- 2024. 10. 05.
- 9
- 0
- 26
- V4 karakter
- Lola Clark
Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI
Teljes név:
Lola Clark
Rendfokozat:
Őrmester
Egység főkódja és egységszáma:
A-119
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Hikari Adachi Őrmester
ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Előállított személy teljes neve:
Dennin Palmer
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Mercedes Benz 190E Evolution II - KODLEA
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.10.30.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
88.1 § Kábítószer alkotóelem - Birtoklása (IKAB)
85.1 § Fegyveralkatrész - Birtoklása (IFAB)
Az intézkedés részletes leírása:
2024.10.25-én a A-119 es egységgel Járőrszolgálatot teljesítettem. Én Lola Clark Őrmester és Hikari Adachi Őrmester. Los Flores felé haladtunk Amikor egy Fekete Mercedes Benz 190E Evolution II KODLEA rendszámú Gépjármű Neont felkapcsolva közlekedett illetve Több közúti szabályt is megszegve haladt az Autóúton. Ekkor Felkapcsoltuk a Villogót ezt követően felszólítottuk, hogy húzódjon félre és állítsa a le a motort. Ekkor együttműködően félre húzódott, az irataival minden rendben volt.Amikor a csomagtérre tértem át, hogy megnézzem van e kötelező felszereltség illetve bármilyen egyéb illegális tárgy/Drog. Ekkor találtam benne egy Szárított Marihuánát (X1) és egy M14 Fegyveralkatrész(x1)-t. Ekkor felszólítottuk, hogy tegye fel e kezét, majd együtt működően cselekedett, Ruházat átvizsgálás történt, semmit nem találtunk nála tiszta volt. Beszállítottuk a kapitányságra majd a kihallgató szobába vettük a célirányt.Felsoroltuk a jogait-Nem élt velük! Semmilyen hasznos információval nem tudott szolgálni. Nem haladtunk előrébb a kihallgatással. Ekkor Hakari Adachi-val közöltük a vádakat.
IKAB,IFAB. Ekkor közöltük a pénzbírságnak összegét ami 104000 Dollár Ezt követően elmondtuk neki, hogy 75 nap elzárással lesz jutalmazva.A cellákhoz kísértük és ekkor meg is kezdődött a letöltendő az úrnak.
KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI
Kiszabott pénzbírság összege:
$104,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
75 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR
Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
Szárított marihuána (x1)
Tok (M14) (x1)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-
Aláírás:
Lola Clark
Lola Clark