Lorenzo El Kenneth jelentkezései lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lorenzo

Újonc
2019. 04. 13.
5
14
24
Firenze
V4 karakter
Lorenzo El Kenneth
LV karakter
-
V2 karakter
-
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Pej Zalánnak hívnak és jelenleg 15 éves vagyok. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 30.000 perccel rendelkezem a V3-as szerveren. >>

Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata a privát üzenetekre való válaszolás, adminok keze alá dolgozás, csapatmunkában való részvétel. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék SGH lenni, hogy a mindennapi monotonságot egy kicsit fellendítsem és valami hasznosat is tudjak tenni. >>

Miért pont téged válasszunk?
<< Azért engem válasszatok mert maximálisan terhelhető vagyok, ez abban mutatkozik meg, hogy egyszerre több dolgot is képes vagyok véghez vinni. Nagyon kitartó vagyok, szóval nem hagynám itt az SGH-mat 1-2 hét után, hanem ameddig lehetnék, bent is maradnék. Szerintem a szókimondóság is eléggé pozitív tulajdonság ugyanis ha valami/valaki nem tetszik akkor azt szóvá teszem, ő pedig megpróbálja javítani azt. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Annyi időt fordítani az SGH dolgaimra amennyit a szerveren eltöltök naponta, körülbelül hétköznaponként 3-4 órára lehet gondolni. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen sajnos voltam már bannolva nem is egyszer, de megbeszéltük és rá maximum 1-2 hétre le is vették.
kitilt_sok.PNG
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam, de szerintem mindenki követ el hibákat, illetve már egy ideje nem is kaptam jailt de szerintem ez alap dolog lenne
Admin_jailek.PNG
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

- Maximálisan terhelhető
- Nagyon kitartó
- Tisztelettudó

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Majd a nagyon későbbiekben, ha már eléggé megismertem a csapatot. Egyelőre azért nem mert így nem tudnék elég jól csapatban dolgozni. Amikor már megismertem mindenkit akkor már szerintem megismerném mindenkinek a rossz -és jó tulajdonságait is. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ez egy olyan szerver ahol minden olyan dolgot meg csinálhatsz amit a való életben is megcsinálnál/megcsinálhatnál. Semmi olyat nem csinálhatsz amit nem mernél/nem tudnál megtenni a való életben sem. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia! Sajnos nem rendelkezem ekkora hatáskörrel, máris írok egy adminnak. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?

<< Szia! Ha van rá bizonyítékod (kép, vagy videó) akkor azt szeretném látni, illetve én sajnos nem tudnálak vissza teleportálni a garázsodba, hogyha emiatt kerestél. Ez esetben keress fel egy admint. >>

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
cső
30.000 perced van a szerveren amiből 25k akkn lett eltöltve, így a tapasztalataidat a szerverrel kapcsolatban megkérdőjelezném. Lapod rövid, semmitmondó lett, korrektséged a 0-val egyenlő. Jelenlegi tapasztalataimból a szerveren sehol sem látnálak szívesen, nem-hogy az SGH/Admin teamben.
Ja az UB-ért meg mégegyszer szívesen, szép estét.

uncseh

soundcloud.com/uncseh
2019. 01. 10.
730
2 449
V4 karakter
jákovics róbert
LV karakter
connor west
Fórumon már vagy a 10. accountja, ha még is megkapná az SGH-t akkor kétlem, hogy adminig feltudná vinni. (ha még is, akkor fórum nélkül nehéz lenne vinni a PK-kat, UB-kat - erre kétlem, hogy kapni fog UB-t) Csak azért csinál accountokat, hogy tudjon kereskedni, méghozzá minden accountos V3 karakterhez névhez más nevet ír ezzel jól átcseszve a fejünket.

Ja és természetesen ez is az volt, ez is tiltva lett. Pár darab accountja:
( zalan420.20378 / tyson2k19.17935 / lorenzo.10492 / washington.20384 / jaylen.17805 / dustin.17802 / zalan1105.16713 )

• Tetszik
Reactions: Butch
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.