Lola Clark Őrmester jelentései [10.21 - 10.27]

Noel23

Újonc
2024. 10. 05.
9
0
26
V4 karakter
Lola Clark
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Lola Clark
Rendfokozat:
Őrmester
Egység főkódja és egységszáma:
A-119
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Hikari Adachi Őrmester

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Dennin Palmer
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Mercedes Benz 190E Evolution II - KODLEA
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.10.30.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
88.1 § Kábítószer alkotóelem - Birtoklása (IKAB)
85.1 § Fegyveralkatrész - Birtoklása (IFAB)
Az intézkedés részletes leírása:
2024.10.25-én a A-119 es egységgel Járőrszolgálatot teljesítettem. Én Lola Clark Őrmester és Hikari Adachi Őrmester. Los Flores felé haladtunk Amikor egy Fekete Mercedes Benz 190E Evolution II KODLEA rendszámú Gépjármű Neont felkapcsolva közlekedett illetve Több közúti szabályt is megszegve haladt az Autóúton. Ekkor Felkapcsoltuk a Villogót ezt követően felszólítottuk, hogy húzódjon félre és állítsa a le a motort. Ekkor együttműködően félre húzódott, az irataival minden rendben volt.Amikor a csomagtérre tértem át, hogy megnézzem van e kötelező felszereltség illetve bármilyen egyéb illegális tárgy/Drog. Ekkor találtam benne egy Szárított Marihuánát (X1) és egy M14 Fegyveralkatrész(x1)-t. Ekkor felszólítottuk, hogy tegye fel e kezét, majd együtt működően cselekedett, Ruházat átvizsgálás történt, semmit nem találtunk nála tiszta volt. Beszállítottuk a kapitányságra majd a kihallgató szobába vettük a célirányt.Felsoroltuk a jogait-Nem élt velük! Semmilyen hasznos információval nem tudott szolgálni. Nem haladtunk előrébb a kihallgatással. Ekkor Hakari Adachi-val közöltük a vádakat.
IKAB,IFAB. Ekkor közöltük a pénzbírságnak összegét ami 104000 Dollár Ezt követően elmondtuk neki, hogy 75 nap elzárással lesz jutalmazva.A cellákhoz kísértük és ekkor meg is kezdődött a letöltendő az úrnak.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$104,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
75 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
Szárított marihuána (x1)
Tok (M14) (x1)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-

Aláírás:
Lola Clark
lablec.png

Noel23

Újonc
2024. 10. 05.
9
0
26
V4 karakter
Lola Clark
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Lola Clark
Rendfokozat:
Őrmester
Egység főkódja és egységszáma:
T-2
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Sergio Malcolm Törzsőrmester

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Cordelia S Macros
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Audi A8 Zöld - AE-GH-63
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.10.31.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
81.2 § Illegális töltény birtoklás - Egyéb töltény (ITBE)
Az intézkedés részletes leírása:
2024.10.31-én a T-2 es egységgel Járőrszolgálatot teljesítettem. Én Lola Clark Őrmester és Sergio Malcolm Törzsőrmester. The Panopticon környékén járőröztünk amikor egy Zöld Audi A8 RSZ : AE-GH-63 nem megfelelő műszaki állapotú járművel közlekedett. Ekkor nyilván utána fordultunk felszólítottuk, hogy húzódjon félre, majd állítsa le a Motort. Együtt működően viselkedett az úr aki nem más mint Cordelia S Macros! Elkértem tőle a teljes nevét illetve jogosítványát Forgalmi engedélyét. Ezt követően felszólítottuk, hogy nyissa fel a csomagteret, Amikor felnyitotta szét néztem benne, és találtam benne 7.62 x 51mm (X52) -t. Ekkor azonnal utasítottuk, hogy tegye fel a kezeit, ekkor bilincset tettünk rá. Ruházat átvizsgálást végzett rajta Sergio Malcolm Törzsőrmester! Tisztának bizonyult. Beszállítottuk a kapitányságra majd a kihallgató szobába vettük az irányt. Elmondtuk neki a jogait, nem élt velük. Elkezdtük a kihallgatást. Megkérdeztük, hogy honnan került hozzá az illegális lőszer. Információval nem szolgált. Elmondtuk neki a vádakat (ITBE) Illetve a pénzbírságnak összegét 91000Dollár
És a letöltendő börtönbüntetés idejét ( 60 nap) Ezután Sergio Malcolm Képet készített az úrról, ezt követően a cellákhoz kísértük őt.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$91,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
60 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
7.62 x 51mm (x52)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-

Aláírás:
Lola Clark
lablec.png