vittem, majd megkezdtem a sérülés ellátását. Miután ezzel megvoltam, tájékoztattam a hölgyet arról, hogy elő fogjuk állítani, legyen kedves a kezeit hátratenni. Ennek egyből eleget is tett, bár nem értett a dolgot, és egyből ezzel a kérdéssel fordult felénk, de közöltük vele, hogy majd minden tisztizásra kerül a kapitányságra való beszállítás után. Miután nem volt egyéb kérdés a helyszínen, a szolgálati autónkba ültettük a hölgyet, majd a Los Santos-i Kapitányságra indultunk vele.

Az egységünk az 1-es kihallgatóban folytatta le az intézkedése további részét. Mivel a beszállítás közben az Őrmesterrel technikai gondokba ütközött, így előkerestem egy hang rögzítésre alkalmas diktafont, majd azt elindítottam. A bemutatkozást követően a jogok tisztázásával kezdtem a kihallgatást. Mivel egyik jogával sem szeretett volna élni a hölgy, így a ruházatátvizsgálással folytattam az eljárást. Az átvizsgálás során semmilyen egyéb illegális tárgy nem került elő, így elkezdtem ismertetni a pontos szituációt: - Miszerint a tegnapi nap folyamán nagyjából fél kilenc tájékán a zálogház pakolója felé tartott, ami során elgázolt egy hölgyet. A gázlást követen csak kiszállt az autóból, majd nagyjából fél perc elteltével vissza is pattan, és elhajtott a helyszínről. Ezt követően a Rendőrség értesítve lett az esetről, ahol a helyszínen a kamera felvételek alapján a megítélésre került a bűnössége, ezáltal körözés lett kihelyezve az autóra. - Miután felvázoltam a hölgynek a dolgot, természetesen elsőre le is tagadta a dolgot, a következőket mondta: - Ő semmilyen formában nem észlelte, hogy elütött bárkit is, csak azért állt meg, mert látta, hogy valaki fekszik a földön. Az állítás szerint rosszul lét miatt kerülhetett a földre a hölgy. - Mivel a tapasztalataim alapján már természetessé vált, hogy a beismerő vallomások esélye elég csekély, így ki is kerestem a tegnap lementett videót amin látszik a teljes baleset, majd ezt a bizonyítékot átadtam a hölgynek. Miután megtekintette újra az előző elméletével állt elő: - A balesethez semmi köze nincs, az csak egy puszta véletlen, hogy pont akkor került a hölgy a földre, amikor ő odaért az autójával. - Ezt követően tudattam a hölggyel, hogy azért ekkora véletlenek nem léteznek. Közöltem vele, hogy még egy bizonyítékot vagyok hajlandó elé tárni, amennyiben annak ismeretében sem ismeri be bűnösségét, abban az esetben nem tudok vele semmilyen enyhítésről tárgyalni. Miután ezt a hölgy tudomásul vette, előkeresem a szanitéc jelentéseim közül azt a képet, ahol az elütött hölgy sérülése látható. Ezt a hölgy kérésére felé is fordítottam, majd elkezdtem neki magyarázni, hogy mi alapján állapítottam meg azt, hogy nem csak egy sima rosszul lét történt. Ekkor a hölgy beismerő vallomást tett: - A balesetet gondatlanságból követte el, semmi szándékosság nem volt benne. Azért szállt ki, mert meg szeretett volna bizonyosodni arról, hogy nem történt halál eset. A helyszínről azért hajtott tovább, mivel túl sok ember jött már akkora oda, és megijedt a nagy tömegtől. Belátta, hogy nem így kellett volna cselekednie, de sajnos a történteken már nem változtathat. - Annak örömére, hogy megnéztem a rendszerben a hölgy előéletét, és mivel csak közlekedési bírságokat találtam ott, így mikor visszamentem gondolkodni kezdtem. Pár perc gondolkodás után arra a döntésre jutottam, hogy igaz, hogy elég nehezen értük el ezt a beismerővallomást, de megtörtént, így emiatt valamint az előéletet összevetve 40%-os enyhítést állapítottam meg mind a pénz bírság mind pedig a börtön büntetés idejére. Ezt követően közöltem a büntetések mértékét, és mivel nem volt több kérdés, így hamarosan meg is kezdtem a rabosítás folyamatát. Az elkövető 2024.10.30-án megkezdte a büntetését, óvadékra kapott lehetőséget, amivel a rabosítást követő percekben élt is.
A rabosítás előtt készült kép:
(A képet készítette: Lorenzo Justin r. Zászlós)

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
11.700$
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
27 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[X] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
---
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
---
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
---
Aláírás:
Lorenzo Justin Zászlós
lablec.png