Lora Grande jelentkezése SGH nak!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Akooooos

Újonc
2020. 08. 12.
22
21
Budapest
V4 karakter
Lora Grande
LV karakter
Francesco Grande
V2 karakter
Matteo Giorcarlo
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Dominik,Doma // Lora Grande, 16 éves vagyok >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 12 nap, 7 óra és 54 perc (17754 perc) >>
Mi az SGH feladata?
<< Adminok munkásságát kell, hogy segítség. Magyarul, SGH Adminsegédekhez, kisebb kérdésekkel kell fordulni! FőAdmin/SuperAdmin felé eljuttatni adott topicot, pl.: Széf áthelyezés, interior lerakás. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<<Eléggé komolyan veszem a szervert, és eléggé érett vagyok szerintem erre a pozícióra! Szeretném magamat kipróbálni egy ilyen közösségben, illetve szeretném segíteni mások játékélményét. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Eléggé érttnek érzem magamat a korom ellenére is, és szerintem nagyon élvezném ezt a munkásságot! Rendkívűl nyugodt, és segítőkész személyiségem van! Minden esetben megtudom őrizni a nyugalmamat, akár még a legnagyobb problémák esetében is! Rendelkezem egy kiváló helyesírási, illetve értelmezési ,valamint kommunikációs készséggel. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 6.5-7 órát a szerveren töltök, így elég sokat!>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen! Egy darab kisebb jogos bannom volt! https://imgur.com/a/4oKNf1h >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, sajnos 5x voltam! https://imgur.com/a/287TtZh >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: szókimondó, néha túlságosan őszinte, önfejűség [ritkán előforduló]
Pozitív:kedves, segítőkész vagyok, céltudatos, türelmesség >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Szeretném jobban kiismerni a szerver adottságait, illetve segíteni embereken. Iszonyatosan szeretnék hozzájárulni mások RP szituációihoz, és újabbnál újabb embereket megismerni. Szerintem ez egy remek pozíció lehet az ismerkedésre, és barátkozásra. A kiváló kommunikációs készségem miatt , remekül kijönnék a játékosokkal, ezzel kedvet csinálva nekik a RP-hez. Illetve adminokkal történnek rettentően vicces momentumok is, amiket szeretnék átélni! >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Előszőr is a szerver szabályzatával, illetve működésével kezdenék! Belinkelném neki szükség esetén a szerver szabályzatot, majd tennék fel neki kérdéseket. Ha esetleg ez sem lenne elég akkor bővebben kitérnék OOC , vagy akár TeamSpeak beszélgetés keretein belűl a szabályzatra! Elmagyaráznám neki az alapvető RP szabályokat, és tesztelném őt egy-egy szituációs kérdéssel. Miután ezeket a dolgokat átbeszéltük, utána jöhetnének a gyorsbillentyűk, illetve a bindelés! Ha ezek megvoltak, innentől szerintem élhető RP szituációkat lehet átélni! Ha esetleg még lenne pár kérdése akkor megválaszolnám őket nagyon szívesen!>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Mivel nekem nincs jogom adminsegédként [SGH] vhspawn adni, így közölném vele, hogy ilyen ügyben nem tudok segíteni! De ha egy bug miatt történt valami, akkor ezt az ügyet továbbítanám egy nagyobb rangú adminisztrátor felé! >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia/Halihó! [a visszaköszönés függ attól, hogy mennyire használja a szleng nyelvezetet PM formájában!] Amennyiben van az esetről, képed akár videót, továbbítsd egy nagyobb rangú adminisztrátor felé. Ő fogja intézni az ügyet! További Kellemes Időtöltést a Szerveren! >>

Goge

Fórum Császár
2019. 01. 12.
1 698
3 252
V4 karakter
Gordiano Sparaco
LV karakter
George Gamble
Szia! Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.