Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Pej Zalánnak hívnak és jelenleg 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 30.000 perccel rendelkezem a V3-as szerveren. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata a privát üzenetekre való válaszolás, adminok keze alá dolgozás, csapatmunkában való részvétel. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék SGH lenni, hogy a mindennapi monotonságot egy kicsit fellendítsem és valami hasznosat is tudjak tenni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Azért engem válasszatok mert maximálisan terhelhető vagyok, ez abban mutatkozik meg, hogy egyszerre több dolgot is képes vagyok véghez vinni. Nagyon kitartó vagyok, szóval nem hagynám itt az SGH-mat 1-2 hét után, hanem ameddig lehetnék, bent is maradnék. Szerintem a szókimondóság is eléggé pozitív tulajdonság ugyanis ha valami/valaki nem tetszik akkor azt szóvá teszem, ő pedig megpróbálja javítani azt. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Annyi időt fordítani az SGH dolgaimra amennyit a szerveren eltöltök naponta, körülbelül hétköznaponként 3-4 órára lehet gondolni. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen sajnos voltam már bannolva nem is egyszer, de megbeszéltük és rá maximum 1-2 hétre le is vették.
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam, de szerintem mindenki követ el hibákat, illetve már egy ideje nem is kaptam jailt de szerintem ez alap dolog lenne
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
- Maximálisan terhelhető
- Nagyon kitartó
- Tisztelettudó
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Majd a nagyon későbbiekben, ha már eléggé megismertem a csapatot. Egyelőre azért nem mert így nem tudnék elég jól csapatban dolgozni. Amikor már megismertem mindenkit akkor már szerintem megismerném mindenkinek a rossz -és jó tulajdonságait is. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ez egy olyan szerver ahol minden olyan dolgot meg csinálhatsz amit a való életben is megcsinálnál/megcsinálhatnál. Semmi olyat nem csinálhatsz amit nem mernél/nem tudnál megtenni a való életben sem. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia! Sajnos nem rendelkezem ekkora hatáskörrel, máris írok egy adminnak. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Szia! Ha van rá bizonyítékod (kép, vagy videó) akkor azt szeretném látni, illetve én sajnos nem tudnálak vissza teleportálni a garázsodba, hogyha emiatt kerestél. Ez esetben keress fel egy admint. >>
Moderátor által szerkesztve, ekkor: