Lorenzo Justin Zászlós Jelentése [11.11-11.17]

Gery0022

Barangoló
2022. 01. 23.
86
12
V4 karakter
Lorenzo Justin
LV karakter
Jackey Jackson
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Lorenzo Justin
Rendfokozat:
Zászlós
Egység főkódja és egységszáma:
L-211
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
---

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Andrew Kras
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Típusa: Range Rover Rendszáma: OHM-54
Körözést elrendelő neve:
---
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
---
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.11.12.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
114.4§ - Gyilkosság - Hivatalos Személy Meggyilkolása - (GYKH)​
80.1§ - Illegális Töltény Birtoklás - .45 ACP - (ITBK)​
82.2§ - Illegális Fegyver Birtoklás - Engedélyköteles - (IFBK)​

Az intézkedés részletes leírása:
A mai napon (2024.11.12) nagyjából 16 óra 15 perc körül adminisztrációs tevékenységet folytattam a Los Santos-i Kapitányságon Eközben Burns Főhadnagy rádión szanitécet vételezett. Mivel abban az időpontban csak én voltam elérhető szanitéc, így reagáltam is a kérésre. A rádión az az információ jött, hogy egy lőtt sérült ellátásra van szükség. Ekkor a mélygarázsba indultam, majd a LINCOLN-211-es egység egyedüli tagja ként a továbbított jelre indultam. Nagyjából az egység megalakulását követően 3-5 percen belül a helyszínre is érkeztem (Angel Pine erdő). Amint a helyszínre érkeztem előkaptam a felszerelésemet, kesztyűt vettem fel, majd a nálam lévő eszközök és segédeszközök segítségével sikeresen el is láttam a sérültet. Mivel a nem érintettek létfontosságú szervet valamint nem maradt bent egy töltény sem, így további kezelésekre nem volt szükség. Miután az úr kezdett kicsit magához térni a Főhadnagy közölte vele, hogy elő lesz állítva, tegye hátra a kezeit. Így is történt, majd számomra át lett adva a pontos vádak, valamint a történtek gyors magyarázata. Ezt követően mivel nem volt kérdésem a dologgal kapcsolatosan, így a Főhadnagy az autómba segített az urat, ameddig én összepakoltam a felszerelésemet. Végül az előállított személy beszállítása történt meg a Los Santos-i Kapitányságra.
Az előállítás során készült kép:
(A képet készítette: Lorenzo Justin r. Zászlós)
Az egységünk az 1-es kihallgatóban folytatta le az intézkedése további részét. Itt elsőként a jogok tisztázása folyt le, majd pedig az előállított személy személyazonosságának a felkutatása történt. Miután ezzel megvoltam, a fegyver itt került elvételre, majd az eljárás további ideje alatt a kihallgató szobában található asztalon volt tárolva, a tölténnyel együtt. Itt tájékoztattam az urat arról, hogy amennyiben a következő kérdéseimre a tényleges választ hajlandó elmondani, akkor akár annak ellenére, hogy rendőrre lőtt, hajlandó vagyok akár 10%-os enyhítést adni. Ezt tudomásul is vette az úr. Miután ezt túltárgyaltuk az első kérdésemet fel is tettem az úrnak: - Mi történt a helyszínen ? - Miért lőttek az őket igazoltatni akaró rendőrökre ? - Az úr végiggondolta válaszát, majd a következőket mondta: - Nem szerettek volna börtönbe kerülni a fegyverek miatt, és ezt látták a legjobb opciónak. Utólag már belátta a dolgot, hogy ez volt a lehető legrosszabb opció, amit tudtak csinálni, de már sajnos nem tud változtatni a történteken. - Erről tudattam az urat, hogy egyébként mivel semmilyen priusszal nem rendeznek, így csak egy sima igazoltatás történt volna csak. Mivel nem volt több kérdés a szituáció felől, így másról érdeklődtem: - Honnan szerezte a fegyvert, a hozzá szükséges töltényt és milyen célzattal tartotta magánál az erdő közepén ? - Erre a kérdésemre a következő választ kaptam: - A fegyvert valamint a hozzá szükséges töltényeket a Zálogház előtt vásárolta egy férfitől. Arra, hogy hogyan is nézett ki, már sajnos nem emlékezett. Azért volt nála jelenleg akkor a fegyver, mivel detektoroztak az ismerősével az erőben és sajnos arrafelé elég sok a rabló, tehát mondhatni Önvédelem céljából. - Mivel minden kérdésemre választ kaptam, így tudattam az úrral, hogy a börtön büntetési idejéből 10%-ot vonok le, mint enyhítés. Ezt követően közöltem az úrra a pontos vádakat, valamint az ezzel járó pénz és börtönbüntetést mértékét is. Végül a tárgyak bizonyítékraktárba való behelyezése történt, majd a fényképes dokumentáció. Az elkövető 2024.11.12-én megkezdte a büntetését, óvadékra nem kapott lehetőséget az elkövetett bűncselekményeinek súlyossága miatt.
A rabosítás előtt készült kép:
(A képet készítette: Lorenzo Justin r. Zászlós)

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
300.000$
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
266 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[X] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
- 1 darab Colt45 - - 50 darab .45 ACP -
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
15.700$
Aláírás:
Lorenzo Justin Zászlós
lablec.png